Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricae Northus

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázat, shounen ai! Sekai-ichi hatsukoi... ma ezt az animét ajánlom nektek. Az anime egy manga alapján készült, műfaja pedig shounen ai. Lássuk a cselekményt. Az anime 3 pár történetét mutatja be nekünk 12 részen keresztül. Mindannyian kapcsolódnak valamilyen módon a másikhoz, de a fő kapocs egy…..
Most, hogy a lány megkerült - őszintén szólva mindenki tudta, hogy hazamegy, egy hétig nem bírná ki, ráadásul valaki szerint végig az egyik évfolyamtársunknál volt - rátérek az életemre. Ha a nyolcadik osztályt el akarnám nevezni sötét középkornak nevezném. De beszéljünk…..
Kezdem egyre kisebbnek érezni a sulit. Mintha lassan összemenne, és végül összedőlne a fejünk felett. Ez a lány Kalina Lilla. Eltűnt, a mi iskolánkból, Miskolcról. Aki tud róla valamit, vagy látta, AZONNAL írja meg!!!!Tény, hogy nem volt jóban a családjával, és már elszökött…..
Hogy tovább meséljem életem történetét, márha a csekély 15 évemmel beszélhetek úgy, mint akinek van élettapasztalata, bele is vágok. Átjöttem ide. Ebbe az iskolába. Ahonnan el menni kellene, nem idejönni. Na de mindegy...Ötödikben minden simán ment, azon kívül, hogy nem voltam…..
Nekem gyerekszemmel sem volt teljes a világ, de ha már a dalnál tartunk, azért mégis könnyebb volt, mint most. Sajnos a gondolkodásom érettebb az átlagnál, talán még a viselkedésem is. Na mármost, a többiek szerint az az érett viselkedés, ha részegre isszák magukat a bulikon, és…..
Ha megnyugvásra vágyom, zenét hallgatok. Valami szépet. Valami megnyugtatót. Ember vagyok, de mégsem emberi. Szeretnek, de nem érzem. Pedig jó lenne, ha a barátaim éreztetnék velem, hogy nem csak egy kellék vagyok számukra a mindennapjaikhoz, csak hogy ne egyedül menjenek ruhát…..
Ricae Nortus vagyok. A nevem senkinek sem mond semmit. Ez érthető. Úgy érzem magam, mint a lány a képen. És ez így van rendjén. Még akkor is, ha szörnyű, még akkor is, ha fáj... Ma megáztam. Nem, volt nálam esernyő. Nem, nem vagyok hülye. Meg akartam ázni. Érezni akartam, ahogy…..