Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosonifiu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OnlineÜvegcipő Ilyen vagyok 2013.06.30 05:00:55
Mert én tényleg ilyen vagyok.... "Ilyen vagyokNem kell lakosztály a Ritz-ben,Nem kell ékszer a Chanel-től.És egy limuzinnal is mit kezdenék?Vagy egy személyzettel?Neufchatel-ben egy vár, az sem nekem való,És az Eiffel toronnyal is mit kezdenék?Nekem szerelem kell, és jókedv és…..
Mire nem jó az online ismerkedés, az ember előbb vagy utóbb mindenféle emberrel találkozik, és megannyi szituációban benne találja magát, mondhatni egy csapásra. A tapasztalatok összegzése előbb utóbb megérne egy kisebb fajta szociológiai tanulmányt, avagy az online társkeresők…..
Talán már említettem valahol, hogy a 20-as éveim közepén, na jó egy kicsit inkább már a második felében járok, egy kicsit azonban fejtőrést okoz számomra az ideális partnerjelölt kora. Vagyis hány éves az ideális férfi? Esetleg a kor csupán egy szám? Mostanában rengeteg…..
mosonifiu 2013.05.30 21:09:21
Tehát az életkor mennyire határoz, meg minket az attól függ hol tartunk a saját életünk megélésében, bölcsesség faktorunkban, mert lehet hogy te 26 évesen céltudatos okos 100% teljesítő világmegváltó erővel és tettekkel rendelkező személy vagy, de a másik önmagát nem olyannak látja, mert nincs benne annyi élettapasztalat, erő, nem érte annyi sérülés és csak néha-néha tud felnőni hozzád vagy önmagához.
De lehet hogy a másik csak 10 évvel idősebb nem sok ha így kimondod .
Vagy lehet hogy 26 évesen ugyanilyen erős személyiség volt, és világmegváltó ötletekkel bombázta a többieket és próbált tenni is értük de nem jött össze.
Te mint friss husika aki épp olyan energiával vagy teli amivel jó helyen jókor vagy és sikert sikerre halmozol, akkor mindjárt máshogy látod a korkülönbséget. Hisz ha sorba-zsinórba sikeres vagy fiatalon akkor azt hiszed mindenki ilyen vagy mindenki hasonló hozzád és a hasonló hasonlót vonz be. De a valóság az hogy tényleg csak pár év különbség az ideális mert lehet hogy levelezésben, lelkiekbe olyan minta egy idősek lennétek, de mindig ott lesz hogy jóval idősebb/fiatalabb a baráti/üzleti partnerek vannak mellette. Ez pedig az elején még nem ütközik ki de sajnos idővel kibukik így vagy úgy. Ha közel egyidősek vagytok, és van időtök egymáshoz csiszolódni, mint élethelyzet, mint barátok, akkor is nehéz egy életet felépíteni párként, nemhogy családként.
Persze mondanád ,hogy milyen talpraesett ez a xx évvel idősebb normál egzisztenciával ellátott férfi egyed, és nem kell normálisra faragnod hisz készre faragta, az élet meg főleg az ex csajok.