Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin Bajáról

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A patkányok nagyon rejtett életmódot élnek, sokszor csak akkor tűnik fel a jelenlétük amikor már igen nagy a gond. "Honnan tudhatjuk hogy patkány okozza-e a fura zajokat a garázsban? A kutyaeledelt is patkány dézsmálja?"  A patkányok fészkelőhelyeit, vonulási útjait, ürülékét keressük.…..
Néhányszor már megkaptam azt, hogy én ún. „fotel szkeptikus” vagyok, aki semmi mást nem csinál, minthogy a Google-be beüt néhány varázsszót, és megállapítja, hogy ez vagy az bizony baromság. Amikor a Szkeptikus Társaság Facebook csoportjában megpillantottam, hogy az egyik tag…..
Katalin Bajáról 2016.04.01 22:07:10
@Kovács Nándor: Bizony, ha hozzáértő orvos végzi az akupunktúrát, nagyon hasznos,és a legnagyobb fájdalmakon, is segít! Saját tapasztalat! 83-ban a fájdalomtól, / csontritkulás, ízületi gyulladás, stb./ már élni sem akartam, s akkor egy Pécsi orvos segített rajtam. ( 8 hónapig még fájdalomcsillapító sem kellett BEVENNEM! S a talptapaszt is használom, és nekem sokat segít! Ha nem beteg, vagy nem próbál ki igazán valamit, NE ÍRJON VÉLEMÉNYT!!!!!!!!
December 8-án, csütörtökön 75 éves korában elhunyt Rausch László. Ajkán élt, és sokat tett a város röplabdasportjának fejlődéséért, de korábban a Veszprémi RC férficsapatának edzője is volt...
Avagy mi köze az önkormányzatnak ahhoz, hogy ki meddig szoptat?   Meglepő levelet kaptak néhány napja a bajai kismamák a város alpolgármesterétől, a Fidesz jelenlegi polgármesterjelöltjétől, Fercsák Róberttől. A laminált köszönőlevelet elvileg azoknak címezték, akik egy…..