Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Portik Tamás a 150%-os MSZP -s

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
Portik Tamás a 150%-os MSZP -s 2016.07.21 19:49:23
@$pi$: Marhasag, Orban Viktor evente igert 1 millio uj munkahelyet, tehat 10 ev alatt osszes 10 millio uj munkahelyet igert. HAZUDIK AKI MAST MOND.
A magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése politikai vitát is indított, a tízmillió szövetségi kapitány és miniszterelnök országában ez nem is lehetne másként. A Hajrá magyarok! buzdítással szemben Hajrá Ausztria! Hajrá Izland! felkiáltással drukkol az ellentábor, akik az Orbán-diktatúra…..
A Realitatea Tv híre szerint két fiatalember paradicsommal dobálta meg Orbán Viktort szombat délután Tusnádfürdőn, az általa megtartott előadásról való távozása közben. A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem…..
Portik Tamás a 150%-os MSZP -s 2013.07.27 23:48:19
@látjátok feleim szümtükkel: "és az előtte lévő kocsit átlökte a másik sávba. Később olyan is jött, hogy valaki szabálytalanul előzött, és neki csapódott a konvoj utolsó kocsijának."

Tokmindegy, hogy tortent. A lenyeg az, hogy Orban atment Romaniaba, vagyis Magyarorszagra, es ott kinyifantot egy romant. Jelezve, hogy barmit megtehet, ott is O az ur, es mar csak egy lepesre vagyunk a Trianon elotti hatarok visszaallitasatol. Igy akar szavazatokat szerezni a jobboldarol.
Egy tegnapi híradás szerint a Budapesti Rendőr-Főkapitányság megszüntette a nyomozást a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, aki több társával együtt erőszakkal elrángatta a Fidesz-székháznál demonstráló egyik, a képek alapján kb. 40 kilós egyetemista lányt, a…..
Ahogy sorjáznak a hírekben - persze nem az állami médiában - a beszámolók az újabb és újabb mutyikról, felvetődik a kérdés, hogy hogyan élik meg ezt a Fidesz támogatói? Nyilván nem egységesen. Egyesek mindent automatikusan elfogadnak, amit a párt és a kormány csinál, sőt meg…..
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
Ez a kormány megmentette az országot a csődtől - bírta mondani Kövér László házelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének tegnap esti kerekasztal-beszélgetésén, melynek címe stílusosan a (kormány szerint legalábbis) nagyon bevált kampó kampányszöveg, a Magyarország…..