Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyafej

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még friss, még meleg (legalábbis most találtuk a YouTube-on) a PlaySation 4 lenti reklámja, amiben Lou Reed jól ismert dalát, a Perfect Dayt énekli el két játékos némi hentelés és autóverseny közben. Elég vicces. És már csak egy hónap. ..
Kutyafej 2013.10.19 23:39:31
@gergo: Ne hallgass rá. Rengeteg játék van ps3-ra ami másra nincs. A játékok olcsók, meg maga a konzol is. Főleg ha a nextgen után lesznek páran akik eladják a régi gépeiket.

Az exkluzív címek meg a zsenialitás mellett még szépek is.
Kecskés csúszdák, csúszós kecskék.  ..
Kutyafej 2013.07.22 17:38:37
Lehet elővenni a barna ballonokat a szekrényből, Reynolds kapitány és legénysége visszatér, legalábbis részben, és nem oda ahová vártuk, de akinek nem elég egy online játszható szerepjáték, az nem több, mint 大象爆炸式的拉肚子 (Da-shiang bao-tza shr duh lah doo-tze). Tíz…..
Megint egy durva hullámvölgyben van a blog, Stökinél megvan a gyerek, én simán csak lusta vagyok, a többiek meg szerintem azt sem tudják, mi az indapassos jelszavuk. A lényeg azonban, hogy a Microsoft bejelentette az új Xboxot, és bár a PS4 esetén még volt kedvem arról írni, mennyire…..
Kutyafej 2013.05.23 18:31:31
@deto: Akkor kb fogalma sincs a játékokról. A nextgentől mindenki erősebb vasat akar, új játékokat. Ehhez jött egy kis plusz. Mit vár mág egy JÁTÉK konzoltól? Keverjen koktélt?