Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyógyfüves Józsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, íme, a nyilvános politikai ajánlatunk, lájkoljátok és terjesszétek, ha tetszik, és főleg kommenteljétek. Az építő (ideérve a jó szándékúan kritikus) kommenteket belefoglaljuk a programba, amelyet folyamatosan újraszerkesztünk június 9-én estig, aztán -- ha látható…..
Gyógyfüves Józsi 2013.05.23 18:30:35
@kitsu:

Mitől lesz más?
Amikor elolvastam, amit a posztoló leírt, azt hittem, Bokros Lajos írta, de azután eszembe jutott, hogy neki már van egy pártja.
Nem más ez, csak mások csinálják. Ha tényleg más lenne, kb. 10 mp alatt le kellett volna jönnie annak a k. nagy másnak!
Nem jött le.
Gyógyfüves Józsi 2013.05.24 09:21:40
@01234567:

A személyes megszólíttatás jogán: Én emlegettem Bokrost és valóban emlékezettet a program az ő stílusára. Ám attól, hogy 40 feletti melós vagy, még te sem a populista ígérgetésekre kell, hogy hallgass (rezsicsökkentés, stb.), mert láthattad, hova vezettek azok. A 40 feletti melósok érdekei is az, hogy nem érzelmileg, vagy ideológiailag motivált és nem rablóerkölcsök mentén uralkodó politikusoké legyen itt a terep. A 40 feletti melósoknak is az az érdekük, hogy itt jól működő kapitalizmus legyen, hiszen akkor vannak stabil munkahelyek. Hidd el, hogy sok-sok 40 feletti melós támogatása kell ahhoz, hogy itt jó irányba változzon a politika. Amíg a 40 feletti melósok Mesterházyban, Bajnaiban, Gyurcsányban, esetleg Thürmerben vagy Kádár János feltámadásában reménykednek, addig a 40 feletti melósok szopóágon maradnak.
Gyógyfüves Józsi 2013.05.24 14:16:50
@01234567:

Honnan veszed, hogy fiatalok írják ezt? Bokros se az.
A program amúgy csak a dolgok egyik fele. A másik fele a normális állampolgár lenne. Mivel ez nincs, ennek híján a politikusok azt csinálnak, programmal, vagy anélkül, esetleg annak ellenében, amit csak akarnak.
1. A múltat nem lehet rendbe tenni, hagyni kell a francba már! Vagy te még a mohácsi csatát is meg akarod nyerni? Haver, kész, vége, elveszett, elcseszték! Dolgozzunk inkább!
2. Te magad basztad el, amikor hatalomba választottad őket, anélkül, hogy a nyakukba vetettél volna egy kötelet, mondván, megrántod, ha elkurvulnak. De te csak azt akartad, hogy tartsanak téged jól és ne kelljen se az eszedet használnod, se éppen a választásod következményeibe belegondolni. Ha most fizeted a számlát, akkor a saját felelőtlenséged számláját fizeted.
3. Szó sincs arról, hogy ezek nálunk vívmányok lennének: kaptad Kádár Jancsi bácsitól. Mér, tán harcoltál, sztrájkoltál érte? Lófaszt, kaptad, oszt örültél, mint majom a farkának. Abba meg nem gondoltál bele, hogy van-e erre fedezet, hogy van-e olyan szinten ez az ország, a gazdasága, a vállalkozásai, a termelékenysége, hogy futná belőlük a te szerzett jogaidra! Kádár azért adta ezeket neked, hogy kussolj ’56 miatt, Antall, Horn, I. Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai és II. Orbán pedig azért bánik ezekkel kesztyűs kézzel, hogy rá szavazz. Aztán, II. Orbán jócskán elvett, mert rájött, hogy te csak egy tehetetlen dodó vagy és nem harcos állampolgár, ergo azt vesz el tőled, amit csak akar és annak adja pl. a trafikodat, akinek csak akar, mert úgyse fogsz össze a többiekkel és úgyse leszel képes a büdös életedben soha ésszel politizálni. Úgy megy rajtad keresztül, hogy csak a szád jár, hogy kiloptál alólad az országot, de fogalmad sincs, mit, hogy és kikkel tehetnél ellene. Megvárod, míg az idegtől infarktust vagy rákot kapsz és beledöglesz, vagy egyszerűen hülyére iszod magad.
4. Valóban az. De mondd csak, nem az lenne a legokosabb, ha az ötletes, tanult emberekre testálnád a hatalmat? vagy talán te akarod azt magadnak és a hozzád hasonlóknak? Mert az fasza lenne! Volt itt már a melósok állama, szívjuk is azóta is, gazdaságilag is, meg azért is, amit a fejekben itt hagyott!
Mindez pedig nem személyes, nem személy szerint neked és rólad szól. Az egész melósosztálynak szól, hogy gondolkozzon el rajta!