Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deloris Hunter (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
Deloris Hunter (törölt) 2013.05.23 20:37:07
@MikeBoy: de nem minden ország támogat egyedi embereket a hobbijuk űzésében. Ha már egyszer túllépünk azon, hogy minden fölösleges fillért ételre lehetne költeni és éhezőknek adni, akkor legalább valami elvontabb társadalmi haszna lenne annak a projektnek, amire így áldozunk az adónkból. De a hegymászásnak semmi haszna, az adott emberek szórakozásán kívül. Legalább egy meteorológiai műszert felvinnének vagy lehoznának mintákat a hóból, kőből vagy vért vennének maguktól, amit lehetne elemezni és valamire használni az adatokat. De annak, hogy csak felmászok meg lemászok, semmi haszna.
Deloris Hunter (törölt) 2013.05.23 18:48:10
@Adj gázt!: történetesen az én pénzemet is vitték a hegyre
Deloris Hunter (törölt) 2013.05.23 20:26:58
@Adj gázt!: Pontosítanék. Nem téged ostoroztalak. Nincs veled semmi bajom, nem ismerlek. Csak említetted, hogy az adódból 100Ft-tal hozzájárulták ehhez az expedícióhoz. Értelemszerűen nem te döntöttél róla. Én is hozzájárultam. Ennek ellenére jegyeztem meg, hogy jobb helye is lett volna ennek a pénznek (is). Szerintem semilyen nagyívű hobbi támogatása nem ildomos egy olyan országban, ahol konkrtétan éhező emberek vannak. Így oké? Remélem, ebben nincs vita.