Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisnemecsek

19 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet újat mondani a vietnámi háborúról A szakasz és az Apokalipszis, most után? Stanley Kubrick-nak sikerült. Az Acéllövedéknek bérelt helye van a legjobb háborús filmek toplistáján, amit nem a monumentalitásával vívott ki magának, hanem azzal, hogy az emberi tragédiákat…..
Flashing Lights Ákos Csíksomlyón 2016.05.20 19:03:24
Ákos Csíksomlyón járt, de most nem ő dalolt, hanem neki daloltak. Rettenetesen élvezte az egészet. A pesti szmog után üdítő volt a hargitai friss levegő, és a legendás székely vendégszeretet. A tusnádi leányok előadását családja társaságában hallgatta végig a magyar világsztár...
Nagy várakozással álltam neki hallgatni az új Ferg albumot. Egyrészt a korábbi Trap Lord című lemez miatt. Másrészt Ferg "mobtársa", A$AP Rocky a harmadik albumával egészen forradalmi dolgot művelt, feszegetve a hip-hop kereteit. Ezt vártam az új Ferg kiadványtól is...
Nagyjából eddig tartott a Radiohead médiahack-je.. Vonósokkal, Thom York vonyítással és érdekes mese-klippel tűnt el a "fehérség" a közösségi felületekről. Itt a Radiohead új klipje: Update: Be is kapta a gépezet az új számot, több tízezer lájknál és több ezer megosztásnál jár a videóklip, ez még…..
Flashing Lights Ulver - Trilógia 2016.05.02 19:06:08
Ha a norvég black metálról van szó, egy idő után érdemes túljutni a Burzum és Mayhem által képviselt templomégetős vonalon. Nem azért mert a templomégetés olyan rossz lenne, hanem mert a fent megnevezett együtteseknél az Ulver sokkal jobb...
Axel Willnert a nyilvánosság The Field néven ismerte meg. Jelenleg a berlini techno vonal egyik meghatározó szereplője. Új albuma,  a The Follower, pontosan illik a diszkográfiájába. Ez a lemez, mint a korábbiak is egyaránt magán hordozza a techno és az ambient stílusjegyeit egyaránt...
Flashing Lights Deftones - Gore 2016.04.13 16:16:01
A Deftones egy jó banda. Numetal együttesként indultak, ügyesen felismerték, hogy az emberek nem maradnak örökké 16 évesek és inkább az alternatív metál címkét ragasztották magukra. A White Pony albumukon minden össze is jött nekik. Kicsit sarkítva, de a Deftones azzal az albummal biztosította a…..
A jó franc se tudja, miért néz az ember ilyen filmeket? Talán, hogy tudja, még mindig van sokkal lejjebb? A Patkányfogó a hetvenes évek Glasgowjának egyik lepukkant bérházakkal zsúfolt külvárosi negyedében játszódik. A baj azonban sosem jár egyedül, a szemétszállítók…..
Gyere keblemre, mondta. Mentem megoleltem, tenyleg nagy keblei voltak. Kicsit mar zavart is a holtjatekuk. Szabadultam az olelesbol. Inkabb hazamentem...
Az elet tovaillano ertelmetlen fing mivoltat a legjobban egy kerteszeti peldaval tudnam bemutatni. Az ember a kuporgatott penzebol vesz egy csaladi hazat. Itt ket fajta csalas van a rendszerben: vesznek neki vagy orokol egyet.  Persze meg itt is lehet csalni. Ott vannak a peldaul kis,…..
Helloka, szevasztok! Angol billentyuzettel fogjuk megirni percrol percre, naprol napra, hetrol hetre (valoszinuleg ez az utobbi) a tutisagokat. No persze nem azokat amiket ti annak gondoltok, hanem amirol mi azt gondoljuk. Itt most le is szogezhetjuk: a megmondasban itt nem lesz hiany. Lattatok mar…..
Szarvasagancs Vallomás 2013.12.18 00:34:09
  A szellem szabadságának egyetemességét vallva, a felvilágosodás tanait követve kezdtem keresni a kapcsolatot a budapesti páhollyal. Gyakran sétálgattam a Podmaniczky utca közelében, fontos külsejű embereket fürkészve, de nem történt semmi. Senki nem szegezett nekem…..
Szarvasagancs Jézus és Anakin 2013.12.11 12:18:03
a kiválasztott nép tagja volt de elbaszta a kiválasztott volt de elbaszta ügyes ács volt ügyes barkács volt tanítványa hitt benne, de elpusztítatta mestere hitt benne, de elpusztította jóból rosszat csinált, vízből bort jóból rosszat csinált, jedi essenciából…..
   Bár többnyire a könyveket bújom, különböző régészeti feltárásokon veszek részt, de az internet legérdekesebb szegmenseit még komoly elfoglaltságaim mellett sem hagyhatom figyelmen kívül. Polihisztornak tartom magam, de a blogon megjelenő cikkek az én perspektívám is kiszélesítették. A cikkek…..
Nehéz csalfaságokat vizslató blogunkon valakinek kiadós ajnározása. Ha helyesen jártunk volna el témaválasztás terén, kerültük volna az ilyen nehéz diót, de mint minden dolgos ember, mi sem elégedtünk meg a megszokottal, így belehúztunk az újba! Sok ellenérvvel szembesültünk szakértői stábunkkal…..
Szarvasagancs Nicolas Cage 2013.11.10 10:44:06
Fájdalommal tekintek meg minden olyan filmalkotást amelyikben Nicolas Kim Coppola játszik. Nem kell sokat várni, 10 perc és repkednek a közhelyek. Minden rendben lesz, hallgass a szívedre, jaj kiscsaládom visszamegyek hozzátok. De egyébként is csak a jobb cél érdekében csinálok néha rosszaságokat.…..
kisnemecsek 2013.11.10 23:57:30
@danialves: Hazudnék ha azt mondanám, hogy megsértetted stábunkat ezzel az arogáns hangnemmel. Csak szelid mosollyal nyugtázzuk a szeleburdiságodat. Kérlek keresd fel a blogunkat a közeljövőben, olvashatsz majd rendes filmekről, rendes színészekkel, rendes kritikákat.
kisnemecsek 2013.11.11 00:41:03
@danialves: Rengeteg szakértővel dolgozunk, támadó szavaid mit sem érnek!
Szarvasagancs Le 2013.11.10 13:24:26
Le a bunkerbe Le a föld alá Az emberek rettegnek Éneklik a hattyú dalátIjesztőn szól A légvédelmi sziréna Roskadva dől az épület magábaNehéz a légzés Torkot kaparó Könnyes szemű nézés Mindenhol romtakaróTalpba álló vasbeton Kopott kofferek Büdös, tömött peron Senki sem…..
Szarvasagancs A numetal fénykora 2013.11.06 01:16:03
Nemrégiben eléggé megmondtuk a tutit egy vitatott történelmi személyiségről, az ebből adódó feszültséget nem is lehetne jobban levezetni, mint egy lázadó, szar a világ albummal. Letűnt korok szép emlékei. Ezt jelenti az igazszívű numetal rajongók számára a Korn: Life is…..
Amikor progresszív rockról van szó, fogalmatlan ismerőseink elkezdik énekelni az Another Brick in the Wall-t. Ezzel komolyabb probléma nem is lenne, ha a szám az ominózus együttes legjobb számai közül lenne, illetve ha az együttes a legjobb progrock együttes lenne.Persze már sejthetitek, hogy egyik…..
Szarvasagancs Tetkós 2013.10.21 23:43:20
Anya adott pénztKivarrom magam gecireNonfiguratív? Sárkányos?Mindegy megyek izibeZsolti majd felvarrja nekemMesélte a Szinti, csak az első fájtDe csak mert lent akartaJó lent, ágyéktájt..
Szarvasagancs A bölcsész 2013.10.21 23:41:41
Te azt gondolod, folyton csak elmélkedemNo, de ez nem ilyen egyszerű Igaz, a talajtól sokszor elemelkedem De Istenem! Az élet nagyszerűVan aki épít, s van aki gyógyít Én meg csak gondolkodom Fejlett a korunk, hát kérem.. És mégiscsak szabadkozomKérdem tőletek társaim! Miért kéne…..