Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci Apartman

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terjeszkedik a birodalom - Vízipók már fedett térben is Hadvezérek számára is irigylésre módon és ütemben növekszik a Zalakarosi Fürdő gyermekbirodalma. A terjeszkedés persze a fürdő esetében békés, sőt örömmel fogadott. A fürdő legújabb attrakciójának, Vízipók…..
XVI. Zalakarosi Bornapok *** SZÁLLÁS AKCIÓ *** Helyszín: Zalakaros, Rendezvénytér Időpont: 2013-08-08 - 2013-08-11  Augusztus 8. /csütörtök/16:30 - 20:30 Gyermek animáció 17:00: Rendezvény megnyitása           Borlovagok felvonulása           Város bora cím…..
http://zalakaroslaciapartman.ewk.hu/programok---latnivalok   Rendezvények, látnivalók és programok Zalakaroson 2013-ban     2013. június 22.Szent Iván éji varázslatok Helyszín: Zalakaros, Bodahegyi út Programok: kézműves és kirakodó vásár, kreatív…..
Zalakaros apartman és szállás   Zalakaros a nyugalomról és a pihenésről elhíresült város. A turisták kedvenc kikapcsolódási helye az élményfürdő strand és a termálfürdő. A Balaton közelsége miatt is igen népszerű a virágváros, mely rengeteg látnivalóval várja…..