Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sulyom

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan már messze a tanévkezdés, de soha nem árt fejben készülni arra, mi lesz jövő szeptemberben. Az iskolaválasztás nem könnyű feladat, hiszen rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Lássunk most egy kézzelfogható, univerzális módszert – tudományos alapokkal!..
Mindenki nosztalgikusan emlegeti a vályogházak télen meleg, nyáron hideg komfortérzetét, amit egy jól kivitelezett hőszigetelő rendszer ma már időt álló minőségben képes nyújtani. Bemutatunk egy konkrét példát az "átszellőztetett homlokzat" technológiával készült lakóház előnyeit bemutatva.…..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Sulyom 2014.01.30 16:12:53
@stargazerhu: Nem kellene olyan sokat kirúgni, mert nem mernének ennyire meredek dolgokat megcsinálni.
Elég sokat közlekedem bicajjal, így a más módon közlekedők bicajos utálata engem is érint. Az ilyen manőverek alapozzák meg ezt az ellenszenvet. Ergo elemi érdekem, hogy következménye legyen az ilyen viselkedésnek, mint ahogy a többi kerékpárosnak is.
Tudom, az egy másik, kulturáltabb ország lenne....
Sulyom 2014.01.30 16:27:47
@stargazerhu: Először is, itt nem sima szabálytalanságról van szó. Másodszor, nem mondtam, hogy a taxis, buszos, stb. közösségeknek nem kellene meghatározni és betartatni/betartatni egy megfelelő szintű szakmai morált.
Kirúgás pedig nem azért jár, mert nekem nem tetszik az ilyesmi, hanem mert árt az üzletnek. Ha nagy általánosságban elterjed, hogy a bringás futár köcsög állat, vajon jót tesz az a futárcég megrendeléseinek?
Neked jó, ha a közlekedők baromnak gondolnak, és ennek megfelelően viselkednek veled? Vagy ha a rendőr alapból ellenségesen
áll hozzád vitás esetben, csak mert bicajjal vagy? Érted már mire gondolok?
Sajnos kis hazánkban nem érett még meg a társadalom az ilyen szintű gondolkodásra. Ennek a fejlődésnek egyik zászlóvivője a kerékpáros közösség, a közösségnek pedig egy jelentős arculat formáló rétegét alkotják a futárok. Ezért mertem remélni, hogy itt ez esetleg működhet.
Hogy messziről hozzak példát, vajon a papság jól járt avval, hogy cinkosságot vállalt a pedofil tagokkal?
A biciklikre házilag is felszerelhető elektromos motor prototípusát készítette el egy New York-i fiatalokból álló csoport. A kerékpározás mellett elkötelezett társaság időt és fáradtságot nem kímélve állította össze a FlyKly névre keresztelt szerkezetet, amellyel most a…..
A Hungária körút járdáján futó bicikliutat kerékpáros főútként kezeli a főváros, és talán annak is fog kinézni, ha átalakítják, és megpróbálják a bicikliseket az eddigieknél jobban elkülöníteni a gyalogosoktól. A BKK megbízásából korszerűsítik a külső körút…..