Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz.toth

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztián mamájának a lutoni reptéren kényszerből feladott kézipoggyászából elloptak 18 ezer forintot. Kiváncsian várjuk, melyik reptér válaszol hamarabb. Az biztos, hogy rontja az esélyeiket, hogy érkezéskor nem vették észre, és nem ott tettek panaszt. Amúgy lehet, hogy…..
sz.toth 2013.05.22 20:32:51
@London2010:
Hát azt hiszem tegnap mi is átéltük azt, amit te.
A húgom utazott Budapestről London Gatwick-re. A szitu ugyamaz, amit itt már többen is írtak. Kézipoggyász gyorsan feladva, pénz bennfelejtve. Viszont a bőrönd lelakatolva, ami Londonban már nem volt rajta.
Egyértelműen a pénzt figyelték ki átvilágításkor, mivel minden más értéket benn hagytak. És még azt is úgy emelték ki a pénztárcából, hogy ne tűnjön fel rögtön. Csak az a baj, hogy a lakat előbb feltűnt. Sajnos nálunk is rengeteg pénzről van szó, úgyhogy mi emésztenünk kell a sztorit.
Olaszországban 10 év után először sikerült a rendőrségnek fényképes bizonyítékokkal lebuktatnia a leginkább Rómában tevékenykedő reptéri tolvajbanda legalsó szintjét: Nyolc olaszországi reptéren elkövetett száznál is több lopás, károkozás és lopási kísérlet…..
sz.toth 2013.05.22 20:16:31
Hát, jelentem a maffia nálunk is működik! Olvastam ma már több apró sztorit a Ferihegyen eltűnt dolgokról, de a tegnap velünk történtek szerintem mindenkinél kivágná a biztosítékot...
Testvérem utazott vissza Angliába az Easyjet esti járatával, amikor a poggyászfelvételnél közölték vele, hogy az előzőleg otthon összeállított kézipoggyászt is nyugodtan feladhatja a bőröndjével együtt. Ő nagyon megörült, gyorsan kikapta belőle az útlevelét, zsebre vágta és lelakatolta a mini bőrönd szerű kézipoggyászát, ugyanúgy, mint a másik nagyot és feladta együtt a kettőt.
Pár perc múlva gondolkodott, hogy a pénztárcáját ki kellett volna vennie, de úgy gondoltuk, hogy úgysem veszik ki, hiszen le van lakatolva. Ha meg valakinek bőröndöt támad kedve lopni, csak nem a legkisebbel kezdni.
Szóval a legközelebbi találka a bőröndökkel már csak az londoni Gatwick reptéren volt, ahol gyorsan össze is kapkodta a bőröndöket és irány haza. Otthon rögtön észrevette, hogy a kis bőröndről hiányzik a lakat... Kinyitotta és látta, hogy össze-vissza van turkálva a táska, amiből semmi más nem hiányzott a több nagyobb értékű tárgy közük, csak a pénztárcájából a 4000 dollár. Vagyis közel 1 millió forintot kiloptak a reptéri dolgozók a táskájából!!!
Az Easyjet rögtön mondta, hogy a ki-be pakolást, csomagfelvétel, ellenőrzést külsős cég emberei végzik, így náluk tegyen panaszt.
A londoni reptér is azt mondja, hogy náluk már csak a kipakolás és a szalagra helyezés történik, így semmi értelme, hogy véletlenszerűen kiválasztva épp az övét nyitnák fel.
Tehát marad a számunkra is logikus verzió, hogy a budapesti cég emberei, akik az egyedüliek voltak, akik az átvilágítást követően tudtak a pénzről, ők a hunyók.
A Liszt Ferenc Reptér kiadta a külsős cég nevét, miszerint a Menzies Aviation Hungary Kft. dolgozói bonyolították le a felszállást az adott járatnál.
A mai napon a céget felhívtam, hogy panaszt tennék, de közölték velem, hogy a mi felelősségünk, hogy ha beadtuk a csomagunkat...
Tehát marad az itthoni rendőrségi feljelentés, amire már előzetesen mondták, hogy a pénzre keresztet vethetünk.
De ha már annyit elérünk, hogy az ilyen emberekre fény derül, talán másokon tudunk segíteni...