Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli Kerekes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptemberrel beköszöntött az ősz, a legtöbben visszatértek már szabadságukról, vége a forróságnak, a fesztiváloknak, a vízparton döglésnek, a munkamániások sem egyedül ülnek már az irodában. A nyár a legeseménydúsabb évszak fotós szempontból, nagy részetek ilyenkor…..
Zoli Kerekes 2013.09.02 21:15:25
Zoli képeit nagyon szeretem, külföldre költözése óta izgalmas tájakon jár és jó érzékkel túlozza el a helyek szépségét, különlegességét. Nincsen eget rengetően sok képe fent, így nem nehéz végigböngészni az összeset - erre buzdítok mindenkit, azért kiemelek ide 10…..
Zoli Kerekes 2013.05.21 19:32:42
Zoli Kerekes 2013.06.07 20:48:43
@öregbuksi: Hello! Szoktam oda kijárni de kb két hónappal ezelött voltam arra útoljára
Mivel tölünk nincs messze (cca 9 mérföld a part mentén) gyalog /+komp Sandbanks és Shell bay között/ gyalog szoktam Old Harry- hez kimenni. Jó kis séta és érdekes az egész partszakasz. A varjúról nem is hallottam eddig de kiváncsivá tettél és amint lesz egy kis időm újra kinézek oda. A régi ösvényen szoktam menni és a parkolóval szemben van egy kijárat /The Bankes Arms motel/
A séta az Old Harry -ig csak először tünik hosszúnak :) kb 1 mérföld.
Örülők, hogy tetszenek a képeim.
Zoli Kerekes 2013.06.07 20:50:38
@Hargita Nándor: ...kiváncsi vagyok a varjúra. Remélem még ott lesz, mert hamarosan meglátogatom. :)
Ismét elseje, itt vannak a májusi háttérképek! Válogass a májusi képekből, ajánld tovább másoknak is akár a fotókat, akár a bejegyzést! Ha szeretnél háttérképet beküldeni következő hónapra, akkor a 2013 június nevű gyűjteménybe töltsd fel a fotódat. Útmutató…..