Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás Stuu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
Közösen hozta meg Ördög Nóra az átigazolás kérdését férjével Nánási Pállal, írja a Bors. Míg első gyermekével 11 hónap után ment vissza dolgozni, most 4 hónap után fog visszatérni a képernyőre, a kisbabával pedig férje marad otthon gyesen. Egy élő show levezetése…..
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
Tamás Stuu 2013.12.08 21:19:50
@AnnaKarenina:
Ha Danics-Tünde párbajozott volna, akkor is bent van egy csaj a döntőben. Nice try.
A comment:com és a TV2 viszonya nem nevezhető, izé, felhőtlennek, ezt a blogon párszor boncolgattuk már, éppen ezért fogadtuk örömmel azt az olajágat vagy elásott csatabárd alakú műanyag békegalambot, amit a csatorna nyújtott egy hete: menjünk be a gyárba, és nézzük meg, hogyan…..
Tamás Stuu 2013.11.26 17:41:52
@huncut_kata: igen.
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..