Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tengelic35

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendben, túloztam a címben. A teljes büdzsénk kicsit több volt öt százdollárosnál, de nagyjából ennyit szántunk az autóra. Ennyiért akartunk venni valamilyen gépet, hogy átguruljunk vele New Yorkból San Franciscóba nagyjából két hét alatt. Hogy sikerült-e, majd kiderül a végén, ugorjunk inkább a…..
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: el-ké-pesz-tő. Éppen a múltkor váltott ki nagy vitát a 36 éves nyugdíjas kommandósról szóló poszt, melyben feketén-fehéren olvashatóak voltak a számok: a 3 millió nyugdíjasból több mint 600 ezer korhatár alatti. A 276 ezer korhatár…..
Lady Gaga sokak szerint nemrég új korszakot nyitott a videoklipek történetében a Telephone-nal, viszont nem állt meg ott, az Alejandróval ismét próbál nagyot dobni. A terv tulajdonképpen sikerült, ugyanis a videó tegnap került fel a youtube-ra, és ma már 3 millió felett jár a…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..