Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BloodSteel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
BloodSteel 2016.09.28 17:32:00
  Sziasztok Kedves Blogolvasók!A tervek szerint nem ez a poszt következett volna, de értetek összegyűrtem a tervezetet és a lomtárba dobtam. A Sárkány Érme a mai naptól dupla annyi forintba fog kerülni.Ne vedd be a nyugtatót, ne törd össze a billentyűzetet, csak vicceltem. (Oké…..
BloodSteel 2014.11.30 13:56:12
Sziasztok!

na már most kezdjük az elején, a jogar ára lett 20-30-40-70 rud amire felháborodva emelték a sé árát... hát persze nyilván a sések megint a szegények és nekik kellett emelni az árakat a jogar ára láttán...

nagyon érdekes. Menjünk vissza kicsit az időben....

mondjuk fél éve 10rud volt 1 k sé
kb 10-15rud volt 1 jogar

most 70-80 rud 1k sé
kb 100 rud 1 jogar

miért?!?! hát uram bocsá ha már egyszer a sé ára 80rud akkor hülye lenne az ember eladni a jogart 40 rudba hogy nesze nektek sé töltők nektek legyen jó nekünk(farmosok, kisebb szintűek stb meg szar mert mi olyan jótékonyak vagyunk)

szinte mindig láttam olyn hírdetést hogy jogar eladó 1,5ksé-2k sé/db ha a mostani árakra rá vetítjük akkor ez azt jelenti hogy 1 jogarnak (1,5ksé/db ár esetén) 70*1,5=105 rudnak kellene lennie, szóval szerintem pont jól állunk.

felment a sé ára, felment a belépők ára, a bruti ára, a zafír ára(mikor volt egy zafír 18rud?!?! soha..)

kedves Team, JÁTÉKOSOK a sé árakkal kellene valamit kezdeni, aztán utána lehet azt várni hogy lám olcsóbb a jogar, amíg a sé ára az egekbe van senki nem fogja a jogart veszteségesen eladni.

Még valamit megjegyeznék: Arról volt szó jön a farm map... de arról nem hogy ez megint CSAK a séseknek és a nagyoknak jó... kicsik mit kezdenek a farm mappal? a játékkal? segítek: semmit... a nagyoknak elhiszem hogy megéri bemenni a 230as mapra ütni a 9es köveket eladni 40-50-60rudba... nekik persze megéri a 80rudas sét is megvenni... de belőlük van a kevesebb, kicsik meg megpusztulnak kis szinten. pl felmegy egy karakter lvl 80ig aztán hello... tovább tuti nem fejlődik segítség nélkül.

UI: bocsi a hosszú levélért de ebben úgy érzem sikerült beleírnom mindent.

Üdvözlettel & Tisztelettel: BloodSteel
BloodSteel 2014.11.30 17:20:22
@KentanixSelsion:

az első ötleteddel rohadtul nem értek egyet... bocsi, de szerintem hülyeség, jó ez így ahogy van, te megszenvedtél a cuccaidért, ne lehessen már eladni, na meg eddig feltörték a karidat pl haveromét(soha nem adta ki senkinek) és a minó cuccain kívül MINDENT elvittek, a team SEMMIT nem adott vissza és így maradt valamilye amivel "újra tudta kezdeni" na de ha tradelhető lenne aminó, titán vért is akkor lepakolják azt is a picsába...