Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reguly Antal Múzeum

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utazások a Reguly-szobor körül   (Folytatáshoz kattints a címre!) Tavaly történt. A buszpályaudvar sarkánál várakozó pesti busz egyik utasa kíváncsian pillantgatott ki az ablakon, s mint kiderült, a Reguly-szobrot kereste. Kezdett nyugtalan lenni: „de hát még…..
Reguly Antal Múzeum 2013.09.16 21:07:52
@dolmányos: Tisztelt Dolmányos! Szerencsére Reguly elég jól elnavigált a világban feliratok nélkül is - de félre a tréfát, természetesen teljesen igaza van Önnek, a homlokzatfelújítás óta nem sikerült megfelelő feliratot készíttetnünk a múzeumnak. Cetli viszont van a bejárati ajtónkon: "felújítási munkák és az állandó kiállítás átrendezése miatt zárva", így jelenleg nem nagy veszteség, hogy nincs feliratunk, hisz megtekinthető kiállításunk sincs. Kérjük a művelődni vágyó tömeg türelmét 2013. október 17-én 17 óráig, amikor megnyitjuk az újrarendezett Reguly kiállítást. Ígérem, hogy addigra a homlokzatra is kikerül a Múzeum felirat. Akkor azonban számítunk az érdeklődő tömegre!
ZIRCINFO Amikor csillog a szemük 2013.05.21 07:01:00
2013. május 18., 08:32 szerző: Müller Anikó Hanga A tulipán szimbólum jelentése mindenütt egyforma, ugyanazt jelképezi Kalotaszegen, mint a Bakonyban, mondja Mánya János, a Zircen élő fafaragó. Kalotaszeg fővárosában, Bánffyhunyadon született, huszonhárom éve…..
Beküldte: Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Akotóház..