Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bulletproof

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan szavak, amikkel ki lehet kergetni a világból, próbálok menekülni előlük, de folyamatosan beléjük botlok, mert az anyukák meg folyton használják őket. És most még vagyok annyira mazochista, hogy le is írom. Íme a számomra 10 legirritálóbb. A cukimuki anyuka hangot meg…..
Nem mai történet, de érdekes lehet, különösen amit olvasok a blogon.Gyereket szerettünk volna a párommal, de nem jött össze.Neki volt már 2 gyerkőce az előző házasságából, így engem vizsgáltak, de nem találtak semmit. A doki vigyorogva mondta, azért nézzük meg a pasit is, mit…..
bulletproof 2013.05.26 18:02:15
@Dr.laikus PhD: egyet értek, 2x volt alkalmam átélni, illetve egy sokkal nagyobbat (28hetes)
Ott álltam egyedül egy szál semmiben. Amikor kimentem, a számítógépeken épp a Farmerama játék ment. A mi nap egy sztorit olvastam a blogon, és gondoltam én is elmondom a történetemet.  28 hetes hetes voltam amikor haza látogattam egy osztálytalálkozóra. Kismama lévén…..
Nem érettem, hogy ők ezzel mire utalnak, mire kisütötték, hogy túl fiatal vagyok ahhoz, hogy felfogjam, anya leszek, és kreálom magamnak a betegségeket, hogy velem foglalkozzanak. Magyarországon az egészségügy borzalmas. 19 éves vagyok, és terhes. Amikor kiderült, a párommal egy…..
bulletproof 2013.05.20 14:26:43
@nemhiszem, hogy:
én sem hiszem hogy.....