Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinhazazegeszvilag

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme egy kis összegés az ingyenes hétvégi uberezésemről. Nap Vezetett órák Teljesített fuvarok Bevétel (jutalék levonása után) Péntek 7 17 20.500.- Szombat 4 13 13.340.- Vasárnap 4 10 13.680.-   Mindhárom nap óriási volt a pörgés. 1…..
Asperger 2.0 Végtelen ciklus 2014.10.23 22:35:24
Ha nem értek valamit egy helyzettel vagy egy másik ember viselkedésével kapcsolatban, akkor elkezdem szételemezni, szétcincálni, újra és újra végiggondolni az egészet minden elemében. Egy darabig ez a folyamat hasznos is, de egy ponton túl önellenhatóvá válik, mert ahogy újra és…..
szinhazazegeszvilag 2014.10.25 13:17:14
Tartsanak el, és hízelegjenek, de ugyanakkor hagyjanak békén, küldjenek pénzt postán. Azt is unom, hogy hízelegjenek. Veszitsenek el nagyobb összeget az utcán, amit én majd véletlenül megtalálok. Legyenek…..
szinhazazegeszvilag 2014.06.23 19:00:35
A Van Gogh Múzeum után találkoztam egy étteremben a cseh Ivaval, akit Mehdivel együtt hosztoltam kb. másfél éve. Iva jelenleg a booking.com internetes szálláskereső honlapnál dolgozik. Kb. 1 éve él kisebb megszakításokkal Amszterdamban. Régi barátként üdvözöltük egymást.…..
(Azért a cím, mert jelezni akarom, hogy kissé rinya következik, és nem zárom ki a lehetőségét, hogy ez motivált az egész post megírására. Mindazonáltal ahogy lehiggadva is gondolkodni kezdtem rajta, úgy gondolom, ennél egy kicsit talán többet jelent majd a bejegyzés) Sokat…..
szinhazazegeszvilag 2013.10.17 00:20:41
@noname.blogger: hát itt mindenki Asperger kóros? :D

Nyilván elolvastam. Fenntartom a hasonlatomat. Akkor igyekszem úgy, hogy mindenki értse: van egy csoport ember, akik több mindenben, köztük a párkapcsolatokban és a jelek, hangsúlyok stb. kiolvasásában bénábbak az átlagnál. Egymás között, a maguk módján igyekeznek kitárgyalni ezeket a dolgokat - ami egy külsős pszichiáter számára érdekes.
Bemegy valaki ebbe a csoportba -aki a mellett, hogy nincs ilyen hibája, munkaidőben is férfi női kapcsolatokkal foglalkozik, egy jobb napon akár több aktusban vesz részt, mint egy beteg egész életében, tehát profi- és úgy szól hozzájuk, hogy ezt pont a rutintalanságuk/ügyetlenségük miatt félreértelmezik. Aztán felháborodik - és nem érti, hogy mi a baj. Miért lett bolhából elefánt. Miért támadt mindenki neki.
Ilyen előfordul, de minek ezt tovább ragozni, tovább szivatni a bénákat. Élcelődni azon, hogy nem értik meg azt, amit a sorok között üzensz. Ennyi erővel kimehetnél a Vakok Intézetéhez ugatni, hogy miért nem láttok köcsögök én tök jól látok bibi... szánalmasnak tartom és ha a mesterséged jobb színben feltüntetése a blogod egyik célja, akkor biztos, hogy nem a legjobb úton jársz...

Kár volt benézni ide :P