Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szuromiadmin (törölt)

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holger Badstuber a Bayern München középhátvédje, míg csapattársai nyaralnak, ő küzd hogy felépüljön. A 24 éves játékos 2012 decemberében sérült meg, azóta 2-szer műtötték, s úgy tűnik 2013-ban talán nem is játszhat már.Bár vannak akik szerint november-december…..
A Bayern München új szerzeményei közül Götze a 19-es mezszámot választotta magának korábban, de Jan Kirchhoff egy darabig nem választott.Hát most megtette. A németek U21-es válogatott játékosa a 15-ös mezszámot választotta. (fotó:www.fussball.de)..
Mario Götze, a Dortmundtól érkező támadó középpályás megkapta új mezszámát a Bayernnél.A 19-est kapta. (fotó:bundesliga.com)..
A SPORT1 nevű sportcsatornán egy, a Bayern Münchennel kapcsolatos műsor indul jövőhét hétfőtől, mely egészen vasárnapig tart majd.A címe:Út a triplázás felé. Ebben a műsorban nyomon követhetjük kedvenceink szereplését mindhárom fronton.A bajnokságban, a kupában és a…..
A Bayern új menedzserét, Pep Guardiolat Június 24.-én fogják bemutatni.Ezért egy kis összeállítással készültem arról, hogy mit érdemes tudni róla. Pep 1971. január 18-án született Santpedor-ban.1984-ben a Barcelona B csapatánál kezdett el futballozni, majd 1990-ben itt is…..
Pep Guardiola, a Bayern München új edzője megszerezne egy olyan játékost, akivel már dolgoztak együtt.A focista nem más, mint Thiago Álcantara. A fiatal tehetség azóta is Barcelona játékos, de szóba került hogy távozik a katalánoktól.A Manchester United is lecsapna a…..
HIVATALOS! Franck Ribery és Daniel van Buyten szerződést hosszabbított a Bayern Münchennel. A 30 éves Ribéry 4, míg a 35 éves van Buyten 1 évvel hosszabbított. A francia 2007, míg a belga 2006 óta erősíti a csapatot. (fotó:fcbayernmunchen.hu) ..
Ahhoz képest hogy más kluboknak csak augusztus közepe-vége felé kezdődik a szezon, nekünk már viszonylag korán,Júliusban. A Bayern-Dortmund német szuperkupa döntőről van szó, amit július 27.-én rendeznek. (fotó:foufourtwo.hu)..
Jupp Heynckes, a Bayern leköszönő edzője kedd déli sajtótájékoztatóján bejelentette:"Nem megyek más klubhoz, egyenlőre csak kipihenem a fáradalmakat, melyeket az utóbbi hetekben egyre jobban megéreztem.Most már csak élvezni szeretném az életet." A 68 éves trénert hívta a Real…..
 Anatoliy Tymoshchuk 2 éves szerződést írt alá régi klubjával, a Zenittel.Az ukrán 4 évet töltött el nálunk, de sosem tudta kiverekedni helyét a csapatnál. (fotó:SAJÁT)..
Mario Gomez, a 27 éves Bayern csatár 20 millió eurót is megérne a Napolinak. Mint tudjuk, "Super Mario" nem fér bele Guardiola elképzeléseibe, így előfordulhat hogy a tulajdonosok belemennek az átigazolásba. Olyan pletyka terjeng a Bayern háza táján hogy Gomez szájából el is…..
Jupp Heynckes a Bayern Münchentől távozó menedzser, kedden nyilatkozik a jövőt illetően, azután hogy tripláznia sikerült idén.   A 68 éves szakembert Pep Guardiola váltja, Don Jupp, pedig már tudja hogy más klubban folytatja, vagy visszavonul, ezt pedig jövőhét kedden…..
A német bajnok és Bajnokok Ligája-győztes, valamint Német Kupagyőztes Bayern München meghatározó játékosa, a francia Franck Ribéry kapta az Év Játékosa-díjat a 2012/2013-as szezonban, a Bundesligában. A német bajnokság idei szezonjában 10 gólt szerzett és 14 gólpasszt adott,…..
Összefoglaló a Bayern-Stuttgart meccséről, a 3:2-re végződő Német Kupa döntőről. Első németországi csapatként tripláztunk. ..
Egy kis összefoglaló a Wembleyben történtekről ..
BAYERN MÜNCHEN-Dortmund 2:1 Gól:Mandzukic,Robben,Ill:Gündogan Megnyertük tehát a BL 2012/13-as kiírását...
Dortmund: Weidenfeller- Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer- Bender, Gündogan- Grosskreutz, Blaszczykowski, Reus- Lewandowski. Várható felállás:4-3-2-1 Bayern: Neuer- Lahm, Boateng, Dante, Alaba- Javi Martinez, Schweinsteiger- Robben, Müller, Ribery- Mandzukic. Várható…..
Nellyről, a Hodenhagenben található Serengeti Park elefánttehenéről van szó. A derék jószág a videó tanúsága szerint a Borussia Dortmund kapujába lőtte a labdát, vagyis a sárga-feketék szurkolói akár útnak se induljanak a Wembleybe – ha csak nem tartják ökörségnek az ilyen…..
A tíz legszebb gólunk a szezonban. ..
A május 25.-én, szombaton esedékes BL döntőt kihagyja Mario Götze, a Dortmund támadó középpályása, aki a következő szezontól éppen az ellenfél, vagyis a Bayern München játékosa lesz. A két dolog közt azonban nincs összefüggés, ugyanis a játékos sérülés miatt nem…..
A müncheni filharmonikusok ajándéka a Bayern München csapatának. ..
(fotó:Futballista.hu) A focikatalogus.hu előrejelzése a BL döntőre: A két csapat az elmúlt 3 évben tizennégyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 21:21, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen. Ebből a csapatok hétszer…..
(fotó:tippen4you.com) A focikatalogus.hu előrejelzése a Német kupa döntőre: A két csapat az elmúlt 3 évben tizenháromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayern München csapatának kedvez (37:15). Ebből a csapatok ötször játszottak a Bayern München…..
Nicola Rizzoli, olasz játékvezető fújja majd a sípot, május 25.-én a BL döntőn, melyet a Bayern és a Dortmund játszik. (fotó:italpress.com) ..