Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OGMáraiSándor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg nyáron még csak a dinnye minimum árát határozta meg a kormány, 2013 év elejétől egy nagyságrenddel komolyabb területen avatkozott be a piaci folyamatokba. A lakosság széles körében támogatott rezsicsökkentés jól jelzi, hogy a Fidesz sikerrel aknázza ki a társadalomban…..
Állítólag politikai pártok uszítanak minket. Állítólag átláthatatlan mozgató erők vesznek rá, hogy bizonyos dolgokat elkövessünk. És a legjobb: állítólag pénzt is kapunk érte! Akik előszeretettel rágalmaznak, azok szerint voltam már cionista, hazaáruló, jobbikos, MSZP-s,…..
The representative of Hallgatói Hálózat (G. Szabó Dániel) talks about how the 4th constitutional amendment effects students in Hungary. The two topics are the student contract and the chancellor system. According to the student contract, graduated students must work in Hungary for a certain…..
Hallgatói Hálózat Fedélzetre! 2013.05.17 17:50:14
Új rovattal jelentkezik a HaHa blog!Ha érdekel az oktatásügy, az aktivizmus, vagy csak nincs ötleted, mivel töltsd az estét, kövesd nyomon a haha hetente jelentkező programajánlóját az aktuális fórumokról, konferenciákról, előadásokról, vitaestekről, megmozdulásokról, és…..