Regisztráció Blogot indítok
Adatok
800-as busz

10 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Júniusban Horvátországba, Sibenikbe utaztunk egy családi nyaralás során. Erről négy dolog: A táj szép, a víz sós, az út hosszú, a buszok Ebay hulladékok. A Solaris apartman, kemping, hotel, mobilház tenger buszilag igen gazdag. A hotelek és a sibeniki buszállomás között…..
800-as busz 2015.12.04 17:21:32
@Aron_son: Tényleg! Csak még nem láttam ezt a buszt, így esett a választásom az osloi Volvora.
Ezek az unalmas bevezetések... Hévízen jártam, piros tojást nem találtam, mivel akkor még csak február volt, szal nincs tojás, bocsesz. ;-) Igazából nem gondoltam itt ilyen nagy irományokra, mert nincs sok kép (jaaa, persze, még véletlenül sem a lustaság), így csak pár…..
Mindjárt vége a nyárnak, és a Vértes Volán dorogi állományából még mindig sok a hiányzó, így adódott az ötlet: el kéne menni Esztergomba egy kis hiányzószűkítésre, amit a helyi segítőm nélkül nem tudtam volna megoldani, így hát az első képet neki is küldöm, nem is…..
Már régen nem volt poszt, tőlem két poszt is várható, LP úrtól 1-2, BPO-tól meg... sok. :D Augusztus elején 2 napot töltöttünk Ágfalván. A szemfülesebbek tudhatják, hogy ez a kis falucska nagyon közel van Sopronhoz és a határhoz is. Sopronból óránként jár erre busz, ami…..
Rég volt már tőlem poszt, így rászántam magamat egy áprilisi vegyes poszt megírására. A posztot igyekeztem időrendi sorrendben megírni, ami sikerült. :) A hónap elején inkább csak helyben fotóztam, innen jön most pár kép. Tavasz van, kinyílnak a fák, EKM pedig jön. :) A…..
Idén, Április 23-án rendezték a Busexpot Zsámbékon. Sok kiállító, és 6 nosztalgiabusz is jelen volt. Jöjjenek a képek. Nagyon szép, és a sofőrök se panaszkodtak rá. :) VDL-em még úgy se volt. :D Itt debütált a 1-2 ajtóképletű Credo Inovell is. Elmenne E95-ösnek.…..
Bár a jelenlegi kormányzati álláspont szerint a Rába a magyar buszgyártó, de az igazság az, hogy számtalan kisebb-nagyobb buszgyár létezik még, akik viszont tényleg gyártanak buszt, nem csak matricáznak. Mellesleg Rába futóművel. Az egyik ilyen a Credo család. Az egyik legújabb…..
2013. December 15-étől már jár a vonat a 2-esen Pilisvörösvár és Esztergom között. Mivel a pótlóbuszok nem tudnak megfordulni a vörösvári sártengerben, ezért a buszok Budapest és Piliscsaba között szállítják az utasokat (ez a csabaiakra nézve hatékonyabb is). Busz téren…..
2013 áprilisától buszok pótolják a vonatokat a 2-es vonalon, mivel megpróbálják az idáig is jó vonatot jobbá tenni (ebből az elbarmolás fog megvalósulni). Az egész vonalon 4 vonatpótló járat közlekedik: E: Budapest-Esztergom S: Budapest-Solymár-Piliscsaba Z:…..
Elkezdődött a tanítási időszak, így nekem is kevesebb idő jutott a fotózásra. Viszont ekkor tájt sok közlekedéssel kapcsolatos nyílt nap és felvonulás szokott lenni. De a posztot kezdjük a vegyes képpel: GBG-830-al utoljára vonatpótlóként volt szerencsém. Szeptember első…..
Májustól nyíl meg a volánbusz ajándékboltja, ahol vásárolhatunk Volánbuszos nyakpárnát, vagy egy MB Citarót Volánbusz festésben. A butik hétköznapokon 8-18 óráig, hétvégén 8-16 óráig tartanak nyitva. Árlista: Fehér női póló  2200,- Ft Szürke női…..