Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killerbasser

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux korhatáros, de minek? 2015.03.13 23:10:00
Westend. Péntek este 8 óra. Mindjárt kezdetét veszi az Éjszakai hajsza című Liam Neeson-film, amelyben nagyon sok embert lőnek fejbe, szúrnak le, vernek agyon. És közben a szájukra sem vigyáznak. Teljesen jogos a 16-os karika.  De minek? A mellettem lévő sorban jómódú família,…..
A pletykák igaznak bizonyultak: Scarlett Johansson játssza el a Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) élőszereplős változatának főszerepét, írja a Variety. Valószínűleg a lökést a Lucy globális sikere adta, ugyanis a GitS mesterségesen tuningolt főhősnője is hasonló természetfeletti…..
Patrick Jean zseniális rövidfilmjéből készül nagyszabású sci-fi-vígjáték, melyben földönkívüliek elfognak egy videojelet, melyben a 80-as években készült videojátékok – Space Invaders és tsai – videoanyaga található: ezt fenyegetésnek veszik, és megrohanják…..
aeon flux filmklip: whiplash (2014) 2014.05.21 16:13:00
Ez csak egy trailer, de sok mindent megmagyaráz. Most már értjük, miért ez a film lett a Sundance nagy nyertese (fődíj + közönségdíj), mint ahogy azt is, miért zengenek ódát J.K. Simmons és Miles Teller alakításáról, és hogy miért ez az alkotás a következő Oscar legnagyobb…..
killerbasser 2014.05.21 20:32:00
Épp az imént fejeztem be a The Last of Us nem rég megjelent egyjátékos kiegészítőjét, a Left Behindot (tudom, laza péntek), és épp tegnap futott be a hír, hogy az Underworld- és Resident Evil-filmekről elhíresült(?) Screen Gems adaptálja vászonra Sam Raimi produkciós…..
killerbasser 2014.03.07 14:01:28
@REMY: Tökéletesen elfogadható álláspont, de attól én még már előre úgy érzem, mintha egy izzó kést forgatnának a lelkemben. Persze ha Ellen Page lesz a főszereplő akkor röhögök egy nagyot :)
69 éves korában, egy ritka, véredényekre ható betegségben elhunyt Harold Ramis színész, író, rendező, akit színészként leginkább a Szellemirtók Dr. Egon Spenglerjeként ismerhettünk, melynek forgatókönyvében is benne volt a keze, továbbá íróként, illetve rendezőként olyan…..
Nyilvánosságra hozták a játékfronton az egyik legrangosabb díj, a (korábban Spike TV-ként ismert) Spike VGX jelöltjeit. A nomináltak listája túl sok meglepetést nem okozhat, mint ahogy maga a játékipar sem, másrészt maga a díjátadó (erre idén december 7-én kerül sor)…..
Bizony, miközben a tengerentúlon az amerikai remake-re gyúrnak (kedves forgalmazók, velünk mi lesz?), addig itthon a 10 évvel készült eredeti film jelenik meg újra, igaz nem olyan combos kiadásban, mint amilyet az Odeon és később a CORNERfilm hegesztett össze, ellenben most először…..
killerbasser 2013.11.11 12:28:20