Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazsag11

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újbudai városházán valakik nagyon beleszerelmesedhettek az informatika óriásba, a Google-ba. Először az önkormányzat anyagait vitték át nagy víz túloldalára, nyáron pedig "soha nem látott" google alapú térképes rendszert ígért Hoffmann Tamás polgármester. "Az…..
igazsag11 2013.10.21 18:50:50
Miért nincs idő teljesíteni és miért maradnak csalók ígéreteke...Kérem szépen hát mi el nem tudjuk képzelni mekkora munka az, hogy folyamatosan az előző vezetés után kutakodjunk, áskálódjunk...emellett nincs idő produkálni...a 2010es választások előtt kirobbantották a balhét, majd felmentették a "nagy ellenfelet", dehát ugye 1 év múlva jönnek újra a választások, a "nagy ellenfél" újra meg akart mérettetni,ezért lépni kellett...
őszintén hiszek a magyar igazságszolgáltatásban, hiszek abban, hogy az elsőfokú bíróság volt olyan elvtelen, hogy a most hirtelen semmiből felbukkant "koronatanút" nem volt hajlandó meghallgatni, kézzel lábbal ellenkezett egy jobbos kormány ideje alatt, hogy a bemártott baloldali politikusra még véletlenül se tehessen terhelő vallomást egy szent szoborként ott álló becsület bajnoka...bezzeg most, most amint ismét nyílt lehetne a játék, láss csodát, a tisztelt bíróság kitárta szívét és beengedi a régóta vallomástételért harcoló tisztalelkű, jószándékú, elvhű emberünket.
Azért ez is megérne egy vizsgálatot...
De azon sem ártana elgondolkozni, hogy miért az ellenfél a fontos Tisztelt Hoffmann Úr, és miért nem az, hogy Maga és a kompániája produktumot tegyen le az asztalra. Szép példa, olyan férfias...
Én azért nem élek rózsaszín ködben és feltételezem nem állok messze a valóságtól, ha arra tippelek, hogy ebben a nulla produktumban is jópár csontváz kiesne a szekrényből, ha azt megfelelően kinyitná valaki.
És kívánom Önnek, hogy ez meg is történjen és nem azért, mert Ön vagy Molnár Gyula - nem ez a kérdés. Hanem az,hogy egyik oldal sem jobb a másiknál, mégis így tenni...minek a képmutatás. Elegáns viselkedés, gratulálok. Szép példa.
Korábbi cikkünkben, ahol a körtéri Gombával foglalkoztunk, már írtunk arról, hogy a kerület nem egyeztetett a beruházással kapcsolatban a fővárossal, így előbb lesz kész a Körtér új díszburkolata, mint ahogy befejeződne a középen lévő épület felújítása. Úgy tűnik…..
igazsag11 2013.09.22 10:36:19
@EHH: Igen én is ilyen összeget hallottam, és azt amit még írtam, hogy a cég ( akármi is volt előtte a bank és közte) egy bankgaranciát vitt az önkormányzatnak...amit az önkormányzati közgyűlésen "leszartak" és inkább visszavették.
Miért is? elsősorban biztos azért, hogy a kevésbé informált lakosok előtt ezt úgy prezentálják az elkövetkezőkben, hogy a "Molnár Gyula" miatt lett ez a kiadás...másodrsorban hallottam pletykákat a tervezett átalakításról, kiváncsi leszek ebből mi valósul meg, azt mondanom sem kell, hogy bődületes baromságok azok amikről pletykálnak. de nyilván kell valamit "látványosan" csinálni, különben hogy számolnak el a sporttámogatási pénzzel, azzal a többszázmillióval amit jogszabály szerint az önkormányzatnak kötelező sportra fordítanI, Amit előtt az UTC kapott, amiből lett egy egységes kerületi club, ahol ezres nagyságrend volt már a végén az igazolt tagok létszáma a különböző sportágakban, ahol több sportágban már a nagyon látványos eredmények felé tendált minden.
Nos mega-intelligens "sporttámogató" fideszes polgármester jött, első dolga volt szétverni ezt a clubot, aminek egyetlen magyarázata az volt, hogy " Molnár Gyula pénzmosodája", és ehelyett kisebb nagyobb tessék-lássék kluboknak utalták szét a többszázmilliót. Nem szándékozom őket kritizálni ( ezekete az "egyesületeket), de hogy így aztán semmi de semmi látszatja nincs ennek a többszázmilliós sporttámogatási összegknek az nyilván nem kérdés...azzal meg etessenek mást, hogy ezekből a kiutalt összegekből nem vándorolt egy rész ebbe meg abba a zsebbe. Hülyék a másik oldalon.
Én nem támogatom egyik oldalt sem - illetve vállalom, hogy 3 éve a Fideszt támogattam ( nem Hoffmann Tamást), pont azért mert a gyerekem imád sportolni éshát a Fidesz és a sport...de amit művelnek országosan is, és itt kiemelten a kerületben az bicskanyitogató, és ezzel nagyon sokan vagyunk így, így bízom benne, hogy 1 év múlva leszünk annyian, hogy ne válasszák őket újra.
Tekintettel arra, hogy nincsenek illúzióim ( és ettől kapok hányingert, hogy miközben mindkét oldal játszik saját zsebre bárhol is legyenek, és ezt mindenki tudja), ezért bízom abban, hogy ahogy a mostani vezetés a választás előtt 2 héttel kirobbantotta a "Molnár-botrányt" és az embereket meg tudták ingatni, úgy a majdani másik oldal is talál a mostani vezetésről olyat amit majd a választás előtt jaj pont véletlenül 2 héttel kirobbant. Elég csak megnézni azt a nagy tükörzsebet ami pl a sportoldalon arról a mega-szuper sportos kinézetű vezetővel ellátott Újbudai Kft-nél van...legutolsó jelentés meg szerződés 2012...persze majd ha most olvassák gyorsan pótolják és beszerkesztenek valamit, a választások előtt meg hagyján...de ötletük nulla, történés nulla, összefogás nulla, mindenhonnan csak az elégedetlenség jönn vissza. Gratulálok Uraim ez sem ki munka, és ha Maguk tükörbe néznek, akkor maguk tudják ám az igazságot és ami mögötte van...és az igazság előbb-utóbb kiderül..
És ez nem arról szól, hogy ez az oldal vagy az az ember. A tény az, hogy az előző vezetés alatt fejlődött a sport, fejlődött a kerület, és ebben az esetben nem érdekli az átlagembert, hogy odafent mennyit tesznek el maguknak. Mert ezt megteszik akármilyen színűek is.
Úgyhogy én ebben bízom, engenm az érdekel, hogy mit tesznek le az asztalra a kerületért, felőlem hupilila is lehet.
Pedagógusnap környéken országunk vezetői úgy gondolták, hogy a mindennapos oktató-nevelő munkát végző tanárok munkáját egy kis jutalommal köszönik meg. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) elnöke gyorsan döntött és bruttó 3333 forintnyi pedagógusnapi jutalomról…..
igazsag11 2013.08.18 10:52:34
Szuper jó, hogy a kép alá oda lett írva,hogy "hűséges pártkatonák",így nem másnak kell kimondani.
Mint gyermekét Újbudán ( én bolond) sportoltatni kívánó szülő kérdezem: A Fidesz mint a sportot támogató párt a megválasztása után a legfontosabb feladatnak tartotta az egyetlen helyi sportegyesület szétverését - indok egyedül az volt, hogy az előző vezetés hozta létre és biztos pénzt vettek ki onnan ( Istenem ezt az álszent viselkedést, mintha ők nem tennének ilyet....). Ezzel rengeteg gyerek sportolásának irányát verték szét, köszönjük!!!
Itt van ez Kocsi úr...biztos tapasztalt sportoló már úgy ránézésre is , de kérdezem én, MIÉRT kap többmilliós jutalmat? Mert elvégzi a munkáját??? Tessék??? ELég felmenni a kerületi SPort "nonprofit" oldalra...majd most biztos gyorsan pótolják a jelentéseket, de már elnézést abban a nagy üvegzseb programban utoljára egy azaz EGY éve töltöttek fel szerződési jelentést... és sok mást.
Semmi másról nem szól az egész csak a csiliviliségről, a kifelé prezentálásról, tesséklássék programokat csinálnak hébehóba, a kerületi gyerekek akik korábban azt érezték, tartoznak valahova,eljártak a sportegyesület korábbi más sportágainak szurkolni, összetartottak, közösségben érezték magukat,alóluk kihúzták a talajt, csak mert majd ők megmutatják!!! Remélem gratulálnak Önöknek a Fidesz felsőbb vezetői!!! Semmi másról nem szólt az egész mint az óvodás szintű adok-kapokról az előző vezetés irányába,és lett helyette egy koncepció nélküli, összetákolt, innenonnan ellesett ötlekkel teli "rendszer" - persze amiből a haverok jól megélnek!!
Hát bízom benne, hogy a hozzám hasonló szülők ezt nem felejtik el 2014-ben.
SZégyen
A PR vízosztók már a második nap eltűntek, a PR virágoknak viszont nem jutott víz Ha valakinek a fenti alcím nem lenne elég egyértelmű, akkor álljon itt két hír kerületünk pezsgő közéletéből: "Újbuda önkormányzata megkezdi a lakossági vízosztást, amely a hőségriadó…..
Ha a saját pénzüket kell megvédeni, akkor már nincs is baj a kerületben Kerületünknek ismét sikerült az újságok címlapjára kerülnie! Na persze nem sikerekkel, eredményekkel, hanem újabb balhéval. A napokban a fél magyar sajtó azon hőbörgött, hogy a fideszes polgármesterek…..