Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tobeor

0 bejegyzést írt és 4185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan működik a Deutsche Telekom? Hogyan fog működni az RTL? Napjaink és a közeli jövő magyar politikai történéseinek egyik meghatározó kérdése ez. Az elemzés és eseménysor az Origónál történtekről itt van (van, aki még nem olvasta?). Ez a sztori világos. A DT…..
tobeor 2014.06.06 11:16:41
@Tiszteltetem Brüsszelet:
Ezt a hazugságkamut már annyiszor hallotta, smitpalika diplomájától a trafikmutyi hangfelvételéig, oszt mind igaz volt mégis, olyan vicces ahogy ezeken vergődtök....
tobeor 2014.06.06 12:05:51
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Nem, ez a magyar, nemzeti álláspont. Amit a fideszcsicskák, meg a ruszkibérencek leszoktak szocizni, innen ismerni őket fel, betegesen rettegnek a magyar érdektől.

A patkánykormány kibaszott az emberekkel, mert a rezsikamut velük fizettette meg, 3x-osan, és még rombolta vele a magyar társadalom energiatudatosságát is.

A profi nem gonosz, a profit jó, mert a profit az a tőke, ami munkahelyet, megélhetést, virágzó országot teremt - na és persze egyáltalán érdekeltséget a befektetésre, vállalkozásra, építésre, fejlesztésre. A profit ellentéte a kommunizmus. Te, mint komcsi, nyilván gyűlölöd a profitot.
tobeor 2014.06.06 12:21:22
@Tiszteltetem Brüsszelet:
Téged a kurucinfós agymosás tett debillé, vagy magadtól vagy ilyen? :D

Mióta gyűlöld Magyarországot? Mit ártottak neked a magyarok, hogy kommunizmust, azaz örök szegénységet és lemaradást kívánsz nekik? És egyáltalán miért rontod itt a levegőt, a tisztességes magyar emberek között, miért nem húzod vissza a beled Moszkvába?
Jobbegyenes Igény, az volna rá 2014.06.05 20:01:56
Szerdán törölték a Tolvajkergetők közel 200 ezer rajongóval rendelkező Facebook oldalát. Az indoklás a szokásos volt, rasszista és sértő tartalmak miatt kellett eltűnniük. Az internetezők egy része ünnepel, a másik része sopánkodik, a tolvajok átmenetileg fellélegezhetnek,…..
Az USA-ban a többség mind nagyobb arányban támogatja azt, hogy az azonos nemű párok gyermeket fogadhassanak örökbe, és ez a növekedés gyorsabb ütemű, mint az azonos neműek házasságának jogi elismerését támogatók arányának növekedése, bár a legutóbbi mérésnél már ez…..
tobeor 2014.06.06 09:52:02
@esefe: az iszlám támogatná a melegházasságot? nem hinném, ennek ehhez semmi köze.

@Fulek: Hamis a hasonlatod.
Néhány napja egy hírportál talpra állításán fáradozó ismerősöm hívott fel azzal, hogy vállalnám-e az oldal szerkesztésének koordinálását, esetenként néhány ütősebb véleményanyag megírását, hogy a naiv lelkesedésen kívül valamivel-valahogyan előrébb vigyük a…..
Az, ami az Origo háza táján történik, több mint felháborító, ez vitán felül áll. Nagyon sok újat ezért nem is lehet a dologhoz hozzátenni (megteszik helyettem mások, én pedig csak egyetérteni tudok a legtöbb véleménnyel), viszont ami miatt az egész kirúgósdi kialakult már megér egy-két plusz…..
tobeor 2014.06.04 12:41:28
@Rémbódess:
Semmiféle jóhiszeműség nem volt. ha valaki egy másodperc alatt elüt egy számot egy pénztárgépen, az lehet jóhiszemű.

Ha valaki egy luxusszállodába megy, az nem véletlen. Nem a taxis viszi véletlenül egy másik kerültbe, nem véletlenül nem veszi észre hogy egy luxusszobát kapott, stb. Sőt nyilván jó előre le voltak foglalva a szobák, és azt sem személyesen Lázár intézte, hanem az emberei. Ez nem jóhiszemű véletlenek sorozata. Max viszont egy barom....
tobeor 2014.06.04 13:33:05
@Rémbódess:
Dehogy fogják, fideszes, a törvény felett áll. A tarfiklopással is lebukott, azt is megúszta, az ügyészség szépen elfektette.

Ma az van, hogy Lázárnak joga van lopni, és ki is használja. Ez tény.
Most véletlenül lebukott, de nyugodj meg, lopott ő már jó sokat, amik nem buktak le, bőven a pénzénél van.
Ők megmondták, hogy folytatják. Nem mondták ugyan, hogy mit, de most már világos. Ha el lehet menni a falig, el is mennek a falig. Amíg van olyan politikai szervezet, média, vállalkozás, akár egy civil szervezet, amelyik nem hajlandó legalább bólogatni arra, amit csinálnak, addig van…..
Média 2.0 Tüntet a magyar média 2014.06.03 09:50:55
Viharos sebességgel rúgták ki Sáling Gergőt, az Origo főszerkesztőjét, és cserélték le Pálmai L. Ákosra, aki négy éve dolgozik a lapnál „a televíziós és webvideó üzletág irányítójaként”. Az Origo tulajdonosa (így a főszerkesztői kinevezés jóváhagyója) a Magyar…..
tobeor 2014.06.03 14:04:39
@Emmanuel Goldstein:
a hazaáruló magyarelleneseké. csak szólok.
Alig pár hét telt el a narancsuralom második félidejéből, de már most látszik, hogy a jól bevált fideszes forgatókönyv szerint, csak minden eddiginél durvábban zajlanak az események: pofátlanság, hatalommánia és tenyérbemászó arrogancia a köbön, a nép reakciója meg egyenlő…..
tobeor 2014.06.03 11:39:29
@Hakapeszi Miki:

A gátlástalan narancshorda épp tönkreteszi a hazámat. Ez már a kádári szint. Ugyan miért is legyek finom?
tobeor 2014.06.03 13:32:34
Szabadság téri emlékmű, az önkormányzati választási törvény Budapestet érintő átalakítása, a kommentelésre vonatkozó AB-döntés, a civilszervezetek és a velük kapcsolatban álló személyek listázása, reklámadó, választási ajánlóíveken szereplő nevek eltitkolása, ma…..
Ők azok, akik miatt itt tartunk: áruló Görgey Artúr és a családon belüli erőszakért felelős látássérült komondor, Csokonai Lillája és Latisev bíró. Bűnbakok, akik nélkül nem létezhet a magyar, mert aktuálisan úgy tetszik, a nemzettudat mércéje a felejtés és a…..
  Melegjogok tekintetében társadalmunk rendkívüli rátermettséggel szivatja egymást -- s így önmagát -- s mutatja be az emberi természet csodálatos egymás- s így önkínzó hajlamát. Mert mit is akarnak a melegek? Többségükben alapvetően a lehető legegyszerűbb dolgot a…..
tobeor 2014.05.31 12:24:52
@ephart:
Mindig is volt rájuk bántó, suttyó elnevezés, meg persze normális is, és a tahók mindig is rájuk jellemző tahó kifejezéseket használták, ezért buziznak ma is.
tobeor 2014.05.31 12:26:17
@kovi1970:
"mindig kell lenni egy hülye balfasznak aki mások magánéletébe szeretne belepofázni."

Ha csak egy lenne... :(
Tele az ország ilyen Kerényi-félékkel...
Atzél Mária írása Van az úgy, hogy az ember nem választ: megtörténnek vele dolgok. Engem nem érdekelt, mit él át egy olyan ember, aki rádöbben arra, hogy azonos nemű emberbe szeretett bele. De kétszer is akaratlan tanúja lettem. Két, teljesen átlagos emberről van szó.…..
Jobbegyenes A leggyávább város 2014.05.28 12:39:55
2014. május 27-én Gyenes Levente polgármester gondoskodott róla, hogy Gyömrő a gyáva meghunyászkodás szimbólumaként kerüljön be az országos hírekbe. A Gyömrő 2000 Kör színeiben megválasztott elöljáró példátlan szolgalelkűségről tanúbizonyságot téve kezdeményezte, hogy…..
tobeor 2014.05.29 12:52:54
@inebhedj - szerintem:
Ezt eleve nem a blogra írtam, hanem egy kommentelőre, aki úgy írt, mintha a zsidó származású magyarok nem lettek volna magyarok.
Másrészt kit érdekel mit gondoltak a nácik Horthyról? Én pl. el tudom dönteni nélkülük is mit gondolok róla.

Na, még valami elbeszélés?
tobeor 2014.05.29 13:09:32
@inebhedj - szerintem:
Nagy kavar van a te fejedben, ha a náci gondolkodást nem a nácikhoz kapcsolod. De ez a te bajod, és - minden bántós szándék nélkül - engem ez különösebben nem érdekel.

Egy nap talán te sem (hibás és öncélú) értelmezési fejtegetésekbe kezdesz ha ilyet olvasol, hanem - jó érzésű emberként, jó érzésű magyarként - felháborodsz. De ha nem, akkor nem, ez engem már végképp nem érdekel. És a további el- és szétbeszélésid sem.
tobeor 2014.05.29 13:24:18
@inebhedj - szerintem:

Aki a magyar származású zsidókat nem magyarnak minősíti, az tipikusan náci módra gondolkodik.
Ez evidencia, akárhogy erőlködsz.

Ahogy az is, hogy ezen a gyalázatos kirekesztésen és hazugságon első körben felháborodni kéne - legalábbis szerintem, de úgy látszik nem mindenkiben van meg a hozzám hasonló emberi, és magyar nemzeti érzékenység.
Hogy az ukrajnai hatalomváltás előkészítésében és lebonyolításában az amerikai titkosszolgálatoknak mekkora szerepe volt, azt egyelőre csak találgatni lehet, de azt csak a liberális demokrácia iránt végletesen elfogultak nem látják, hogy az Egyesült Államok egy új…..
tobeor 2014.05.23 15:27:40
@Conchobar:
" Ukrajna nem áll háborúban másik országgal!"

:DDDD
tobeor 2014.05.23 15:36:24
@Muad\\\'Dib: Ki járt el "agresszíven"? A Nyugat? :DDD
Nézd, ez már röhejes. Nem a nyugat támadta meg Ukrajnát, hanem a ruszkik. na látod, EZ agresszió. Nem is kicsi. Az meg hogy Ukrajna magától, saját érdekeit felismerve próbált legalább egy nyomorult társulási szerződést összehozni az EU-val, az egyrészt kurvára ukrán-EU ügy és nem orosz, pont úgy, ahogy a magyar közeledés az EU-hoz nem orosz hanem magyar belügy volt. És az hogy a kelet-európai népek térden állva könyörögnek az EU-nak a tagságért, támogatásért, integrációért (mert síkhülyék, felismerik az evidens érdekeiket), az nem a nyugat agressziója, habnem a keleti népek könyörgése a bebocsáttatásért. Hála a jó égnek a nyugat is érdekelt abban hogy integrálja a keleti kis népeket, bár ez nekik rövidtávon anyagilag veszteség, hosszútávon még ők is jól jöhetnek ki belőle, azaz egy nagy boldog win-win szituáció jöhet ki ebből minden résztvevő fél számára. Illetve a már felvett népek már most kaszálnak és nyernek ezen, köztük mi is, kevésbé önsorsrontó népek mint pl. a lengyelek és szlovákok meg még többet nyernetek már eddig is.

Mindehez a ruszkik köze? SEMMI. EZ ugyanis a kelet-európai népek önrendelkezése. Természetes joguk arra hogy irányítsák saját sorsukat. Nem mellesleg a ruszkik Ukrajna ezen jogát itt Budapesten még egy külön szerződésben is ELISMERTÉK ÉS GARANTÁLTÁK. Ennyit ezekről a faszokról.

És továbbra is, a lényeg, amiből kiindult a vita, bár te izomból tereltél végig: NEM az EU vagy az USA támadja Ukrajnát, hanem az agresszor Oroszország. Totálisan jogtalanul.
Mióta megírtam a kettővel ezelőtti posztot elveszítettem húsz barátot (khm), és nyertem negyvenet (khm), ilyen könnyen megy a barátkozás, és bár a nettó nyereség hízelgő, az elveszített húszat bánom. Ezért nézzük újra a dolgot magát. 1. Az Orbán-rezsim 2014-ig alig…..
tobeor 2014.05.14 13:41:49
@Blogger Géza:
1. Gyurcsányistának bélyegezni mindenkit aki kiáll a magyar érdek mellett, az egyik legnagyobb, és már milliószor cáfolt, de amúgy is abszurd aljas hazugság.
Aki ilyet hazudik, mint te, rendszeresen, az maga bizonyítja hogy fideszes troll - ennyit is érsz, bérhazudozó.

2. Gyurcsány több mint 5 éve volt miniszterelnök, tehát még annak a pár maroknyi embernek aki követi őt, azokat sem kötelezi semmire
- Fukushima,
- a napelemforradalom,
- az amerikai palagázforradalom,
- és az Ukrajna elleni orosz támadás
előtti álláspont.

Nem is te lettél volna, hanem aljas hazugsággal indítasz egyből. Te kis obersovsz-csicska.

Paks2 = HAZAÁRULÁS

És most menj, vedd fel a júdáspénzed, hazaárulók seggnyalója.
tobeor 2014.05.14 17:01:25
@Blogger Géza:
:DD
Küzdesz Gézám, küzdesz? Itt is próbálod kiforgatni ugye? :D

Először is: amiket írtam, azok EGYÜTT veendők figyelembe, te kis hazug.
Emlékeztetőül, ezek:
- Fukushima,
- a napelemforradalom,
- az amerikai palagázforradalom,
- és az Ukrajna elleni orosz támadás

Másodszor:
Mint látod nem csak közgazdasági, de politikai és biztonsági érvek is szólnak kurva keményen a neoszovjet atom-függés ellen.

Harmadszor: te tényleg olyan ostoba vagy, hogy a MAI árakat hasonlítod össze egy még fel sem épült atomerű árival? Méghozzá egy olyan erőművével, ami legalább 80 évig fog üzemelni, azaz 80 évig kell versenyképesnek lennie minden más energiával? :DD Igen, igen, te tényleg ilyen ostoba vagy :))
Tény, hogy nem szoktam túl sűrűn Lázár János viselt dolgaival, azaz a köz ügyeit érintő ténykedéseivel foglalkozni. De. Miután nem háborodtam fel azon, hogy a szemét norvégokat egyáltalán nem hatotta meg Jánosunk arrogáns izmozása a kormány által felügyelt támogatási…..
tobeor 2014.05.14 16:19:04
@Blogger Géza:
"Ahol én élek, ott is van őrzés a közös költségben"
:DDD
Szóval van honnan a tejbe aprítani Gézukám ugye? :DD Jól fizet a bűnszövetkezet mi? :DD A süket dumával meg ne gyere mert minden szavadból érezni hogy ilyen fos szövegben még te se hiszel :DD Ja majd fillérekért tartanak fenn egy budai luxuslakóparkot 24 órás szolgálattal :DD
tobeor 2014.05.14 16:27:54
@Blogger Géza:
ja és húzzál bele Gézukám a melóba, mert ha feltételezzük hogy ingyen élvezi a luxust Rogán a dagadó palotájában, még akkor se jön ki a lóvé sehogy se :D
Nem száz rugón megy itt a vita hanem legalább havi fél millára nincs fedezete a rabló főnöködnek.
Ismétlem: legalább. Nagylelkűen feltételezve hogy Rogán szolid, szerény, visszafogott életvitelt folytat, nem vesz luxusruhákat, nem járnak luxushotelekbe, meg ilyenek :D

Ez totál védhetetlen, Rogánnak illegilis jövedelme van, nyilván korrupcióból és/vagy sikkasztásból. Inkább terelj ahogy szoktál, húzz elő egy gyurcsányozást bazdmeg mint az előbb is csináltad, ne okozz már csalódást, ismered te az alja melód minden szar trükkjét.
tobeor 2014.05.14 16:53:21
@Blogger Géza:
Látod Géza, tudtam én hogy nem okozol csalódást, és előhúzod mocsok munkád egyik szaros trükkjét, ez pl. csúsztatás és terelés volt egyben. Először is a biztonsági szolgálat nem egy darab embert jelent (minimálbéren) hanem többet, és technikát, kamerákat, mindent. Másodszor bármennyire is szeretnéd, nem csak ebből áll a közös költség, hanem minden másból ami a luxus fenntartásához kell kertészekkel, uszodafenntartókkal, takarítókkal, dologi kiadásokkal, mindennel. Mindezt a úri népség által elvárt luxus szinten. Meg különben is, ha nem ennyi, Rogán miért nem tiltakozott, miért nem adott ki helyreigazítást? :DD

Ne erőlködj Géza, mert beszarsz, nem megy ez neked.

Rogán kiadásit pedig már leírtam, és hiába akarod levegőnek nézni, én bemásolom újra :)

- jelzálogkölcsönének törlesztőrészlete 500 ezer forint
- a közös költség a Pasa Parkban lakásaik után 300 ezer forint
- a rezsi 150 ezer forint
- Audi A3-as autójának lízingdíja 200 ezer forint
- gyermekeik magánóvodájának havi díja 150 ezer forint

Ez eddig már 1,3 millió.

+ megélhetés
+ gyerektartás

A gyerektratás 30% szokott lenni, de ha nagylelkűek vagyunk akkor vegyük 20%-nak, azaz havi 240.000-nek. Megélhetés a családjának nyilván ennél is jóval több. Pláne hogy Rogánék szeretik a luxust, bár amikor lebuknak vele azt nem szeretik :)))

Na dógózz még meg kis bérseggnyalókám a pénzedért, fuss még pár kört hogy kihozd az unortodox matekkal milyen csodafán fán nő Rogánnak legalább havi fél milla ami hiányzik, vagy ha realisták vagyunk akkor még több...

Ne feledd az eszközeid!: Csúsztatás, terelés, hazudozás, bagatellizálás, gyurcsányozás, meg a többi! :D
Nem kellett sokat várni, hogy a választás után újabb ellenségképeket találjon a kormány: Lázár János már a választások után pár nappal a Norvég Civil Alap forrásait elosztó alapítványoknak ment neki, és az alap által civileknek szánt pénzek leállítását kérte…..
tobeor 2014.05.14 12:47:12
@pelinkovac:
haha, batyu reggeltől estig ural minden blogot, mindig mindenben "véletlenül" a hatalom oldalán áll, a legnagyobb gyalázatokat is fényesre nyalja, de még véletlenül sem fideszes bérdroid, á.... :)))
Több emberen elkövetett emberölés, bűnpártolás, háborús bűntett és más bűncselekmények miatt ítélték el öt és fél évre Biszku Bélát. A kormány saját diadalát ünnepeli, a balliberális oldal szemérmesen hallgat, az áldozatok és azok leszármazottai pedig ökölbe…..
Jobbegyenes Szakállas vicc 2014.05.11 17:42:48
Lezajlott tegnap este az Eurovíziós Dalfesztiválnak nevezett gagyi-horror show, és az eredmény láttán tízezer Nagaszaki erejű detonációval robbant fel az internet. A liberalizmus felkent papjai, lovagjai és inkvizítorai vallásos áhítattal ünneplik a tolerancia és elfogadás…..
tobeor 2014.05.11 23:49:01
Hát ismét kurvajót röhögtem e gagyiblog nagyívű témaválasztásán legutóbb egy matrica(!!!) miatt ment a hiszi, most meg egy súlytalan showműsor miatt, remélem holnap a faszhelikopteres gyereken fogtok sápítozni, mindez hozzátok méltó téma :)

Kiemelem a kulcsszavakat:
- tízezer nagaszaki (he? hol?? :D)
- inkvizítorok
- buzi (!)
- irgalmatlan hatalom + mázsás súlyú morális zsarolási potenciál (:))
- legsötétebb intolerancia, gyűlölet

Tovább is, van de fene se szarakodik ezekkel, jól látszik hogy agyvérezés közben sikerült megírni ezt a posztot, amin bocs, de tényleg csak röhögni lehet :)

Kb. minden sor félelmetes butaság vagy éppen aljas csúsztatás (a fütty az oroszok támadó háborújának szólt és ezt mindenki tudja, az orosz ikerek, a világ, de még a poszt írója is, mégis hazudik), de a legszebb az az elképesztő önámítás, ahogy kétségbeesetten sulykolja magának, hogy ez az amúgy tök jelentéktelen fesztiválocska, idézem:
"Ennél durvább melegellenes kampányt az ultrakonzervatív katolikusok, az amerikai radikális neokon prédikátorok, a neonácik és az Al-Kaida közös világ összeesküvése sem tudott volna kiagyalni"

Aha... :D Ezzel szemben ez szakállas nőci MEGNYERTE a versenyt, méghozzá rengeteg közönségszavazattal. Ez a tény pont az ellenkezőjének a bizonyítéka, mint amiről kétségbeeséséében álmodozik ez a szerencsétlen poszter.

Amúgy az egész esemény szót sem érdemel, én nem is néztem, de hogy ilyen vérhabos hisztériát vált ki pusztán az hogy nem egy hetero nyerte meg egy gagyi versenyt, nos ez utólag igen viccessé teszi a dolgokat :))

"jájistenkém vége a világnak, sáp, sáp!" - na, jól csinálom? :)
tobeor 2014.05.11 23:51:01
@Mityu "aljanép" MG: jaja, ezen én is röhögtem, szegények a fejében robbanhattak az atombombái, mert a neten csak lement az egész a bulvárrovatban, oszt ennyi...
tobeor 2014.05.11 23:53:32
@rockjano:
Te mocskos liberálterrorista! Igenis vége a világnak! Miattatok, gyűlölködő intoleráns felsőbbrendű inkvizícionisták miatt!

(bocs ha kicsit erőltetett, még kezdő vagyok...)
Ön szerint mi zavarja legjobban a budapesti tömegközlekedőket? A ganés ülések? A zsúfoltság? A részeg hajléktalanok? Esetleg az össze-vissza feltúrt utak? Netán a követhetetlen járatátszervezések? Hideg, hideg, és egyre hidegebb… Április végén egy 97E jelzésű Ikarus 280-as…..
tobeor 2014.05.10 10:47:55
Kicsit sem mellesleg:

Drága szélmagyar (szarmagyar) honfitársaim: meddig fogjátok még terrorizálni az elbaszott Trianon-szindrómátokkal mind a magyarság többségét, mind a szomszédos országokat?

Tényleg közel 100 év nem bírt elég lenni hogy feldolgozzátok?

Hány (száz) év kell még hogy felfogjátok hogy Trianon részben nagyon is jogos volt, és pl. ma Horvátországban vagy Szlovéniában Nagya-Magyarország matricás kocsival közlekedni kb. olyan érzéktelen, sőt tahó sértés, mintha egy osztrák furikázna Budapesten egy Habsburg-Birodalmas matricával?

Azt hiszitek, ha nincs Trianon, ma egy teljes, ép Nagy-Magyarország lenne? Tényleg ennyire totál idióták vagytok, ZÉRÓ történelmi tudással, és ZÉRÓ józan ésszel? Azt hiszitek az akkori kisebbségek nem harcolták volna ki előbb vagy utóbb (ellenünk) a saját szabadságukat és önrendelkezésüket, ahogy mi is próbáltuk pl. 48-ban?

Vagy csak a magyarnak jár saját állam, a horvátnak nem jár?

Mi a faszért kell állandóan hisztériázni, miért kell erővel visszahúzni ezt az amúgy is szerencsétlen Magyarországot a múltba, nem bírjátok abbahagyni a hülyeségeiteket? Ha ti ott maradtatok a XIX. században akkor visszarángattok mindenki mást is? Leszarom hogy szellemi csődtömegek vagytok, csak hagynátok békén az országot meg a szomszédos országokat is a beteges mániátokkal. Ami nem mellesleg még azoknak a htm-eknek is árt, akiknek kijárna sok segítség és támogatás, de nem így baszki, mert ez nem támogatás hanem rontás.
tobeor 2014.05.10 15:21:56
@Balt:
ad 1. nincsenek fegyvertársaim. még saját fegyvereim sincsenek.
ad 2. nem érdekel mások miről mit gondolnak, ha te akarsz rám reagálni, akkor reagálj.
ad 3. mese mese mátka, hogy akár a horvátok akár a többiek megelégedtek volna bármivel is a teljes, 100%-os függetlenség, önálló ország nélkül.
tobeor 2014.05.10 15:23:23
@Balt: keresem a linkeden hogy hol is jött létre a teljesen független önálló horvát állam, de nem találom. azért nem találom, mert nincs is ott ilyen.
Már 2008 előtt is téptem a hajam, amikor a Best of Gyurcsány sorozathoz próbáltam előtte-utána megszólalásokat levadászni a parlament.hu-ról. Azzal még nem volt különösebb bajom, hogy az oldal külalakja még 2014-ben is a World Wide Web hőskorát idézi a 90-es évek…..
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
tobeor 2014.04.22 19:39:31
@Éhes_ló: :DDDD Istenem, ekkora kretént :DD még hogy rád kéne figyelnem, agyhalott istenbarma? :DD

Na idefigyelj, gyökér, ez pont neked szól, pont rólad te hazátlan:
"Az, hogy a trollok nyalják-szopják-szívják Orbán ánuszát, az meg az ő morális szégyenük, és cinkosságuk a bűn mellett, egyben sokadik bizonyítéka annak, hogy nem a magyar, hanem a fideszes érdek mellett állnak, azaz nem magyarok hanem fideszesek."
tobeor 2014.04.22 23:12:57
@Éhes_ló:
Én értem hogy neked az a melód, hogy nyald a fost Orbánról, és emiatt a gyalázat miatt amit művelt most kétségbeesetten igyekszel elterelni a szót, meg széttrollkodni mindent, de. De ettől még az a helyzet, hogy a gazdád olyan gátlástalan szinten szórja, pazarolja a magyar nemzet pénzét a saját egyéni fociőrületére, olyan szinten kezeli hűtlenül a pénzt, aminek a tizedére sem lenne mentség, pláne nem erre.

Te pedig folyamatosan bizonyítod, hogy morális cinkostárs vagy ebben a gyalázatban és hogy nem a magyar, hanem a fideszes érdek mellett állsz, azaz nem magyar vagy hanem fideszes.
tobeor 2014.04.23 10:33:29
@Éhes_ló:
" a magyar függetlenségért küzd"
:DDDDDD
Ezért dobta oda az ország energiafüggetlenségét a ruszkiknak, ugye ruszkibérenc hazaárulókám?

Gagyoghatsz napestig, keservesen komcsizhatsz, beszarhatsz az erőlködéstől hogy eltereld a szót, ettől még Paks= hazaárulás, és stadiontéboly= hűtlen kezelés, a magyar érdek ELÁRULÁSA.

És te ezeket a hazaárulásokat TÁMOGATOD. Ezért vagy te magad is hazaáruló, szar. És náci féreg is, mint tudjuk.
Matolcsyék teljesen ellenőrizhetetlen módon osztogatnak százmilliárdos összegeket hegedűre, ingatlanokra, festményekre. Az Index ezt nyilvánosságra hozta. Ön kit perelne be? Egy hete hozta le az Index, hogy az MNB százmilliárdos nagyságrendű pénzt költhet el, még a saját…..
tobeor 2014.04.22 19:40:32
@♔bаtyu♔: És még nem is szégyelli hogy a náci.infót olvassa... sőt, neki azaz etalon... hűbazdmeg-hűbazmdeg....
tobeor 2014.04.22 23:18:39
@Éhes_ló: Azok tényleg cikik, de egyik ciki nem menti a másikat, ráadásul a neonáci mocsok fos nem csupán ciki, de aljas gyűlöletkeltő hazug okádék is, ami csak Adolf Hitler rajongóinak körében népszerű.

Fogadok te olvasod....
tobeor 2014.04.23 10:30:00
@Éhes_ló: Teljesen mindegy mit gagyogsz, a náciinfó maga az aljas gyalázat, a hazug gyűlöletkeltés. A te szégyened hogy olvasod és véded, a te emberi bukásod és megsemmisülésed hogy egy utolsó szar náci féreg lettél.
Az ukrán válság látszólag mindenkit meglepett, pontosabban mindenki úgy tesz, mintha nem lett volna előre tudható és kiszámítható, ami most történik keleti szomszédunknál. Pedig a válság eredete egészen 1654-ig nyúlik vissza, amikor is Bogdan Hmelnyickij, egy a lengyel…..
tobeor 2014.04.22 20:04:57
@maxval a gondolkodó birca: Erre már nincs is szükség. Ezt már maga Oroszország tette meg: Orosz hadsereg beszivárgása, annektálás, gázzal zsarolás, nemzetközi szerződés elárulása - csupa vidám, az oroszok népszerűségét fokozó dolog.
A Fidesz-KDNP a listás szavazatok 43,57 százalékát szerezte meg, ami jelentősen eltér a 2010-es eredményétől (52,7 százalék), mégis megint sikerült a mandátumok kétharmadát megszereznie, köszönhetően a győzteskompenzáció bevezetésének.  Modelleztük, hogy a jelenlegi…..
tobeor 2014.04.22 14:36:45
@♔bаtyu♔: trololol... élvezed ugye? miért nem szerzel be magadnak egy rendes melót meg egy barátnőt? kurva gáz hogy az elkúrt életed netes trollkodással meg zsidógyűlölettel próbálod kompenzálni.
tobeor 2014.04.22 14:57:27
@Trackers:
- nem igaz, a Fidesz volt kormányon, a fidesz szabta át, és úgy hogy nekik lejtsen a pálya
- közel s távol soha nem volt ennyire propaganda tv, mint az elmúlt 4 évben. nettó cenzúrát alkalmaztak, vegytiszta fidesz-nyalás ment, rájuk nézve rossz híreket egyszerűen elhallgatták, stb. ez is fideszes csalás volt.
- kibiceknek nincs szavazójog. ha nem lenne jelentősége, nem említeném, de mivel pont 1 mandátummal lett meg a 2/3-a fideszmaffiának, ezért lényeges. a belföldiek NEM akartak 2/3-ot, csak sima feles többséget (az se ekkora arányban, mint ahogy a többi csalás felnyomta), de a határon túliak ránk erőltették a 2/3-ot. csalás.
- lehet relativizálni, a csalás az csalás
- pont annyian ixeltek az egyik kamupártra, nyilvánvalóan tévedésből, hogy az pl. Bp-en egy vk-ban megfordította az állást. naná, hogy ez is a fidesznek kedvezett.

ez a csalássorozat amit a kurva fideszmaffia összehozott, ez illegitimmé teszi a 2/3-ot. feles többség összejött volna a 4 évnyi agymosás, hazudozás miatt, 2/3 már nem, csak a csalással. így az illegitim.
tobeor 2014.04.22 19:01:32
@eßemfaßom meg áll:
hu.wikipedia.org/wiki/Troll