Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Végh Nóra

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DIY Costa Rica Irány Costa Rica 2017.01.09 20:47:40
Most írhatnám, hogy az úgy kezdődött hogy..... Hát úgy kezdődött, hogy egy véletlennek köszönhetően megismertem egy srácot- jelzem színes bőrű, vagyis ha valaki nem szereti az ilyen sztorikat, kérem lapozzon. Ez most egy utazás szervezéséről és a vele járó egyéb intézni valókról szól, vagyis aki…..
Nyolc új nagykapacitású kerékpárszállító kocsit avatott fel a MÁV Start pénteken. A Déli pályaudvaron tartott eseményen bemutatták a nagy, és a közepes befogadóképességű kocsikat. Elmondták, eddig gond volt, hogy a kerékpárosok vagy a szállítókocsitól távol ültek, és…..
Végh Nóra 2013.05.20 19:28:56
@kermi:
Szép volt, jó volt, el is fáradtunk :))). Holnap jöhet a következő felvonás, de az már a munkahelyre lesz :(
Végh Nóra 2013.05.21 07:48:21
@kermi:
Igen, sajnos elég nehéz összehangolni :( 2-3 hónappal előtte már megy a körbekérdezés: kinek lenne jó ekkor és ekkor... vagy kinek mikor jó??? Ilyenkor szeretnék még iskolás lenni, ott a teljes nyári szünet :))
Végh Nóra 2013.05.24 06:23:21
@kermi:
Igazad van, így legalább van miből finanszírozni az utakat :))) De néha jól esne.... Mi is már most szervezzük a következő Balcsis túránkat, ami augusztusban lesz, igaz, az egy kicsit hosszabb, mint most volt. Egy teljes hetet adunk magunknak, hogy azért a környéken is mászkálhassunk kicsit, meg a társaság nagyja már most jelezte, hogy csak félidőben tud becsatlakozni, stb.... De megyünk :)))