Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bankó mónika

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fullbeauty Nyereményjátééék! 2015.12.06 10:13:22
Úgy gondoltam, Mikulás alkalmából megleplek Titeket egy jó kis nyereményjátékkal! Remélem örültök! Nyerd meg a tökéletes hidratáló társadat  egy jó kis utazáshoz! A COLLISTAR Hidratáló szettjében megtalálod mind az arc- és testbőröd számára legideálisabb hidratáló…..
Bankó mónika 2015.12.06 13:42:44
Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon…..
Bankó mónika 2015.06.01 18:53:50
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
Bankó mónika 2015.05.14 20:11:54
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Bankó mónika 2014.10.14 20:34:52
Úgy gondolom, hogy az 1920-as években beveztetett BABA márkát senkinek sem kell bemutatnom. Nemcsak kék-fehér pöttyös csomagolásával csábította el a vásárlókat, hanem a hozzá járó minőséggel és illatokkal egyaránt. A szappanok bevezetése és elterjedése után, tusfürdők,…..
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..
Kedves Háziasszonyok, eljött az ideje, hogy a bevásárlás ne egy macerás és körülményes napi teendőnk legyen, hanem egy divatos, praktikus és örömteli szórakozás! Nemcsak rábukkantam a REISENTHEL márkára és zseniális táskáira, hanem igen gyorsan hű rajongója is lettem minden…..
Nagyon megőrültem, mikor a Kérastase sajtótájékoztatóján bemutatták a legújabb terméküket, mely egy általam is tapasztalt problémára nyújt megoldást, miszerint kifejlesztettek egy olyan termékcsaládot, mely új védőpajzsa lehet hajkoronánknak! :) Hajunk táplálása és az…..
Bankó mónika 2014.01.22 12:16:40
MEGJELENT! Hamarosan elárulom azt is, hogyan juthatsz hozzá, addig is nézd meg milyen szép, milyen klassz számok vannak rajta! :)  Szeretnél ilyet? Nyerd meg!Hozzászólásodban írd meg a választ az alábbi kérdések bármelyikére, és 5 CD-t kiosztunk ajándékba! (A helyes válaszokat…..