Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bueice

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bulváros cím ellenére a témát komolyan gondolom, mert van még legalább egy hónap a nyárból, így a szembetűnő öltözködési problémák még biztosan megoldandók erre a szezonra. Nemcsak állásinterjúnál, hanem úgy általában, a napi megjelenésben eljutottunk oda, hogy a…..
Bueice 2013.07.26 11:34:41
@jobangel: OK. Mondjuk, nekem fura volt egy irodai mérnöki állásra a kockás ing :) Amúgy NEM EZ volt a kizáró ok, hanem a diploma hiánya (vagyis a nyelvvizsga hiányában ki nem adott diploma hiánya). Hiába, no, közigazgatás :)
Bueice 2013.07.26 11:35:43
@emzéperiksz: A főnökségtől grátisz vizuális hangulatjavító a nagy melegekben :)
Bueice 2013.07.26 11:48:02
@jobangel: Jó, azért nem mindenhol kötelező ám az öltönynyakkendő ,és a kiskosztümnejlonharisnyával, de igenis ügyfelek vannak, kockásing akkor, ha terepre megy a kolléga :) De ezek valahogy a szokásjog alapján öröklődtek tovább. Nálunk a csajok járhatnak farmerban, szoknyában, csak a cicijüket ne rakják ki.. és milyen érdekes, a frissen végzett és hozzánk került kolléganő is tudja ezt az első perctől kezdve :)
Hihetetlenül jó kaja, bár nyáron nem a legkellemesebb káposztát dinsztelni hozzá 1 órán át. De amikor megkóstolom, akkor úgy érzem, megéri. Közben 4 kenyeret is megsütöttem, úgyhogy meglehetősen felforrósodott a helyzet a konyhámban. A káposztát reszeljük le, sózzuk meg,…..
Gastro Loggia hamis túrógombóc 2013.05.26 18:14:27
Gyorsan, olcsót és még jót is? A hamis túrógombóc ideális megoldás akár annak is, aki eddig a vajaskenyér magasságában élvezte saját gasztronómiai készségeit. 1 liter kefir vagy aludttej (elég a 2db 450 grammos kefir is) 15 dkg búzadara ízlés szerint cukor morzsa és…..
Bueice 2013.06.14 09:31:17
@sniffer: Urak? :)))

Béke van. A Duna meg jött és ment, a folyóvizek már csak ilyenek... tudom vagy 28 éve :)))))
Bueice 2013.06.19 09:02:21
@Zef: Így, így. A víz úgyis kimegy az ártérre, ha mennie kell.. amit megtanultam sok évvel ezelőtt: a víz ellen nem igazán lehet védekezni. A tűz eloltható (nyilván hatalmas munka), de a víz... és már ne gömbölyödjünk tovább el a gombóctól :)))) (A cicámat is Gombócnak hívják :)) )
Őrület, a drágám a gáton dolgozik, miközben én a konyhában teszek veszek. Feje tetejére állt a világ! Amúgy meg a következő napokra két vihar közt kánikulát ígér a meteorológia, erre fel kell készülni! Legutóbbi beszerzésünk egy jégkrémforma, amit már ki is…..
Bueice 2013.06.15 11:33:50
@Zef: A szappannal én is kacérkodom, főként mióta anyumék ajándékba kaptak egy kecskét :) És főként, mert imádom a természetes "anyagokat", most a levendulát, a kakukkfüvet, és a másik hobbimban is jönnek most a kenderzsinegek, kagylóhéjak, féldrágakövek :)
(Rákukkantok a szappanra, érdekel nagyon :) Köszönöm a lehetőséget :) )
Fagyinál - amennyit és mostanában megeszek - marad a fagyizó :)
A konyhában szinte semmilyen megmaradt étel nem hulladék. Oké, ezt újragondolom: természetesen nem a tányér széléről összekapart maradékokra gondoltam... De tényleg, a legtöbb megmaradt étel újrahasznosítható és pedig még csak túl nagy fantázia sem kell hozzá. A…..
A magyar cégek 35 százaléka nehezen talál megfelelő munkaerőt, a legnehezebben betölthető állások listáját a szakmunkások vezetik, majd a mérnökök és értékesítők következnek - derül ki a Manpower felméréséből. világszerte is hasonló a helyzet, ám míg ott jellemzően az…..
Bueice 2013.05.30 08:42:35
@ritmikus csimpifon: környezetmérnök (menedzsment)
Bueice 2013.05.30 08:47:59
@akrosztikon: Ééééletem! Én is szeretlek. Sőt... direkt arra vágyom, hogy lebunkózzanak. Felizgat :)
Ha figyelsz és érted, amit olvasol... azt írtam, hogy egyrészt DSD (ja, CSAK egy darab papír, ,a világon mindenhol elfogadott, kivéve Magyarország, ahol honosíttatni kell a Rigó utcai nyelviskolával), másrészt egy közép- (bocsi, ezt valóban nem írtam :) ) és egy felsőfokú MAGYAR nyelvvizsga. Érted?? Szóval tájékozatlan vagyok... hümmmhümmmm.... lényeg, hogy te érted a lényeget :)))))
(És szerintem - mert azt hiszem, értelmes emberekkel akarok szót váltani, és nem veled VITATKOZNI, hagyjuk egymást nyugalomban. Béke!)
Bueice 2013.05.30 08:55:11
@Bueice: Az a magyar, az német, mielőtt belekötnél.
Zoltanus blogja Dolgozz, magyar! 2013.05.16 10:05:24
Dolgozni akarok. Szeretnék minden hétköznap reggel bemenni a munkahelyemre, és valami hasznosat tenni. És nem aggódni azon, hogy nem lesz miből megélnem, hogy nem tudom fizetni az albérletet és azon aggódni, hogy csalódást okozok a szüleimnek, amiért nem tudok megállni a saját…..
Bueice 2013.05.17 09:56:34
@hot-spot:
Nem számít, hogy van-e diplomád.. de ha már letolta az x évet az egyetemen, ha már kifizettem a rengeteg zsét.. legalább valami polcrakodónak jó lehetne. De nem. Ahhoz túlképzett. Mindegy, menni kell innen az ótvarba. (Ja, anyanyelvi szinten beszél németül.. csak nincs pénze vonatjegyre sem :( ) Evvan.
(Pizzát én is kicseszett jó tudok... plusz könyvelő, statisztikus, könyvelő, közbeszerző, tervező és pályázatíró is vagyok.. azt' 2 év alatt 30 K-t csökkent a fizetésem :( )
Bueice 2013.05.17 10:07:37
@hot-spot:
BKK majdcsaknem ismeretlen (vidékilyány vagyok :))) ), de elég, ha szétnézek itt a városban.. jegyellenőröknek külön vizsga a rosszarcúságból, bárdolatlanságból, seggfejségből.
Pizza.. majd esetleg a hosszú hétvégén/hételején.. amúgy valami jó kis székelykáposzta... mer' rég volt már, nagyon :)))
Legyen szép napod!
Bueice 2013.05.17 10:18:34
@hot-spot: Ja, még valami. Volt vagy két hetet egy olyan "addelazanyádat" cégnél. Címlistát kaptak, azokat kellett hívogatni. Jógyerek kifogott egy rokkantnyugdíjas asszonykát... valami nyugdíjelőtakarékossági lakossági terméket kellett volna rásózni. Néni mondja, hogy ő nagyon szívesen, de a 27 K nyugdíjából a gyógyszereit se tudja kiváltani. Gyerek tiszteséges, elköszön, minden jót kíván, telefon le. Gyerek főnöke (kinyalt pi&a, strassz a fogán, de a cipője lyukas) aszongya gyereknek, hogy miért nem beszélted rá, én két forintért az anyámat eladom. Na, akkor neki ott volt az elég. Kispi&a meg adjon el annak azt, akinek és amit akar. Onnan menekülőre fogta a kölkec :((