Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabolaci111

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értik a bér- és meggyőződéses jobboldali blogkommentelők (akik mind olyanok, mint a klasszikus sportriporteri zsargon szerint a közelről mutatott edző szájüregében gyors fel-le mozgást előidéző "elmaradhatatlan rágógumi"), hogy mi a túró volt ez pénteken, Orbán Viktor 50.…..
szabolaci111 2013.06.01 11:01:06
Poldi bá! Lazítson...

"Mi már rég sokkal inkább a magyarázattól kaparjuk a falat, hogy ezzel csak a magyar érdeket védi, meg hogy a kétharmados fülkeforradalom általa társadalmi szerződésnek minősített felhatalmazása jogosítja őt fel erre."

Yes! orbán vagy simán elmebeteg, vagy óriási hamiskártyás.

Ha az 1. verzió a valós, akkor egy elmebeteg agyszüleményein nem készítjük ki saját idegközpontunkat! Fülön be-fülön ki. Ja, hogy még így is van, aki a fideszre szavaz? EZ A VALÓDI GOND. :D :D (Kínomban röhögök, belül valójában sírok.)

No, de ha meg a 2. verzió a befutó, akkor a pókeres srácnak pont ez a célja, hogy rágd a kefét, aki meg idióta, azt jól behálózza a felszólalásaival. Profi. Legalja köcsög, de profi kivitelezéssel. (Bár ez a verzió hihetetlen odafigyelést és összhangot igényelne, szerintem erre orbán azért kevés lenne.) De igazából tökmindegy, az egészség fontosabb, Poldi bá!

Ki a ge**t érdekel, hogy az az idióta 50 éves? :D Ha valóban nagy ember lenne, önként mennének a háza elé az emberek, valódi könnyekkel arcukon és ott éljeneznék. Itt meg vót valami index(?)-es videó, ahol politikus(!) nem tudott mit kívánni hirtelen az Alcsútdobozi Átoknak. (Há' mi? Boldog születésnapot! Azt jóccakát' :D :D Egy ilyen nem ugrott be... Szerintem a túlnyomó része az országnak jobban szeretné a fent említettet többé nem látni, csak mindenki "parázik" ezért fideszt mond a közvéleménykutatónak. Azok meg elhiszik. Vagy, legalább is akik azt olvassák. :D )