Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Bullet Proof Tony

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért (PM) politikusai – többek között Bajnai Gordon – több hete országjárásba kezdtek, a közösségi hálóban látható „tudósításaik” alapján meglehetősen intenzíven. Ezzel párhuzamosan indult el a pártszövetség köztéri…..
.Bullet Proof Tony 2013.05.16 20:54:16
@grani: Hát bocsáss meg, hogy iskolába jártam és tanultam, ráadásul még nyelveket is beszélek és olvasok is. Szégyellem is magam, hogy az értelmiséghez tartozom és nem lettem olyan nagy személyiség mint te, aki válogatott sértéseken kívűl egyetlen épkézláb érvet nem bír kiiazadni magából, amivel a véleményét védhetné.

Nincs baj ám a kétkezi munkával sem, csak tudod van egy mondás: a suszter maradjon a kaptafánál. Ehhez még hozzátenném, hogy a külföldön élő ember, meg annak az országnak a belpolitikájába szóljon bele, ahol él, ahol a saját bőrén tapasztalja a politika alakulását.

Innen annyi látszik belőled, hogy fogalmad sincs arról, ami itt megy, még abból se látod a bajokat, hogy alap szinten se tudsz itt boldogulni, mindazonáltal a tudatlanságod egyáltalán nem gátol meg abban, hogy okosabbnak gondold magad mindenkinél. Ez elég szomorú.

Bár egyszer már leírtam, de leírom újra szívesen: én azért sírok, mert az általad istenített Orbán kormány a szerkezeti reformok helyett csak az újabb adónemek kitalálásához ért, ezen kívűl pedig maffia módszerekkel rabolja ki az országot és súlyosan veszélyezteti a demokráciát. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ezeket anyagi oldalról csak kevéssé érzem a saját bőrömön, de látom, hogy körülöttem, hogy élnek az emberek, látom a sorsokat amiket a Fidesz ámokfutása tett tönkre. Látom azokat az embereket is, akik hozzád hasonlóan külföldre kellett, hogy meneküljenek, hogy egyáltalán túl tudjanak élni - csak veled ellentétben én látom valós okokat is. Tudod, többek közt azért is tanultam, hogy ne legyek egy sötét, tudatlan, bunkó, akit bármelyik poltikus meg tud vezetni a tündérmeséjével - ne vedd magadra.

A szoclibsizős szövegedről eszembe jut, egy sokszor idézett Orbán interjú: "A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila."
Ez 89-ben hangzott el a vezér szájából. Akkor erre volt igény. Ő aztán annyira "elvből" antiliberális, hogy még a Liberális Internacionálé alelnöke is volt.

Csak, hogy tudd, kit támogatsz...

Ha haza akarsz jönni szavazni, gyere bátran, bár szerintem inkább a családoddal töltsd azt az időt, mert most megmondom, hogy a Fidesz bukni fog.