Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bullet Proof Tony

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért (PM) politikusai – többek között Bajnai Gordon – több hete országjárásba kezdtek, a közösségi hálóban látható „tudósításaik” alapján meglehetősen intenzíven. Ezzel párhuzamosan indult el a pártszövetség köztéri…..
Bullet Proof Tony 2013.05.16 17:29:24
@Távmunka blog: Sokan elfelejtik, hogy a játékgépeket is gyártották, javították becsületes szakemberek, családi vállalkozások, akik alól szintén egyik napról a másikra húzta ki a talajt a Fidesz. A kocsmárosokról nem is beszélve.

Maximálisan ellene vagyok a szerencsejátékoknak, de annak méginkább, hogy a kormány véletlenszerűen rámutat valakikre és azt mondja: pusztuljatok. Ha a betiltást el is lehet fogadni, azt semmiképp, hogy ez az egész bárminemű türelmi idő nélkül, napok alatt zajlott le, az érintetteknek esélyük se volt fokozatosan más megélhetés után nézni, rengeteg embernek, évek munkája lett lenullázva pillanatok alatt. Ez egy jogállamban nem elfogadható se játékgépesek, se cigiárusok ellen. Persze Magyarország már rég nem jogállam. :(
Bullet Proof Tony 2013.05.16 17:45:37
@grani: Mekkora szerencse, hogy most csak 27% az áfa, hogy nincs csekkadó, nincs telefonadó, nincs biztosítási adó, nincs bankadó, nem nyúlták le a MANYUP megtakarításunkat, nincs felár a MÁV pudvás gyorsvonataira és nem fog minden drágulni az ezerévre tikosított módon megvalósított útdíjtól. Tök jó, hogy neked csak a szoclib garnitúra turkált két kézzel a zsebedben. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy melyik országban élsz?