Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcy81

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
A Juventus egyik legfontosabb házi feladata a nyári átigazolási időszakra egy minőségi támadó megszerzése, azonban az ügy komoly anyagi akadályokba ütközött. A legfőbb jelöltnek számító Higuaín, Tévez és Jovetić megszerzésére egyre halványul az esély, így az Öreg…..
Mauricio Isla nagy reményekkel érkezett tavaly nyáron a Juventus csapatához, annak érdekében, hogy meghatározó játékosává váljon a torinóiaknak. Ne felejtsük el azonban azt a tényt, hogy csupán egy hónapja épült fel igen komoly térdsérüléséből. Ez ugyanis egy fontos…..
A tegnap este Antonio Conte kinyilvánította maradási szándékát szeretett klubjánál, és egyúttal megerősítette, hogy a Juventusnál elkezdett csapatépítési projektet folytatni kívánja, hogy további eredmények kövessék a sorozatban elnyert két olasz bajnoki címet. Az utóbbi…..