Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyGenyoo

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedd hajnalban, 81 éves korában elhunyt S. Nagy István dalszövegíró, a magyar könnyűzene egyik megkerülhetetlen alakja. Karrierjét úgy lehet a legjobban összefoglalni, ha meghallgatunk tőle jó pár slágert. Mi tízet gyűjtöttünk ki alább, de sokkal-sokkal többet lehetne idézni.…..
Pedig a Junkies Ganxsta-feldolgozása is igen erősre sikerült. A teljesség felé azon dalok közé tartozik, és ez nálam ritka, hogy azonnal újraindítottam, mikor vége lett. Aztán megint újraindítottam, most pedig majd hazafelé battyogva ezt fogom dúdolgatni. Egy nagyon tökéletes…..
Én ilyen szomorú bakancsfotót még nem láttam. Pláne, hogy a kis hülye fogpiszkálóval kitámasztott talp egy Vibram, ami a világ első, kifejezetten hegymászásra kifejlesztett vulkanizált talpa a megbízhatóság és a hosszú élettartam ígéretével. Persze, lehet, hogy ez a…..
De most komolyan, akárhová kattintok a neten, megyek az utcán, mindenhol Anna & The Barbies van. Sőt, ugye még a tévében is, egy tehetségkutatóban. Ott magát Pásztor Annát láthatjuk szakérteni. Most meg kaptam egy hírlevelet, hogy itt az új lemez, meghallgatható. Szóval…..
A Sziget egyik legérdekesebb helyszíne, a Világzenei Nagyszínpad idén Világfalu Színpad néven lesz található a domb lábánál. Voltak már eddig is különböző névmutációi, általában a szponzoroktól függően, de a világfalu megnevezés most elsősorban azt takarja, hogy a nagy…..
Régen volt már 1997, elég sok minden történt azóta, kár lenne elkezdeni felsorolni. Az viszont biztos, hogy a Faith No More 17 év óta nem jelentkezett új albummal, egy évvel később ugyanis feloszlott, a 2009-es reunion óta pedig az eddigi repertoárral turnézott Mike Patton zenekara.…..
Rengeteget tud dobni egy filmen az, ha a főhőst a szívünkbe tudjuk zárni, ám még nagyobbat szól, ha ezt egy párosról mondhatjuk el. A több mint 100 éves filmtörténelem alatt rengeteg pazar párost láthattunk már viszont a filmvásznon, akik közül sokakat a mai napig emlegetünk,…..
Van aki szerint az nyugdíjrendszer tervezett változása igazságtalan. Mert a gyermektelenek, a szegények rosszul járnak. Érintve is érzem magam, pedig nem látom úgy, hogy az adott postnak igaza lenne. Könnyen mehet oda-vissza a vita: Gyerek nélkül könnyebb karriert építeni. Az így…..
Pár éve 50 Cent teljesen ledöbbent a mi Negrónkon. Még Instagramra is feltöltötte a torok kéményseprőjét. Lett is belőle balhé, jó sok négerezéssel, rasszista kommenttel. Akkor nem tudtuk mit keres itt a rapper-színész, most viszont megint itt van, filmet forgat. Töltögeti is az…..
NagyGenyoo 2014.04.24 20:26:55
@MrZombieEater: Na, neked is világítana a negró a szádban!
Az életed sem lehet valami bonyolult a beírásod alapján
Egy fű alatt benyújtott rendelettel a kormány kedden tovább központosította az EU-s pályázati pénzek szétosztását. Több száz fiatal, képzett munkavállaló helyét foglalhatják el politikai komisszárok az eredeti fizetések 60-70 százalékáért. A kaotikus állapotok uniós…..
14 évvel ezelőtt egy rakás magyar zenekar gondolta úgy, hogy jó ötlet készíteni egy AC/DC-tributelemezt. Bihari Balázs és Vörös András irányításával fel is vettek 17 dalt, ezt rápaszírozták egy lemezre, és ki is adták. Az elmúlt napok AC/DC-s történetei miatt mi úgy…..
NagyGenyoo 2014.04.17 20:00:58
@Mala Suerte: miért adidadi cipőre, licenszelt műsorokra,műmájerekre? A széles néptömeg kiszolgálására erre van igény, legalábbis a "szakértő"-k szerint. Eszed nem eszed eztet kapod, ha nem tetszik, el lehet menni!
Én nem tudom mit csináltam április 5-én, lehet, pont Nirvanát hallgattam, mert tetszett a nem sokkal korábban megjelent In Utero lemez. Arra viszont tisztán emlékszem, mikor április 8-án bemondták a rádióban, hogy Kurt Cobain öngyilkos lett. A fodrásznál ültem, hogy valami menő…..
Mivel Tommy Stinson áprilisban eredeti zenekarával, a Replacementtel lép majd fel a Coachellán, így a Guns N' Rosesban nem tudja majd ellátni a feladatát. Ezért aztán Duff McKagan ugrik majd be a helyére hat dél-amerikai koncert erejéig. McKagan hivatalosan 1997-ig volt a Guns N' Roses…..
  A videó eleje és vége a mai kor tinijeinek megfelelő vizuális ökörködés, de ez egyáltalán nem meglepő, mivel a tagok a mai kor tinijei. Közben meg köröket vernek a mai Metallicára a tökös thrash metaljukkal. Minden bizonnyal csak én vagyok lemaradva, pár hónapja…..
A Sziget idén is köztársaság, és mint ilyennek, kell egy himnusz is. Tavaly a Punnany Massif dala töltötte be ezt a funkciót, idén pedig az Ivan & The Parazolt éri a megtiszteltetés. A mostanában lépten-nyomon mindenhol felbukkanó fiatal rockzenekar Together című dala lesz majd a…..
Azt írja a Quart, hogy Lángoló Parlamentről énekel Péterfy Bori. Mi ez, ha nem kötelezően a Lángolóra kirakandó kontent? Ez itt tehát a Péterfy Bori & Love Band új dala, de egyelőre lemezhez nem kapcsolódik a Tövisházi Ambrus, Péterfy Bori és Hujber Szabolcs által írt…..
A Tankcsapda új turnéklipjét nézve izgatottan vártuk, hogy felbukkan-e Fejes Tamás legendás Indexnek beszóló pólója a képeken, de csalódnunk kellett. Így viszont többször nem nagyon néznénk meg a videót, mert annyira nem izgalmas, még ha nincs is rosszul összerakva. A debreceni…..
Megnyílt csütörtökön a Rockmúzeum, a MagyaRock Hírességek Csarnoka az angyalföldi RaM Colosseumban. Az állandó kiállításon a hatvanas évek elejétől mutatják be a magyar rockzene történetét korabeli plakátok, fotók, hangszerek, zenészrelikviák segítségével.…..
Már annyira megszaladt a Pizza Kingnek, hogy az étteremtől 10 percnyi távolságra sem sikerült kivinni egy pizzát több mint 2 óra alatt. Ahogy George R. R. Martin is megmondta: Pizza is coming! Az oly sok helyen reklámozott Pizza King pizzériáról nekem más tapasztalatom van, mint…..
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
Szerda este jelent meg a Nemjuci zenekar profilján a következő poszt: "6 éves pályafutása után a Nemjuci zenekar januártól felfüggeszti aktív működését. A zenekar tagjai jövőre önálló projekteken dolgoznak. Fontos tudnotok, hogy a banda a legnagyobb szeretetben közösen…..
NagyGenyoo 2013.12.13 18:23:36
A németek tudatában voltak az Enigma kódológép gyengeségeinek, ezért újat rendeltek – de kifutottak az időből. A most egy aukciósházban feltűnt SG-41Z a híres Enigma-gép utóda. Ma már mindössze 10 van belőlük, s közülük is csak kettő üzemképes. Az SG-41-gépek…..
„A nemzetközi sztárok már most a jövő évi koncertnaptáron dolgoznak, ezért számunkra nagy segítség, ha mihamarabb megkapjuk látogatóink javaslatait, hogy kiket érdemes meghívni a jövő évi Szigetre" – ezt Gerendai Károly, a Sziget főszervezője mondja a rendezvény…..