Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duhr

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Galéria: 19-en egy Vastrónért) Legalábbis ezt sugallja a legfrissebb adag promókép, amit a hamarosan érkező új évad elé tolt be az HBO. Persze azt ők is tudják, hogy a húsz karakterből valós esélye jó, ha ötnek van, de egyrészt így olcsóbban kijött a fotózás (fotósoppolás), meg azért ismerjük…..
duhr 2019.03.01 18:39:50
@belert: ...már ami megíródott eddig belőle. ;)
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
duhr 2017.03.18 08:44:01
@$pi$: De azt az érzést megéri minden magyar adózó által összedobott összegből támogatni még ha a román gazdaságot is erősíti, igaz?
Jól van, Gyurikám, csak így tovább a minőségi sportújságírásért...
duhr 2017.01.20 10:36:24
@Bergyilkos Bohoc: Azért ez nem olyan elírás, hogy rossz gombot nyomtam a billentyűzeten és azért afrikaiztam le egy kolumbiait. Persze, nem zárnám ki azt sem, hogy az újságíró egy földrajzi antitalentum...
Volt ez a hiszti, meg arra ez a válasz, és láss csodát, csak megegyezett a FOX Magyarország és a szolgáltató: továbbra is lesz National Geographic és zombihentelés a Telekomnál. Marad a FOX, a Nat Geo és a Nat Geo Wild a Telekomnál! Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX…..
duhr 2016.11.09 17:27:27
Esik az eső, fingik a ló, szaron csúszik az Olimpia. A kormány mindent megtesz azért, hogy bár a főváros lakossága ellenzi, mégis Budapesten rendezzék a 2024-es olimpiát. Ennek aztán alárendelt mindent, megsemmisíti a népszavazás intézményét, megszünteti a csepeli HÉV-et, átalakítja és megrövidíti…..
duhr 2016.09.21 19:32:07
A Xiaomi kiadta a legújabb MiBand okoskarkötőjét, úgyhogy itt az ideje, hogy egy kicsit megint MiBand lázban égjen a világ. A kütyü a régebbihez képest (én nem próbáltam a köztes verziókat, csak a MiBand 1-et) pulzusmérőt, közel dupla akkora kapacitású akksit, kijelzőt, és…..
Reakciós reflexiók Brexit 2016.06.24 09:11:41
Minap egy kedves barátom előállt egy kérdéssel: „És mi lesz, ha a britek kilépnek az Európai Unióból?” „Mi lenne?” – feleltem. „Huszonnegyedikén ugyanúgy felkel a Nap, mint huszonharmadikán.” Felkelt. Itthon, Magyarországon verőfényes napsütésre ébredtünk. Nem tudom, Londonban milyen az idő. Olvasom…..
A férfiak általában kétféleképpen kategorizálnak, ha nőkről van szó. Aranyos és szexi. Milyen az aranyos nő? Olyan, mint a legjobb barátból lett szerető. Nincsenek luxusigényei, nem kell meghódítani, drága éttermekbe cipelni, meglepni, és elvarázsolni sem szükséges. Imád lógni a barátokkal és rá…..
Az az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy a méltán népszerű Hotline Miami receptjét vették alapul, miszerint végy egy felülnézetes játékot, pakold tele fegyverekkel, adj hozzá egy pár gallon vért, és körítésképp szerezz hozzá egy pár fülbemászó muzsikát, hogy ne csendben üld végig azokat a…..
duhr 2016.02.01 19:49:38
Én Csepelen születtem, kiskorom óta foglakoztatott milyen lehet az hely, ahol sokszor megfordultunk, de senki nem tudott semmit róla, csak hogy a domb tetején vannak szellőző nyílásai az objektumnak, de oda lejutni őrültség és életveszélyes... Nos...a Több éve zárva tartott,…..
duhr 2015.02.03 14:24:01
@somewhat damaged: Egyetértek. El kezdtem olvasni a posztot, de pár másodperc után azt vettem észre, hogy inkább továbbtekertem a képekhez, mert fárasztó kisilabizálni a szöveget.
Fotóválogatás a Szellemvárosok Magyarországon által kiírt fotópályázatra érkezett képekből. Mint akkor, most is remek képek érkeztek, amikből természetesen készítettünk egy válogatást. A nyitóképen Stéger Barbara "Mézeskalács házikó" című képe látható. Attól,…..
duhr 2015.01.05 13:18:53
@zsmagdi: Budapesten van. Koordináták az alábbi oldalon: www.geocaching.hu/caches.geo?id=4150