Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Körömi János

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Time.com napokban megjelent cikke szerint (ismét) véget ér a Facebook ingyenes marketingeszközként történő felhasználásának gyakorlata. Miről is beszélünk? Bennfentes információk szerint a közösségi oldal tovább csökkenti majd a tartalmak elérését az eddigi 10-12%-ról,…..
A napokban botlottam bele az Index riportsorozatába a Magyarországról az USA-ba kivándorolt startupokról és alapítóikról. A Prezi, a Ustream, a Sold., a LogMeIn, és a Datemyschool mind már sikeres vagy sikervárományos cégek, alapítóik bátorsága példamutató és amit elértek…..
Soós Petra Tudunk-e olyan témát mondani, amire még nem figyelt fel a mozi világa? Valószínűleg nem. Így van ez a kommunikációs iparral is. A kérdés már csak az: Mennyire láttat reális képet erről a szakmáról a sztárokat felvonultató, sikerfilmeket árasztó ipar? Három…..
Az utóbbi hetekben-hónapokban meglepő e-mail-eket kapok számomra teljesen ismeretlen újságíróktól. Egymás után jelentkeznek be különböző napilapok szerkesztői, gazdasági-közéleti újságírók, webes szerkesztők és televíziós szakemberek (!), hogy álláslehetőség iránt…..
A múlt hét attól volt hangos, hogy a Britain's Got Talent című tehetségkutató műsort az ex-Hip-Hop Boyz tag, Real Action által vezetett Attraction árnyszínház nyerte - akiknek ezúton gratulálunk! :) De nézzük egy kicsit távolabbról a képet. A kezdetben zenei…..
A minap egy ismerősöm Facebookon fakadt ki, hogy szerinte hatalmas pazarlás, ha egy cég és annak sokdiplomás vezetősége CSR címén kerítést fest vagy fákat ültet, és így pazarolja a lehetőséget arra, hogy valami igazán hasznosat cselekedjen a társadalom számára. Ebből persze…..