Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christian Ceba

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több hírforrás számol be arról, hogy a Juventus élénken érdeklődik a Cruzeiro szélsője, Everton Ribeiro iránt. A Sky Sport Italia és brazil médiaszereplők úgy értesültek, hogy az Öreg Hölgy szakemberei komolyan gondolkodnak a számos poszton bevethető szélső…..
A hírek szerint a Juventus az ajánlattételt követően Javier Hernandez, Ezequiel Lavezzi és Stevan Jovetić kapcsán válaszra vár a kluboktól. Az utóbbi hetekben az Öreg Hölgyet mindhárom támadóval összehozták a pletykalapok, és a Tuttosport úgy értesült, hogy mindhárom…..
Christian Ceba 2014.08.07 15:12:15
Rômulo Souza Orestes Caldeira első torinói nyilatkozatában a számos áldozatról beszélt, amit hoznia kellett azért, hogy idáig eljusson, és biztosította a szurkolókat arról, hogy még ennél is keményebben fog küzdeni azért, hogy a Juventus mezét viselhesse hosszabb távon. A…..
Az olasz sajtó értesülései szerint megszületett a megállapodás a Hellas Verona és a Juventus között Rômulo ügyében, s ennek nyomán a brazil-olasz középpályás ma Torinóba érkezik, hogy átessen a szerződés aláírását megelőző orvosi vizsgálatokon. A több poszton is…..
A Serie A két élcsapata, a Juventus és az AS Roma kész versenyre kelni a Sahtar Donyeck középpályásáért, Douglas Costáért, a legfrissebb beszámolók szerint. A calciomercato.com arról számolt be, hogy a két olasz együttes ki akarja használni a huszonhároméves játékos…..
Massimiliano Allegri edzői kinevezését követően úgy tűnik, hogy a Juventus ismét érdeklődést mutat a Bayern München bármely oldalon bevethető támadó középpályása, Xherdan Shaqiri iránt. A nyár során már nem először jelennek meg cikkek a svájci középpályás potenciális…..
A mai nap folyamán a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a játékossal és a Manchester Uniteddal is megegyezésre jutott, s ennek nyomán a francia válogatott 33 esztendős védőjátékosa, Patrice Evra két esztendőre elkötelezte magát a torinói klubhoz. Az ügyben megszólalt Evra…..
A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus mellőzött védőjátékosa, Federico Peluso közel került ahhoz, hogy mintegy 4 millió euro fejében a Sassuolo csapatához csatlakozzon. A korábban az olasz válogatottban is megforduló 30 esztendős játékos 2013 januárjában egy hat…..
Christian Ceba 2014.07.02 15:34:24
A legújabb olasz sajtóértesülések szerint hamarosan pont kerülhet a Juventus által követett fiatal játékos, a Real Madridot erősítő Álvaro Morata átigazolási ügyének végére. A mindössze 21 esztendős támadó csupán három alkalommal kapott helyet a Bajnokok Ligáját…..
A Le Parisien állítása szerint a Juventus vezeti a Paris Saint-Germain legújabb tehetsége, Kingsley Coman aláírásáért folytatott versenyfutást. A mindössze 17 esztendős játékost hazájában az egyik legtehetségesebb játékosnak tartják, aki az elmúlt időszakban a párizsi klub…..
Christian Ceba 2014.05.27 14:50:39
@babo0410:
Ez csak az EU-n kívüliekre igaz.
A Corriere dello Sport olasz napilap hétfői címlapja szerint a Juventus és az Arsenal egymás ellen küzd a Real Sociedad játékosa, Antoine Griezmann aláírásának megszerzéséért. A huszonhárom éves francia támadó középpályás nagy érdeklődésnek örvend, miután ebben a…..
Christian Ceba 2014.05.26 16:17:30
@norbi9107:
Ennél korrektebb megfogalmazás nem létezik!:)
Sebastian Giovinco várhatóan a rendkívül közeli jövőben tárgyalóasztalhoz fog ülni a Juventus vezetésével, a megbeszélés témája pedig a gyors támadó jövője lesz, a klub szerződéshosszabbítást ajánl a játékosnak, avagy egyeztet egy nyári értékesítésről. Atom Anti…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Manchester United védőjátékosa, Patrice Evra pénteken Torinóban járt, hogy átessen az esetleges klubváltáshoz szükséges orvosi vizsgálatokon a Juventusnál. A francia játékos szerződése jövő hónapban jár le az angol klubnál, így ingyen…..
Christian Ceba 2014.05.19 09:26:40
Bosnyák sajtértesülések szerint a Juventus és a Lazio megegyezésre jutott a római csapat játékosa, Senad Lulić ügyében, azonban a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a két klub közötti egyeztetések még nem zárultak le a ballábas szélső ügyében. A Sport.ba hírportál…..
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus leigazolná a Lazio válogatott középpályását, Antonio Candrevát. A játékos a 2009-2010-es szezon során kölcsönben már szerepelt a torinói klub zebracsíkos mezében, azonban az Öreg Hölgy, a megegyezésben rögzített magas vételár…..
Christian Ceba 2014.04.13 10:28:05
Spanyol sajtóértesülések szerint az FC Barcelona arra készül, hogy a nyári átigazolási időszakban ajánlatot tesz majd a Juventus legfényesebb csillagáért, Arturo Vidalért. A Sport című katalán napilap arról számolt be, hogy a Barcelona argentin mestere, Tata Martino a chilei…..
A Paris Saint-Germain szélsője, Jeremy Ménez lehet a Juventus egyik nyári átigazolási célpontja - állítja a Football Direct News. Az egykori Roma-játékos 2011-ben csatlakozott a francia csapathoz, ám szerződését nem hosszabbította meg, így júniusban ingyen igazolhatóvá…..
A Juventus legendás középpályása, Mauro Germán Camoranesi azon a véleményen van, hogy egykori csapata rendelkezik mindazzal, ami egy duplázáshoz szükséges, így a Juventus begyűjtheti a bajnoki cím mellé az Európa Liga trófeáját is. A jelenleg az argentin bajnokságban játszó…..
Mirko Vučinić jelenleg nem edz csapattársaival, mivel „esetleges tárgyalások középpontjában van a csatár”. Alessandro Lucci játékosügynök nyilatkozata szerint ez a döntés született a játékos és Antonio Conte edző között kedden lezajlott beszélgetést…..
Az Inter és a Juventus között váratlanul megszakadt csereüzlet nyomán egyelőre Torinóban ragadt Mirko Vučinić szinte bizonyosan távozik a zebramezes klubtól, s a legújabb olasz sajtóértesülések szerint a Sassuolóban remek formát mutató Domenico Berardi válthatja…..
Christian Ceba 2014.01.28 11:01:21
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a klub saját nevelésű középpályása, Paolo De Ceglie kölcsönben a Genoa csapatánál folytatja pályafutását.  Az olasz sajtó reggel arról számolt be, hogy Paolo De Cegliét és Marco Mottát már csak egy vékonyka hajszál választja…..
Christian Ceba 2014.01.18 18:40:57
rip
A hírek szerint az SS Lazio konkrét ajánlattal bejelentkezett a Juventus sokat mellőzött támadójáért, Fabio Quagliarelláért, a római csapat hat millió eurót ajánlott a Juventusnak a csatár szolgálataiért. Az olasz válogatott neve már többször felmerült az átigazolási…..
Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus szeretné megszerezni a Tottenham argentin fiatalját, Erik Lamelát. Az Öreg Hölgy bizakodva tekint az üzlet elé, melybe be kívánják vonni az új csatárduó érkeztével kevesebb játéklehetőséget kapó Mirko Vučinićet, akivel talán…..
A Sunday Mirror értesülései szerint a Serie A bajnokcsapata megpróbálja kihasználni a Chelsea csatára, Romelu Lukaku és csapata közti kissé elmérgesedett viszonyt és a játékos elégedetlenségét az aktuális helyzettel, hogy a belga játékost Torinóba csábítsa…..
A Juventus csapata szeretné megtartani korosodó, ám minden kétséget kizáróan világklasszis játékmesterét, Andrea Pirlot. A torinói alakulat egy hároméves szerződésben gondolkodik, amely rengeteg pénzügyi bónuszt tartalmazna a "karmester" számára. Marottáék nem titkolt célja,…..