Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gv

4 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennek itt a különféle érzelmi felhangokkal töltött spekulációk, hogy mi lesz ha ideér az Amazon. Hogy pontosan mi lesz, azt ebben a pillanatban nyilván senki nem tudja. De lehet, hogy nem is kell olyan nagyon sokat várni. Pontosabban várni arra, hogy idejöjjön. Mert magyar nyelvű…..
Amikor valami javítandó problémára hívja fel a figyelmünket egy ügyfél, akkor nem elég tudomásul venni, hogy szólt. Sőt, az sem elég, ha elkezdjük kijavítani a hibát, és erről tájékoztatjuk. Nagyon fontos gesztust is kell tennünk, hiszen azért szólt, mert csalódott…..
Onlinemarketing blog Kutakodás 2013.06.14 18:21:56
Sok dolgot érdemes kutatni az online világban is. Jobbára olyan dolgokat, amiket nem lehet vagy nem érdemes mérni. De van egy csomó adat, ami nyilvánosan is elérhető. Ilyen például az, hogy hányan használják a Facebookot és az is, hogy hányan iwiw-eznek. A Facebook készséges, és a…..
Mert persze az egyértelmű: legyen kuponbeváltási lehetőség is, ha van webáruházad. Hiszen a kupon jó dolog, építheti a vásárlói lojalitást, de eszköze lehet egy bevezető promóciónak, vagy éppen egy kiárusításnak is. És ami kimondva ilyen egyszerű (Legyen kuponbeváltás!) az…..
Onlinemarketing blog Librishopline 2013.05.13 22:04:36
Még pénteki a hír, hogy a Libri és a Shopline egyesülni fog. Azóta próbálom emésztgetni, ugyanis számomra ennek a hírnek rengeteg érdekes olvasata van. Nem igazán tudom megmondani, mennyire egy folyamat eleje ez, vagy mennyire egyedülálló történet, de már önmagában az is…..
Kedves Olvtársak, mint azt bizonyára tudjátok, jó nagy volt az arcom május elején a példányszámok telkintetében. Fel is tette a kezét az első versenyző rögtön, hogy ő már bizony nagyon közel van az általam olyan bátran bevállalt határhoz. Nem, nem azért jelentkezett, mert az…..
Elöljáróban Bevallom férfiasan, rettenetesen nem szeretem az Apple dolgait. Sem a cégfilozófiáját, sem a termékeit. iPhone-om sose lesz, ha rajtam múlik, MacBook-kal csak egyszer volt dolgom, és nem volt kellemes az élmény. Valaha még billenytűzetet is ragadtam, a jó öreg…..
Naszóval,volt a előző poszt kommentjeiben egy jó kis eszmecsere arról, hogy mekkora is a magyar e-könyv piac, illetve hogy mekkora példányszámokkal lehet számolni. Én meg tettem egy kellően kétségbesett, de szerénynek nem mondható kijelentést, hogy aki átviszi az 100 darabos…..
Onlinemarketing blog QR-re offline! 2012.01.09 21:03:00
A QR kódok személyes kedvenceim. Egyrészt nagyon tetszik a technológia, az, hogy ennyire egyszerűen lehet több ezer karaktert kódolni, másrészt nagyon impresszív a működése: még nem ideális esetben is elég egy okostelefon, és máris deokódolhatjuk az információkat.Még 2010-ben…..
gv 2012.01.10 08:19:49
@Konrad: Figyelőben is volt tavaly, rengetegszer.
E-könyv olvasók Ugorgyunk! 2011.12.07 12:00:00
Mondá vala Pósalaky bácsi Móricz múlhatatlan érdemű regényében. Most rajtunk a sor, „fogyasztókon”, hogy megugorjuk a keresztény kultúrkör legjelentősebb ünnepéből a fogyasztói társadalom legnagyobb ünnepévé átvedlett vesszőfutást. [Még ha nem is…..
E-könyv olvasók Megmondtam… 2011.09.29 14:25:00
Sokszor kérdezték tőlem e-könyv-olvasók kapcsán, hogy „Te, neked milyen eszközöd van?” Mindig azt az előre gyártott választ adtam, hogy „ha kell, kérek és kapok tesztelésre, minek saját?!” Egyébként meg „várom, hogy az Amazon kihozza a Kindle 3…..
Nem vagyok egy marketing májer, ezért kicsit félve dobom be ezt a reklámlapot: de aki Kindle vásárláson töri a fejét (főleg ameddig a vám és ÁFA tételeket az Amazon állja), az nyugodtan használja az alábbi belépési pontokat az Amazon áruházba: Kindle Latest Generation 3G +…..
INXS... Ez máshogy ugyanis nehezen elviselhető. Nos. Alig fűzök hozzá kommentárt, mert ugye szimplán csak sokk lenne… A Könyvfesztivál kapcsán felröppent egy hír többek között a moly.hu-n is, innen jött az ötlet, hogy kicsit körbenézzek. És sikeresen, merthogy ezt…..
Onlinemarketing blog A Könyv 2011.03.16 22:32:16
Tavaly kértek fel, hogy egy készülő online marketing könyvbe írjak egy fejezetet. Aztán úgy alakult, kettő lett belőle. És bár én se hittem volna, de végül megírtam a fejezeteimet - és aztán jött a várakozás. Hiszen a kézirat leadása valamikor októberben volt, a könyv pedig…..
Ilyen-olyan beszélgetéseken rendre felmerül két téma. Vissza-visszatér, mint egy búvópatak. Jól láthatóan olyan témák ezek,  amelyek (vagy amik, kinek hogy tetszik) érdeklik a zembereket. Bocs, az embereket. (Akik gondolkoznak, ugye.)Ez a két téma a könyvkiadás jövője és a…..
E-könyv olvasók Blogbuli! 2011.03.04 17:36:00
Eljön a nap végre, amire oly régóta várunk, belecsapunk a kakaósbögrébe, és személyes utakra terelhetjük a barátságainkat, valamint nézeteltéréseinket.Az időpont: 2011. március 22. kedd este 18.00A helyszín: Szatyor bár, nemdohányzó részleg Bartók Béla út 36.Helyszín:…..
gv 2011.03.22 07:58:32
Tegnap este előben közvetítettem Steve Jobs keynote-ját, ami az iPad Eventhez képest merőben más felépítéssel húzta az idegeket. Míg legutóbb Jobs néhány perccel a színpadra lépés után azt mondta, iPad (bumm), addig most demókkal kezdett, és mindenféle további aljas…..
Webisztán Késik a HTC Desire, eh 2010.04.01 11:18:00
A brit Amazontól kaptam ma levelet, amiben azt írják, hogy "Sajnálatos módon, az alábbiakban felsorolt árucikk(ek) [esetünkben: a "HTC Desire SIM-Free Android Smartphone"] megjelenésének dátumát megváltoztatta a szállító, és így kénytelenek vagyunk a megváltozott…..
Igen, persze, a reklámok egy jelentős része utalgat a szexualitásra. Férfiak, nők, direkt félreérthető helyzetek, néha egészen frivol képek - és innen minden a néző fantáziájára van bízva. De az IKEA most nem aprózta el. Nem célozgat, megmondja kerek perec: gyerünk baszni!…..
A Google ma jelentette be saját telefonját, a Nexus One-t. A hardvert a HTC hozza. Íme a végleges technikai specifikáció pár fontosabb eleme:  800 x 480 pixeles, 3.7 colos kijelző Video: 720x480 px, 20 fps vagy magasabb 5 megapixeles kamera, led vaku HSDPA…..
Google Nexus One Nexus One élőben 2010.01.05 19:21:17
Broadcasting Live with Ustream.TV..
Google Nexus One Nexus One review 2010.01.05 11:37:53
Google Nexus One review az Engadget-en: http://www.engadget.com/2010/01/04/nexus-one-review/..
/* widget config */ var jtw_divname = 'jtw_widget1'; var jtw_search = 'nexus'; var jtw_width = '435px'; var jtw_height = '500px'; var jtw_scroll = 'yes'; var jtw_widget_background = '#f5801f'; var…..