Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hagyma­

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan naivan hihettük, hogy aki szerint két tankönyv nem kettőt jelent, hanem sokkal többet, annak szellemi mélyrepülése végre-valahára tényleg megfogta a padlót, és ennél már nincs lejjebb. De van. Karácsony előtt Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár asszony röpke egy hét…..
hagyma­ 2013.12.24 21:15:14
Mai utunk Németországba, Augsburgba vezet, és kiderül, miért indul útnak egy mérnök és egy közalkalmazott, feladva mindent. Zsuzsáéknak szerencséjük is volt, hiszen egy baráti család az elején segítette őket, és viszonylag hamar találtak munkát is, bár a nehézségek csak…..
Három év külföld akár sok is lehet annak, aki szíve szerint maradt volna Magyarországon, de nem akart egész életében albérletben élni, szeretett volna egy kis anyagi alapot összeszedni magának. Csaba szociálpedagógus egy főleg autista gyerekeket tanító iskolában, ami nem lehet…..
hagyma­ 2013.05.16 14:27:19
@hagyma: tedd mar meg a megfelelo lepeseket!
hagyma­ 2013.05.16 20:44:50
@hagyma: jaj istenem olyan aranyos vagy, ahogy probalkozol megerteni, mi is tortenik korulotted :) mesz majd az internetrendorseghez, akik majd elkezdenek nyomozni szamodra valami ismeretlen akarki utan, mert hasznalta a szigoruan levedett hugymak nevedet?

es ha meg meg is talalnak valakit, mivel bizonyitasz barmit is? logokkal, amik nem hitelesitettek (nem hitelesithetoek)? es milyen kart okoztak neked ha megis? hasznaltak a hetedhet-orszagra szolo respektet amit kiverekedtel magadnak a magyar blogszferaban? annyira kis mokamiki vagy :)
Már elég régen fontolgatom, hogy érdekes lenne utánajárni, vajon mi motiválja azokat a külföldieket, akik határátkelésre adják a fejüket, miért indulnak el és mit várnak az új élettől – végül pedig érdekes, hogy az előzetes elképzeléseik beigazolódtak-e. Úgyhogy a mai…..
hagyma­ 2013.05.16 07:46:03
@én már a fény gyermeke vagyok: hagyma vagyok, egy barom allat. megnyalhatom a pinadat?
hagyma Egyedül 2011.10.03 00:52:00
Végre egyedül. Nem magányosan, de egyedül. Kis lakás Tampa történelmi belvárosában, tulajdonképpen magyar szemmel nézve nem is lakás. A lakótelep betoncölöpökre állitott faházakból áll, amire azért van szükség mert nagy esők vannak és hát tulajdonképpen egész florida…..
hagyma­ 2013.05.15 20:48:41
Külföldön élve az ember vagy megpróbál minél gyorsabban beilleszkedni, vagy inkább magyarokkal van együtt, amennyit lehet. Mai szerzőnk, Lilla ilyen tapasztalatokat is szerzett, olyan ismerősökkel, akik nem járnak el szinte sehova, nem csinálnak semmit, belesüppedtek a mocsárba, ami…..
hagyma­ 2013.05.15 07:15:25
@Whave: DE MEG AZ IS ELKEPZELHETO, HOGY CSAK EGY KISEBBSEGI KOMPLEXUSOS TAKARITO VAGYOK EGY FOS HOTELBEN, DE AZERT KIOSZTOM AZ ESZT.