Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cseppke27

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
Cseppke27 2015.07.04 16:10:18
Pataky Ágivál még az ELLE-s divatszerkesztői pályafutásom alatt ismerkedetem meg, azóta már nagyon komoly babérokra tört...:) Lassan 10 éve dolgozik szabadúszóként fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon, klipekben. Londonban dolgozott a Bobbi Brown A-Team sminkeseként,…..
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
Cseppke27 2015.05.13 14:18:55
A mosolyunk nemcsak az egyik leghatékonyabb önkifejező eszközünk, hanem  az egészségünk egyik legszembetűnöbb ismérve is. A fogaink ápolása hozzá tartozik a mindennapi életünkhöz, ám kevesen tudják, hogy a fogkefék helyes megválasztása létfontosságú szempont. Az emberek…..
Kedves Háziasszonyok, eljött az ideje, hogy a bevásárlás ne egy macerás és körülményes napi teendőnk legyen, hanem egy divatos, praktikus és örömteli szórakozás! Nemcsak rábukkantam a REISENTHEL márkára és zseniális táskáira, hanem igen gyorsan hű rajongója is lettem minden…..
Cseppke27 2014.02.11 16:33:56
Kislányom Lilien egyre több információt szeretne magába szippantani, ezért a kirándulások és a sok játék mellett igyekszem egyre többet olvasni is Vele. Szerencsére nagyon szereti a színes és informatív mesekönyveket, ezért igyekszem minél kreatívabb és fantáziadúsabb meséket…..
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..
Ha szereted a különleges és hasznos kiegészítőket, akkor szeretném Neked bemutatni, az Anna és István által, kézzel készített Postbook-okat! A naplód, nemcsak a személyi menedzsered lesz, hanem egy szuper kreatív társad is, melyben minden napra jut néhány befejezetlen mondat,…..
Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek…..
Cseppke27 2013.09.12 18:37:23
A tanszerek, iskolatáskák mellett a megfelelő iskolai ruházatról sem szabad megfeledkeznie a szülőknek! Új nadrágok, pulóverek, pólók, kabátok és még számtalan kiegészítőre van szüksége a kicsiknek, hiszen nőnek, mint a bolondgomba! Ezek a költségek, ha egyszerre jönnek,…..
Kedves Anyuka! Ha eddig még nem találtad meg a gyermeknek a kedvenc kis figuráját, melyek a sulis füzetekrôl is visszaköszönnek, akkor érdemes szemügyre venned a Pagony legújabb termékcsaládját, melyet Ruminis, Panka és Csiribís és a Két kis dinó kedves…..
Cseppke27 2013.08.30 14:12:00
Ha Neked fontos a gyermeked egészsége és szeretnéd, hogy a divatos gyerekcipők ne csak a jól nézzenek ki, hanem anatómiailag is megfelelőek legyenek, akkor bemutatom Nektek a Dr.Monte Bosco lábbelijeit! A cég olyan szakmailag válogatott cipőket forgalmaz és gyárt, melyek teljes…..
Cseppke27 2013.08.14 09:35:37
Leginkább ezt szeretném megnyerni:
gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com/fiu-cipo/22-fiu-szandal-967-blackblue.html
de a szandálok is nagyon tetszenek!
Köszönöm, hogy megmutattad ezt az oldalt! :)
Egy dolgozó Anyukának igen nehéz helytállni a konyhában hiszen a gyereknevelés, a munka mellett nem sok idő marad az önfeledt sütögetésre…egészen MOSTANÁIG! Mikor megláttam a MAGGI újdonságát, akkor már tudtam, hogy sok háziasszony repdesni fog az örömtől, hiszen egy olyan…..
Cseppke27 2013.07.31 18:36:46
Szerintem már minden szülő hallott a Crayola termékeiről, melyek már 128 éve vannak a világpiacon és 17 éve Magyarországon. A gyermekek kreativitását nem lehet elég korán elkezdeni fejleszteni és ez bizony a szülők feladata! A Crayola termékek nagysága az egyszerűségében…..
Végre megérkezett a jó idő és eljött a vízi mókák ideje, ha még nem szerezted be a megfelelő kellékeket, akkor most mutatok Nektek egy-két bomba játékot a Játéknet.hu oldaláról, amivel biztosan nem fogtok unatkozni! Ha beleszerettél valamelyik játékba, akkor kattints a képre…..
Cseppke27 2013.07.12 14:41:57
A színes karkötők a nyár nélkülözhetetlen kiegészítői, melyek minél színesebbek, annál jobban tükrözik a vidám személyiségünket! A Cruciani karkötőit már nem kell bemutatnom, hiszen az idei nyár nagy slágerei, különleges bűverejük egy részét a káprázatos…..
Ennek a kedves kislánynak Belle  és a nyuszijának Boo megálmodója egy angol hölgy, Mandy Sutcliffe. Angliában egy egész kollekciót épített fel belőle, a gyerekruháktól kezdve a bútorokig. A Ceruza Megapapír üzleteiben a képeslapoktól kezdve, a csomagoló papíron át, …..
Kukucskálj, kalandozz, fedezd fel a világot! :) Megjelentek a leginkább ismeretterjesztő könyveiről ismert kiadó különleges kiadványai, kalandos mesekönyvei. A kukucskáló könyvek és a három jó barát történeteit feldolgozó mesekönyvek már könnyen a kicsik kedvencei lehetnek. A…..