Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manyi555

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szenzációs bejelentés ingatta meg forevörlájkvadász Norbi homokzsákokkal megerősített facebook oldalát. Csupán néhány ezer „tetszikelés”, és a beígért, új módszert az üzenőfalára tetoválja. Mint mára ismertté vált, kenyérdiéta becsületes névre hallgat a közzétett hóbort. Már épp esedékessé vált eme…..
Manyi555 2013.06.13 11:57:43
@excellente: úgy hogy jól tudja más szellemi termékeit a sajátjaként eladni. Ez a kenyérdiéta a legalja. Korábban én is rendszeresen vásároltam a pékségekben, és nekem ízlettek is a cuccaik. De már nem megyek be, mert egy ilyen kis p.csnek, én aztán nem csinálok bevételt.
Updateminuszegy 1 hónapos a blog 2013.05.23 23:04:00
Ez még nem ok arra, hogy hetedhét országra szóló partit tartsunk, de ezen első mérföldkőhöz érve mégis úgy érezzük helyesnek, ha véleményezni engedjük mindazt, amit eddig "elkövettünk": Ennek apropójára szerintem a legstílszerűbb, ha az érintettek véleményét kérdezem arról, miként értékelik a…..
Drága "kis" Blogcsaládom! Figyelem, érzékteszt következik! Nyalakodásra, szaglásra, tapintásra ne számítsatok, de a lelki szemeiteket és füleiteket könyörtelenül próbára teszem.  Akkor tehát olvasásra és manifesztálásra fel! Joooooo kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, ötösbe be Nagykirály…..
Alul megmarkolod gyengéd határozottsággal, fent pedig érzéssel formázod! Kemény vagy, megcsinálod! Ha eddig eljutsz, itt ne hagyd abba! ---------------------- (Forrás: Rubint Réka facebook oldala )..