Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saphancs

19 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen úgy kezdtük, hogy szarrá fikáztuk az új logót, mert kiderült, hogy valami londoni fánkimánki találta ki a designt és azért az mindenkinek kurvára fájt az előzőek idején, hogy megint van egy újabb sztori arról, hogy valaki azt mondja, hogy legyen 1 meg 2 meg 3…..
zoli voltam Fontos üzenet 2011.01.03 17:29:42
Nézd meg azt az e-mail címed, amit a blog.hu-s regisztrációnál használtál!Lehet, hogy kaptál tőlem levelet.;) ..
saphancs 2011.01.04 10:20:43
@Thresher: bíztam benne, hogy az! :-D
@zolivagyok: megnyugodva és várva nagyon!
zoli voltam Lát, lelet 2010.08.27 10:35:00
Összehányva mindent vellával, mert erre fussa csak az időből.A mai Magyar Nemzetben a legviccesebb egy olvasói levél. Egy faszi írta, hogy köszöni a múltkori számban róla írt szép dolgokat, tényleg, nagyon jól esett neki a méltatás, egyetlen apró hibát korrigálna: még él,…..
Hosszú órák, üvegiroda, projectoros powerpoint-orgia, dell laptopok, diszkréten hivalkodó kisfigura-márkás ingek, csak mentes mineral water, fantára tilos ránézni is, mert esetleg már attól is böfög az ember, lassan szlengbe lazuló business english,  asztal alatti, illetve…..
harminc Megint a vikingek 2010.04.19 11:54:00
(Ez  poszt igazából Spahancs hozzászólására válaszolós komment akarna lenni, de "blogtulajdonosként" megtehetem azt, hogy posztot csinálok belőle, mert hátha más bejegyzésre nem lesz időm, hetet poszt nélkül meg utálok kezdeni, az egy rémálom.)   Nos, úgy…..
Most vagy az van, hogy megint a vikingek rémisztgetik fél Európát,vagy ez egy titkos, összesküvős, soknemzetes repülős sztrájk, jó fotókkal megtámogatva. Merthogy még a beígért naplemente is elmaradt, nem, hogy vörös nem volt, de épp, hogy narancssárga alig, semmi extra. Vagy…..
A kaland ott kezdődik, hogy ha odafigyelsz, egy-két év alatt nagyjából belőheted, hogy melyik női alkalmazottnak, mikor van menzesze, vagy legalábbis mikor fogja rá, hogy haza kell mennie, vagy be se jön. És mind azon a bizonyos odahajolós hangsúllyal mondja, ugyanazzal a kis szünettel…..
boldizsárka Szabad akarok lenni! 2010.03.25 21:52:00
Megmondaná valaki, hogy ez mit jelent? És, hogy hogyan kell?Mert tökre szeretném amúgy!!!..
boldizsárka Ennyi... 2010.03.22 12:12:19
Most pont így... és nem érdekel semmi, ennyi:   ..
boldizsárka Dzsordzs doki 2010.03.13 22:29:00
Na ebből ez lett:..
boldizsárka Azt nem mondta 2010.03.13 14:23:00
a nőgyógyi, hogy ettől a gyógyszertől gyogyós is leszek, nem csak gyógyult... Két napja keresztül tudnám harapni ezt a nyamvadt bolygót, holdastul , napostul...Nehezítésként, ma körülbelül 30 valószínűleg érthetetlen, ideges embernek kell(ene) elmondanom, 30-szor, hogy mi,…..
boldizsárka Vidék vs. főváros 2010.03.04 00:18:00
Ma érkezett egy "rendkívül művelt és kedves" vendégünk, aki miután belépett az ajtón közölte velem, hogy idézem (kár lenne, ha nem maradna örökségül ez a mély értelmű mondat az utókorra) "-Ebbe a büdös, koszos porfészek faluba egyáltalán van víz?"…..
boldizsárka Erőssen 2010.03.03 22:29:00
megálltam a lelki fejlődésemben, de lagalább nem történik velem semmi... Azt hiszem az a nehéz abban, ha valaki saját magában turkál (semmi erotikus gondolat), hogy mire közel kerülhetne a felismeréshez, a nagy válaszhoz, addigra frankón mélyre tud süppedni az önsajnálatban. Hogy…..
aki mindig, mindenhol, mindenkinek meg akar felelni! Legalábbis, azt hiszem ez lehet az oka a nem kevés kudarcnak az életemben. Hogy is értem ezt? Hát ugye egyrészt állati jó feleség akarok lenni, meg jó gyerek, meg jó unoka, meg jó dolgozó, meg jó barát, meg segítőkész az…..
- Szia mami!- Szia! Ettél?- Ettem!- Biztos ettél!- Igen ettem!- De ebédet is!- Mama ettem!- Akkor ettél!?- ETTEM! Képzeld lemostam a kocsit!- Megfáztál!- Nem fáztam meg!- De nem vittél pulcsit!- De hoztam!- Akkor nem vetted fel... Istenem megfázott ez a gyerek!- Mama, felvettem…..
boldizsárka Hivatalos bejelentés! 2010.02.22 19:24:00
Az, hogy kint még néhol látszik a hó maradéka... Az, hogy még néha minusz van... Az, hogy még csak februárt írunk... Az senkit ne tévesszen meg! Ugyanis én ma megejtettem az évi első, szabadtéri kocsi mosás és porszívózási délutánt.TAVASZ van emberek!!!..
boldizsárka Röhej, 2010.02.09 20:00:00
hogy lassan 28 éve élek ezen a földön, de egy 86  éves falusi vénasszonynak kell felhívnia a figyelmet arra, hogy ha egy pasi kikezd velem. Azt hiszem, hogy egy óriási szociológiai csoda, hogy egyáltalán én férjhez mentem. Még az a szerencse, hogy Oliver ilyen egyértelmű fiú!…..
boldizsárka Tutira kikészít, 2010.02.07 07:33:00
  hogy csak nekem engedi beadni apu az injekciót! (Különben meg b@ssza meg gyorsan az ánuszát az állam bácsi a TB hosszúkás, de mégis vaskos dákójával, hogy a hozzátartozónak kell egy félhülye embert napjában kétszer egy 20 centi hosszú, 1 centi széles tűvel böködni!…..
boldizsárka Ha majd egyszer, 2010.02.07 00:17:00
persze csak tök véletlenül, egy valaki elolvassa, ezt a bejegyzésem, légyszi írja már meg nekem, mert nagyon jó lenne tudni, hogy ő is szokott-e lefekvés előtt álmodozni, vagy csak én?!Olyan dolgokra gondolok például, hogy nem ott él ahol, hanem valami teljesen más helyen,…..
Ugyanis a genetika alkoholos filcével van felírva a homlokomra, hogy lehet! Mit lehet! Kell!!! Könyörög érte a két vaksi szemem a kontaktlencse alól. Ezért, hát kihasznál az Oliver, a mama, anyu, apu, a főnököm, az Oliver főnöke, anyám főnöke, a szomszéd néni, a…..
Ha Zoli nem ír, akkor szokott előfordulni, hogy végigkattogok a kilinkelt bloglistán egyéb írástudó (!) kollégák után kutatva. Kettő, illetve, három klikkelésnyire találtam ezt.És ez egy tök jó dolog. A kétkattintásnyira lévő írás is az, mert emlékszem milyen király dolog…..
boldizsárka Szerintem, 2010.02.03 15:40:00
az ilyen "gagyi" zenék azért jók:      ha egyáltalán jók...mert mindenki arra gondol, amikor hallgatja őket, amire csak akar...Szóval érted, hallgatod a számot, a szövegnek semmi értelme, de a ritmusa jó (! mondjuk azért ez kitétel, hogy valamilyen…..
boldizsárka Apuval 2010.02.03 07:40:00
egész jól megvagyunk. Már kétszer meg is ismert! "Boldizsárka, de meg nőttél!" -ezt mondta.  Pedig egy centit se mostanság, lemértem!..
boldizsárka Meddig 2010.01.31 06:34:00
hívja az embert a vér szava? Csak azért kérdezem, mert édes jó apám leesett a lépcsőn egy fél emeletet. Majdnem sikerült meghalnia! Megszeppenve figyeltem, hogyan birkózik az agyam a szívemmel. Amíg nagy volt a para, addig a szív vitte a prímet. De ahogy fokozatosan javult az…..
boldizsárka Már megint 2010.01.30 13:35:00
nem sikerült kioltani anyósomék körülbelül 2 méteres kapuján, a körülbelül 2 méter széles autómmal. Erre újabb "ékes" bizonyíték csúfosodik a baloldalon. (na ott eddig még úgysem volt) Még mák, hogy a tükör nem fix, különben most eggyel kevesebb lenne az…..