Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Árpád (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idősebb olvasók talán még emlékeznek Eszményi Viktória 1981-es Vidéki lány vagyok című táncdalfesztiválos fellépésére. A naiv, szerethető egyszerűséggel előadott dalban megénekli a vidéki fiatal városba költözésének a nehézségeit (dalszövegíró: Heilig Gábor). Egy…..
Szabó Árpád (törölt) 2014.04.03 08:39:47
Múltkori bejegyzésem fordítása valahogy eljutott a szerb médiához, mivel hétfőn telefonhívást kaptam a belgrádi TV Pink szerkesztőjétől. Egy rekedtes hangú hölgy arra kért, hogy még ezen a héten beszélgethessünk az egyik esti talk showban, melyben állítólag vendégül…..
Majdnem egyidősek vagyunk, ráadásul ugyanaz a keresztnevünk. Ő kishegyesiként Budapestre költözött, én pedig a budapesti életemet helyezem át Belgrádba, éppen ezekben a hetekben. Mindketten blogot írunk; nyilvánvalóan eltérő célokkal és indíttatásból, de a témáink egy…..
Szabó Árpád (törölt) 2014.03.13 13:59:00
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
A röpke pornókarrierjét követően immár 10 éve lenge felsőben DJ-skedő Niki Belucci (polgári nevén Pósán Nikolett) már évek óta az egyik legfelkapottabb külföldi sztár-DJ a horvát partyvilágban. Az Ibiza utáni második legnagyobb európai techno-buliszigeten, Pagon immár…..