Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bosepapa

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! „A dolgok a legritkább esetben alakulnak úgy, ahogy az ember elképzeli...” (FEDex)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
Bosepapa 2013.05.20 12:19:51
@Valenciafan: köszi, és Neked is Bakker, így talán rakom a V-t. már csak a VPS-en gondolkodok h merjem-e húzni a H-t, bár ha eddigi 3 meccset nem igen nyerték volna ha nem érdekelné őket a kupa.
Bosepapa 2013.05.20 13:07:23
@sebig: megvan az EL nekik, mivel a Dán kupát megnyerték
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Bosepapa 2013.05.17 07:43:57
@Gepárd: valamelyk nap volt már róla szó, a Galata még nem bajnok, mivel a török bajnokságba is van egy mini playoff (1szer találkozik az első 4v5 csapat) ezért szokott lenni h ált. a nagy rivális ellen lesz valaki török bajnok. mint tavaly a Galata a Fener ellen biztosította be.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
Bosepapa 2013.05.13 10:22:29
@bakker.: messze nem biztos mivel mindenki játszott mindenkivel 2szer utána az első pár csapat még nyom külön egy felsőházi bajnokságot(1szer egymással), szóval az élmezőny nem 34 bajnokit játszik (legalább is utóbbi évekbe így volt)
Bosepapa 2013.05.13 11:18:14
@bakker.: van, de csak a felsőháznak többieknek végét ér a bajnokság, pl. ezért nem hivatalos bajnok még a Galata.