Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az utca embere

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HM!-összeállítás Annak, hogy valaki úgy dönt, külföldre költözik, több oka is lehet: szerelem, kíváncsiság, kalandvágy, de a leggyakoribb mégis a munka és a vele járó anyagi biztonság nyújtotta  jobb élet reménye. Amikor pedig valaki hazajön, szinte ugyanezeket az indokokat sorolja fel a…..
A kedves vezető úgy hazudik, mintha nem lenne holnap. Pontosabban: mintha megtehetné. Annak biztos tudatában, hogy udvari írnokai – a közmédia és csatolt talpnyalói – még véletlenül sem mondanak neki ellent...
az utca embere 2016.09.18 22:53:53
Rengeteg meglepő dologgal találkozik az egyszeri európai az Egyesült Államokban, ezek egy része mondjuk magyarként szinte értelmezhetetlen, és itt most nem csak a gasztronómiai furcsaságokról van szó, hanem a készpénz folyamatos visszaszorulásáról, vagy akár a munkahelyi…..
Bojtos Zoltán Schallaburg egy kis kastély Melk mellett, Alsó-Ausztriában. Bár az autópályáról látszik is, nem túl feltűnő. Ha valakinek fel is tűnik, nem valami szép. De miután teljesen elvettem a kedved attól, hogy megnézd, elmondom, hogy mi az, ami miatt mi mégis minden évben elmegyünk oda. Az…..
az utca embere 2016.07.04 09:15:51
Sokat gondolkodtam, hogy mi hiányzik a pucér partról, mivel lehetne feldobni ezt a társkeresőt, most, hogy már tényleg minden szereplő olyan vörösre égett, mint a homár Habony Árpád ibizai luxusvacsoráján. Az első ötletem az volt, hogy Lázár János fehér vitorláscipőben, égszínkék selyemöltönyben…..
Hogy miért adja fel valaki, hogy egy szál pöcsben flangáljon végig több százezer magyar nappalijában a szerelmet keresve? Hát, mert erkölcsös, és ugye azért azt mégsem lehet, hogy ugyanabban a képkivágásban, amiben ő éppen a pöcsét lóbálja, feltűnjön egy pornós könyöke, vagy éppen térde kalácsa.…..
Csak Paul McCartney és John Lennon írt nála több listavezető slágert, több dala szerepelt a TOP10-ben, mint Madonnának, Elvis Presleynek és a Beatles-nek, ráadásul mindezt az elmúlt két évtizedben vitte véghez. Mégis, ha kimegy az utcára, a rajongók nem rohanják le autogramért.…..
Mindig örül az ember a jó infografikáknak. Ezúttal sajnos nem tudjuk, hogy ki készítette az alábbi térképeket, de az tény, hogy mindegyik rendkívül érdekes tényeket mutat meg, a női melltartó mérettől a legelterjedtebb vezetéknevekig, országokra/államokra bontva. Ilyen adatokat…..
Egészen páratlan filmfelvétel került elő a brit fővárosról. Az ötperces kisfilm 1927-ben készült – színesben. Megmutatjuk, hogyan nézett ki London több mint 85 évvel ezelőtt. A mai forgalomhoz képest csendes, nyugodt utcák, rendőrök irányította autók és buszok,…..