Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzKlára

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehetne az állam és mit nem azért, hogy több gyerek szülessen. Két lista. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban azt monda: „Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel. Mondják el, mi pedig értsük meg, mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb, de a…..
Mit várunk egy 71 éves Embertől, aki közel 60 éve énekel? Mit vár az ember egy olyan zenével kapcsolatban, ami évtizedekkel ezelőtt, egy majdnem letűnt időszakban íródott és erőteljesen áthatotta az akkori kor hangulata és eseményei? És mit várhattunk egy olyan közönségtől, akik a hatvanas éveikben…..
Hozzávalók: 2 ek zabkorpa 1 kk sütőpor pici só 1 tojás 1 ek zsírszegény túró 1 főtt tojás 1 vastag szelet sonka egy kevés pritamin vagy kápia paprika Elkészítés: Ez tulajdonképpen nem más, mint a sima kenyérpótló felturbósított változata, ami önmagában is…..
Múlt-kor 10 tény a Mikulásról 2013.12.05 19:28:46
1. Szent Miklós (Nikolaosz), a keleti egyházak legtiszteltebb szentje 280 körül született a kis-ázsiai Patarában, gazdag kereskedőcsaládban. Megtérése után jótékony célokra osztogatta szét örökségét, a hívők pedig égi jelre megválasztották Müra (a mai Demra)…..
A zenetanulás alapvető eszköze a hangszer. Kicsi gyerekeknek nem muszáj hangszert vásárolni, inkább készítsünk otthon a ház körül található mindennapi dolgokból. A hangszerkészítés nem egyszerű feladat, de a segítségünkkel nagyszerű hangszereket varázsolhatnak a gyerekek,…..