Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gomoka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A trafikügyben kiszivárgott hangfelvételben és a hvg erről szóló cikkében azt hiszem könnyen átsiklottunk egy már a trafikokon is túlmutató momentumon: azaz vesézzük ki, hogy mit jelent ország vezetés meg korrupció szempontjából a következő mondat: „kurva sok megrendelést…..
Gomoka 2013.05.12 15:56:15
A Fidesznek ezzel a trafik sztorival vége van.

Abban a pillanatban ahogy kiderült, hangfelvétel bizonyítja a mutyit, Bajnai Gordonnak biztos lett a kétharmad. Ezt most még sokan nem látják és nem hiszik, pedig egyértelmű:

A Fidesz eddig elsüllyeszhetetlennek gondolt hajója léket kapott. Innentől kezdve pedig a hátország elkezd menekülni Orbán mögül. Biztos vagyok benne, hogy a választásokig sorra fognak kiderülni a mocskosabbnál mocskosabb részletek, az összes ügyben, ahogy a résztvevők elkezdenek helyezkedni és borogatni a bilit, ezzel együtt pedig az ellenzék egyre hangosabb és hangosabb lesz. Már most látszik, hogy az eddig szöszmötölő Mesterházy csipája is igencsak kinyílt: megérezték, eljött a pillanat. Minél nyilvánvalóbb a Fidesz bukása és a mostani ellenzék győzelme, annál többen fognak hátat fordítani, hisz senki nem akarja majd, hogy az új garnitúra a Fideszhez sorolja és ugyanígy lesz egyre vállalhatatlanabb a szavazók számára is (lásd 2010 szoci bukás). Mivel a mocsok rájuk szakadt, így innentől kezdve a "cinkosok közt bűnös aki néma" elv alaján, akinek a Fideszhez köze van az bűnös és emiatt kerülendő lesz.

Ugyanez volt a történet a rendszerváltáskor is, ami különösen annak fényében érdekes párhuzam, hogy nem egy mostani Fideszes vezető, az MSZMP süllyedő hajóját hagyta el hasonlóan időzítve. Martonyi, Matolcsy, Hoffman, Pintér, mind tagjai voltak a kommunista pártnak, de érezték a veszélyt és időben leléptek - ennek köszönhetik mostani pozíciójukat.

2018-ban a Fidesz már nem fog bejutni a parlamentbe se, ha egyáltalán szét nem hullik addig. Nézzetek szét európában, a hasonló mentalitású pártok és teljhatalmú vezetőik, egytől-egyig így végezték. Orbán nagy példaképe, Berlusconi most vonul börtönbe, a pártjából kizárt Slota kezén pedig lecsúszott alkeszként kattant a bilincs, hogy a melegbárból részegen hazafelé autózó Jörg Haiderről ne is beszéljünk - és még sorolhatnánk.

Orbánnak ugyanaz lett a veszte mint a legtöbb maffiózónak és diktátornak: a kapzsiság és a mértéktelenség. A felcsúti stadion marad majd itt utána örökös mementónak, az lesz a mi Ceausescu palotánk.