Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BORDÓ

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
Merthogy ilyen is van, és ahhoz, hogy valakiből itt miniszterelnök legyen, jó ha van neki. Mint régen a hat ujjal, vagy foggal született gyerek. Mindenki tudta, na ebből táltos lesz, meg van jelölve. Az életösztön persze nem ilyen csip-csup dolog, annál sokkal fontosabb, de nem…..
Lezárult a First Draft című forgatókönyves pályázat, amit az HBO, azért indított, hogy ígéretes sorozat-forgatókönyveket kapjon, magyar fejlesztőktől és íróktól Mintegy 500 pályamunka érkezett be, melyek közül Fazekas Máté Gyilkos halom című krimijével kiemelkedett a…..
BORDÓ 2015.03.20 18:33:32
1. számú levél "Tisztelt Gábor Bátyám! Ezúton kérlek, hogy részemre 2, azaz kettő millió forint kölcsönt kiutalni szíveskedjél. Tudom, hogy egy magyar úr vagy, ezért megfordul abban a szép, igazi magyaros fejedben, hogy ajándékba adod ezt a csekély összeget, de nem, csak…..
Egy január 20-ai cikkel futtat a Blikk egy Indafilmen megjelent alkotást. Az "Orbán Viktor: Hihetetlenül elvert az apám" című cikkükkel fedezték fel újra a nálunk vagy fél éve bemutatott, Orbán Viktorral készült 2013-as mini dokumentumfilmet, melynek a címe: Mi…..
A Szabad Föld soha a büdös életbe' nem fog kilépni saját árnyékából, legalábbis ha a fotón látható, csodálatos címlapból indulunk ki, ami a mai sajtótermés kétségtelenül legütősebb darabja és visszacsempészte egy letűnt kor ikonjait a szürke hétköznapokba. A cím: Amire…..
Csütörtökön 11-kor valóban magyarul szólalt meg a Euronews, ráadásul nemcsak a tévében, hanem online és a Euronews Express mobilappon is. Ahogy az Indexen már kedden már megírtuk, a világ 155 országában fogható nemzetközi hírtelevízió a görög után 13. nyelvként magyarul…..