Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsemlekocka

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deep sea Baby! 8.DPO és DPI 2016.06.09 21:33:28
Nyolc nappal vagyok az inszemináció után. Eddig az égegyadtavilágon semmi tünetet nem vettem észre magamon, pedig ilyenkor már jócskán szoktam produkálni mindenfélét. Se görcs, se mikroszkopikus vérpötty, se mellfeszülés nincs a tarsolyomban. Ma értekezleten kint ültünk a teraszon, ahol nagyon…..
Deep sea Baby! 6 év és agybaj 2016.06.02 18:12:38
Igen, 6 év... Mert úgy kezdődött, hogy férjhez mentem. Sajnos. Ezt, hogy sajnos, már annak a kissé borús augusztusi napnak a délutánján is tudtam. Hogy ezt nem kellene csinálnom. Tisztán emlékszem, hogy ezek a szavak visszhangoztak a fülemben, amikor próbáltam belebújni a menyasszonyi ruhámba. Abba…..
Deep sea Baby! Az első inszem 2016.06.02 16:57:45
Május 30-án, hétfőn 3 db nagy (16 mm-es) tüszőt láttak és több kisebbet az UH-n. Aznap este 10-kor kellett beadni az Ovitrelle-t tüszőrepesztéshez.Június elsején megtörtént az első inszeminációnk. Reggel 9-kor Dzsé került a rivaldafénybe, produkálnia kellett egy kis anyagot. Azt mondta menjek be,…..
Oraculum dixit történetét beleégetjük az internetbe azok kedvéért, akik általános iskolai nyelvtanulmányaik emlékéből szeretnének ECL-nyelvvizsgát tenni. Röviden: nem fog menni. Hosszabban: Hallani időnként arról, hogy sok-sok diploma áll kiadatlanul az egyetemek raktáraiban, a…..
Hosszabb ideje nem frissült a blog, ugyanis egy kicsit betegeskedtem, egy kicsit dolgozgattam, így nem volt időm. Most viszont Píti küldeményét teszem közzé, mely egy szép gyűjtemény a magyar nyelvben megbúvó lehetőségekről:Találkozás:Nyuszika és a róka találkoznak az…..
Régóta nem írtam, mert a hét kicsit sűrűre sikeredett, talán a nagy fehér főnök (aki egyébként Barna) jelenlétének köszönhetően. Csütörtökön közös vacsorát csaptak nekünk és néhány brazil vendégnek egy tipikus körbeugrálós, nyolc pár evőeszközös,…..
Hétfőn megjött Barna, a nagy fehér főnök. Nem volt túl sok szerencséje, az ő gépe is késett néhány órát a havazás miatt. Úgy látszik idén ilyen telünk van. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mit hozott magával. Roppantul meglepődtem, amikor egyszercsak egy szatyrot…..
zsemlekocka 2010.01.29 17:37:10
Dasavers Múzsa 2010.01.19 22:19:49
  Nem moccan a perc, mert minden percünk egy A végtelenség egyetlen megfagyott pillanata, Belegravírozott jókívánság, bennem a hited Így nincs jelenem múltam és jövőm nélküled. De a történelem tegnapi múltja mást irt sorsomba Egy vágyak nélküli ént, de zenét dalolt…..
A Vasárnap elég kellemes időjárást hozott. Bár nincs beépített hőmérőm, mert mint Kotek tanárúrtól tudjuk "...Testünk hőérzete bizonytalan...", úgy vélem, a 15-20 °C környékét is elérhette az a bizonyos higanyszál. Délig aludtam, majd a többiekkel elindultunk,…..
Hát nem tudom. nekem töriórán olyanok jártak az eszemben, hogy "de jó lenne smackózni" meg hogy "bakker sose ittam még Martinit", de ez biztos azért volt, mert papok tanítottak. Sokkos bezzeg - figyelem, kedves oktatási reformerek! - szörnyű szóviccet fabrikált,…..
Nyelvfacsaró A kocka el van vetve 2010.01.22 14:12:00
Imádom a kreatív nőket :) Zsófi az alábbi képrejtvénnyel készült. Nézzük csak meg, hogy retteg szegény kis dobókocka! Lehet, hogy fellépése lesz, és azért izgul? Talán egy teljes alea iacta est-et kell adnia? Lényeg a lényeg, szögletes barátunk nem érzi a paradicsomban…..
zsemlekocka 2010.01.22 14:58:33
Billentyűzethez nyúltam, mivel annak ellenére, hogy itteni idő szerint is hajnali egy óra múlt, a kedves lakótársak vidám szökdécseléssel trappolnak le a lépcsőn, az ajtót pedig olyan F erővel csapják be, hogy az egy jobb szervának is elmenne a US Open-en. Az ablak alatt pedig úgy…..
zsemlekocka 2010.01.22 09:59:37
A tegnapi nap sajnos munkával is telt. Szombat ide vagy oda, kénytelenek voltunk benézni egy kicsit dolgozni, mivel szorít minket az idő. Már csak néhány hétig tudjuk használni a portugál műszereket, utána Carlos jön hozzánk, ahol vegyiparilag ugyan jobban fel vagyunk szerelve, de…..
zsemlekocka 2010.01.19 17:30:18
Tió blogja "Megjöttem aranyom..." 2008.01.28 10:45:00
És igen...és újra...sikerült végre idekényszerítenem magam. Nagyon ciki, hogy már egyetlen bejegyzést sincs az oldalon, olyan szinten archiválódtak. De most itt vagyok, és igenis írni fogom újra és rendszeresen.Annyi dolog volt, amit meg akartam osztani az elmúlt hónapokban, csak…..