Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaktuszdzsek

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erotikus munka blog Levelek 2013.08.09 02:22:10
Jönnek azért a levelek, nem kell aggódnom. Egyrészt írt valaki az egyik site-ról, amire végre fel tudtam regisztrálni. Nem igazán értettem, hogy mit akar, úgyhogy megkértem, fejtse ki, és amúgy inkább az e-mailcímemre írjon. Lehet, hogy túl nagy feladatnak tűnt, azóta nem…..
kaktuszdzsek 2013.09.01 15:52:10
@noname.blogger: "Egyszer valaki kérdezgetett tőlem műveltségi tesztes kérdéseket... ismerem-e a csillagképek neveit, és nem... arról egészen tudnék beszélgetni hogy hogy keletkeznek és milyen reakciók zajlanak bennük... Szóval nem, nem vagyok művelt, jobban érdekel a dolgok működése, mint a címkéik."
Jól jöhet a következő "tudós" kuncsaftnál vagy a következő műveltségi teszten ;)
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
kaktuszdzsek 2013.08.31 23:07:24
@Almeron: Mint tudjuk Flóra Minőségi, okosabb...Szexistennő. Ehez mérten viszonyuljunk a külsőségekhez. :)
kaktuszdzsek 2013.09.01 07:53:40
@noname.blogger: Tudom, hogy nem gondoltad komolyan, de azért kimondom: Aki ésszerűen költekezik, vagy önálóbb és ezért tud spórolni az nem tahó. Te ugynúgy odafigyelsz magadra, a külsődre, csak nem bízod másra mert rendelkezel az ehhez szükséges tudással és nem vagy lusta. Illetve (ha nem is tudatosan) hosszútávú céljaid elérése érdekében a jelenben feláldozol egy kis kényelmet.
kaktuszdzsek 2013.09.01 15:43:14
@noname.blogger: Nem tudom mi bajod van azzal, ha idegen nők fogdosnak. Nekem semmi kifogásom nem lenne ;)
Úgy gondoltam, hogy már írtam vendég-típusokról, akkor írhatnék a kurva-típusokról is. :) Talán meglepetés nem fogja érni azokat az olvasókat, akik rendszeresen járnak hozzánk, de 1-2 "kulisszatitkot" (amit csak én, vagy a főnökük lát) elárulhatok, hiszen én/mi oldalunkról…..
kaktuszdzsek 2013.08.31 20:00:49
@rpflora: Ha az adatlap sokkal részletesebb lenne és őszintén töltenék ki a lányok, hogy mit "szeretnek", akkor tényleg le lehetne szűrni valamit a jellemre vonatkozóan, még egymás közti ismerkedésre és barátkozásra is fel lehetne használni. :D
kaktuszdzsek 2013.08.31 20:45:29
@best sunday dress: Igen félreértettelek ezek a férfiak tényleg nem önzők, csak buták, mert elvettek egy ilyen buta, önző, lusta RIBANCOT. Aki bizonyos szempontból nem is volt olyan buta amikor elvetette és felcsináltatta magát. Na ezt a tipus szerintem az igazi megélhetési kurva. Sajnos az ismeretségi körömben is van több ilyen. Amióta megvan a gyerek mindent a férj meg (ez érdekes) a lány szülei csinálnak. A picsának meg nem fűlik a foga a melóhoz, de még az otthonihoz se. Persze megvan ennek a férfi megfelelője is tudom - mielött leveszik a fejem a csajok.
kaktuszdzsek 2013.09.01 15:00:22
@best sunday dress: "egy férfi MINDIG fizet a szexért. hol CSAK pénzzel, hol vérével, idegeivel, zsigereivel, teljes ifjúságával, meg váláskor a fél lakással"
Ez ugyan olyan mint amikor egyes csajok azzal jönnek, hogy "oda adtam az ifjúságom, a szépségem, gyerekeket szültem neked és ez a hála..."
LOL szánalmas, önző hozzáállás mindkettő, és a felelősség nem válalása. Senki nem tartott egyiknek sem a fejéhez pisztolyt az anyakönyvvezetőnél.
Erotikus munka blog optimista 2013.08.30 23:39:18
Hi, I will travell to buda in middle of September, is it possible i see you XX.9.2013, for 10 minutes in city center then if every thing be ok we meet at night after YY:YY, I have some busyness in city and i will be free around ZZ:WW. in my hotel or in your place for 2 or 3 hours. my hotel is…..
kaktuszdzsek 2013.08.31 20:52:06
@noname.blogger: "Amúgy is szar napom van... "
Hallgatlak. :)
Rövid poszt lesz, de csak úgy eszembe jutott egy gondolat, ötlet, amit megosztanék veletek :) Sokszor írtam már, hogy mi prostik az esetek 99%-ában nem élvezzük az együttléteket; se a nyalást, se a szexet. Azt is leírtam, hogy ez azért van, mert a legtöbb vendég nem tudja, mit hogy…..
kaktuszdzsek 2013.08.23 07:03:45
@Vertikálisanhorizontális: Ki határozza meg, hogy mi erkölcsös és mi nem az? A pedofilokat bujtató egyház? A korrupt politikusok? Az ezeket támogató alkoholista, drogos, depressziós, gyerek és feleség verő, szomszéd után leselkedő, a masikat hátamögött kibeszélő, csúszópénzt adó és elfogadó, de mindez ellen felháborodó, felelősséget semmiért nem vállaló, azt másra hárító Isten adta nép? Csak azért nem hányok mert még nem reggeliztem. Lehet ez a baj. Písz :) Megyek eszem vmit :)
kaktuszdzsek 2013.08.23 07:30:37
@Ivonn88: "Én nem hiszem, hogy annak, aki szexmunkásnak megy, az átlagnál sérültebbnek kell lennie. "
A szexmunkások között nem végeztem ilyen felmérést, de az átlag embereket látom nap mint nap és csak ránézésre megállapítható, hogy 10 emberből legalább 5 biztosan (és feltételezhető, hogy 2-3 még hozzájön ehhez akin elsőre nem látszik) szenved valamilyen feldolgozatlan lelki problémától, nem tud megszabadulni valamilyen függőségtől, belekényszeíti magát valamilyen rossz kapcsolatba, csak céltalanúl tengődik az életben stb., pedig ha gondolkozna és egészséges pszichéje lenne könnyedén megoldást találna ezekre. Szóval lányok fel a fejjel :)
kaktuszdzsek 2013.08.24 07:57:43
@Ivonn88: "fel a fejjel" azaz nem kell aggódni, semmivel sem vagytok kevesebbek, mint az átlagember. Azok között is bőven akad sérült, talán még több is.
Erotikus munka blog Szigetes ember 2013.08.21 08:02:00
(Ez egy kissé régebbi bejegyzés, ahogy a címből is látszik, csak mostanában kissé lustábban gyártom a bejegyzéseket) Ma egy szlovén emberrel találkoztam. Röhögtem, mert a Sziget miatt van itt, éljenek a külföldieket vonzó események ;)). Na, ez egy olyan találkozó volt, amikor…..
Vagyis helytelen az elköszönés, mert nem jövök vissza. Sajnos abbahagyom a blogot. Szép volt, jó volt, talán elindítottam valamit; ismertebb lett a szakmánk és ez a világ a hétköznapi ember számára is és annak is, aki jártasabb a prostik világában. Már nem raknak ki az indexesek…..
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
kaktuszdzsek 2013.07.12 08:03:21
@sparklie: Sértettséget, esetleg félelem generálta agressziót érzek szavaidban.
Ha én okoztam: Bocsáss meg!
Bár szerintem túl idealizálod az emberi kapcsolatokat és túl sokat képzelsz az emberekbe. (lásd érdekházasságok - még ma is, több év után megkopott érzelmek de együtt maradás megszokásból, érdekből anyagi függőségből...)

Nem hiszem, hogy most kezdene trendi lenni a téma, már a századelő nagyjai is gyakran látogatták az intézményeket de ez messzire vezetne...

Igazad van ez csak pénzért baszás semmi több és nulla érzelem van benne, ez üzlet - legalábbis az egyik oldalról biztos.

"hulye, ostoba, erzelmileg, testileg, szellemileg fejletlen ferfiak"
mindkét nem tagjai elég széles skálán mozognak a fenti jelzők tekintetében (is), és sok nő is fizet hasonló szolgáltatásért, csak ez a téma kevésbé publikált és talán a hímsoviniszta társadalom nem is szeretne vele szembesülni.
Érdekes kérdés, hogy ki az aki használ ilyen szolgáltatást? (flora ez megérne egy posztot ha még nem volt, bár ez tuti kiverné a biztosítékot, lol)
A mentális képességeknek szerintem ehhez semmi köze, max annyi hogy aki okosabb annak lehet jobb állása, több pénze, tud ilyenre költeni, de egy kevésbé művelt is lehet gazdag.
Testi fejletlenség: inkább "csúnya" szó tűnik kifejezőbbnek. Lehet, hogy több a csúnya a kuncsaftok között, bár mindenki megtalálhatja a párját a "rendes" lányok között is...
Érzelmileg fejletlen: a sok lövés között szerintem ez a telitalálat. Persze kis százalékban lehetnek olyanok akiknek tényleg nincs idejük egy párkapcsolatra és ideiglenesen vágynak egy párkapcsolat illúziójára, de a többségnél biztos hogy van valamilyen érzelmi defekt. (bár ez szerintem a lakosság nagy részére igaz, sajnos)
Például te is mit keresel itt? Ahelyet hogy olvasnál, tanulnál, barátaiddal lennél, szórakoznál, itt baszod el az idődet, puffogsz teljesen feleslegesen, értelmetlenül. Persze a te életed arra pazarlod amire akarod.
kaktuszdzsek 2013.07.12 08:13:56
@tippan67: hol élsz te? a kis kasszáscsajt jobban lenézik, ha kevesebbet ad vissza akkor megvádolják hogy meg akarta lopni a vevőt, ha többet akkor záráskor ő fizet zsebből, hülye, primitív vásárlók zaklatják s mindezt éhbérért.
kaktuszdzsek 2013.07.12 08:22:49
@vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus: Melyik az az orvos aki 0-24 ben várja a hívásod, amikor a gyerekével játszik, nyaral, síel, vagy épp a közértben vásárol, te kretén? (ne korházi szolgáltatásról ugassál ahol a diszpécsek mindig más napi 8 órában)
Menj le hídba és törd el a gerinced te agyhalott galandféreg! (elnézést a férgektől, de az egysejtű nem elég kifejező)
Kedves Látogató! Kérlek, az alábbi bejegyzést olvasd végig (hosszú lesz, de megéri - sokat tanulhatsz belőle), amennyiben az alábbi feltételek valamelyik érvényes rád: - el szeretnél menni egyszer szexpartnerhez- már jártál szexpartnernél- rendszeresen jársz ilyen helyre Nagyon…..
Sziasztok! Igen, ismét rólatok fogok írni :) Nem, nem bántok senkit... csak puszta tényeket közlök azokról (Rólad, Rólatok), akik kurvázni járnak hozzám és másokhoz. Minden típust egyénileg is jellemzek, mit gondolok arról, mi a véleményem. Nincs rendszer a felsorolásban; ahogy…..
kaktuszdzsek 2013.05.12 23:34:49
@FeroxX: Rákérdezhetek? FeroxX a hittérítő :)