Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bambalien

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagyis helytelen az elköszönés, mert nem jövök vissza. Sajnos abbahagyom a blogot. Szép volt, jó volt, talán elindítottam valamit; ismertebb lett a szakmánk és ez a világ a hétköznapi ember számára is és annak is, aki jártasabb a prostik világában. Már nem raknak ki az indexesek…..
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
bambalien 2013.06.15 13:14:03
Sziasztok! Szerintem is számolni kéne a 4. esettel. Az exemet amikor megismertem pornózott. Amikor pedig egy pár lettünk már kurtizán volt. Nekem nem kellett megerőltetnem magam, hogy elfogadjam a munkáját, mert egy perverz vagyok. Teljesen átlagos szakmám van, és nagyon érdekes kihívásnak tartottam segíteni a fotózásban, hirdetési oldal keresésben, albérlet keresésben. De az anyagi hozzájárulásom - persze, hogy felajánlottam - elutasította, mondván, "ő sem vesz nekem szerszámokat". Biztos voltam a szerelmében, mert a szabadidőnket együtt töltöttük el, együtt költöttük a pénzünket. Eszembe sem jutott, hogy ellenőrizzem, mert elég okosnak tartottam, hogy ha akar becsapjon. Voltak nálam ügyesebb vendégek? Persze! Kettesbe reprodukálni próbáltuk a módszereiket. Idill? Dehogy! Hiszen nem légüres térben éltünk. Mi vezetett a szakításunkhoz? A gyakori kényszerű albérlet váltás, az ezzel járó vendégszám esés, az egyet nem értés az általa nevelt két unokaöcsről és a szenilis nagyiról, valamint az én munkahelyi problémáim "hazavitele". A szakítás az én hibám volt, mert túlbecsültem a feszültségtűrő képességemet. De nem törvényszerű ez másoknál, ezért gondolom, hogy működhet a 4. számú lehetőség.
Valamint - szerintem - evidens, hogy a csajoknak nehezebb. Hiszen a férfit a "szoftver" arra ösztökéli, hogy szétszórja a magvát. De a női "szoftver" egy partnerre van "írva".
Hűűűű, de utáljuk! Még talán a felfele görbülővel nincs baj, de amelyik lefelé görbül... hát az szörnyű! Itt is érvényesül természetesen az, hogy az ilyen kukkanccsal rendelkező egyének azt hiszik (mi hitetjük el), hogy ez jó és mennyire tetszik. Pedig rohadtul nem - nem…..
Kedves Látogató! Kérlek, az alábbi bejegyzést olvasd végig (hosszú lesz, de megéri - sokat tanulhatsz belőle), amennyiben az alábbi feltételek valamelyik érvényes rád: - el szeretnél menni egyszer szexpartnerhez- már jártál szexpartnernél- rendszeresen jársz ilyen helyre Nagyon…..