Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skirm

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erotikus munka blog Csak escort 2014.08.30 20:18:40
20-án történt, hogy egy fickó megkeresett, 3 órás találkozót szeretett volna. Bár csak valami 2 órával korábban írt, belementem, mert elég rosszul álltam épp, és egyébként is kedvesnek tűnt. Azt mondta, esetleg ehetnénk valamit, és megnézhetnénk a tűzijátékot, ha van…..
Most bekapcsolódóknak: a bloggerekről   Egy komment után azon kezdtem el gondolkodni, hogy régebben nekem milyen képem volt erről az egészről. Azt tudom, hogy 12-15 éves koromban mindenféle Nők Lapja cikkek olvasgatása után valami olyasmit gondoltam, hogy vannak a kényszerített…..
Unalmas az élet, pont egy hete nem kaptam levelet, úgyhogy gondoltam, addig megosztom az elmúlt idők 3 találkozóját: a legjobbat, a legrosszabbat és egy nagyon átlagosat (a szó rossz értelmében). Nem merem azt mondani, hogy a pályafutásom „legeslegjei”, de közel vannak hozzá.…..
Na, a mai emberről először azt gondoltam, hogy tuti csupa rosszat fogok róla írni a blogomba. Aztán eszembe jutott az a visszajelzés, amiből úgy éreztem, hogy talán tényleg túl sokat kritizálok mindenkit, de ha esetleg nem is lenne így, esetleg megpróbálhatnék abból kiindulni,…..
Erotikus munka blog Csak egy levél 2014.03.08 19:50:47
Írtam arról, hogy fogalmam sincs, ez a mostani munkatípus - szállodában külföldiekkel való találkozás - hogy fog bejönni. Pár hete igyekszem ilyeneket összehozni, de valamit valószínűleg nagyon rosszul csinálok, eddig 1 db ilyen alkalom volt, ezen kívül pedig ilyeneket kapok: x…..
Elolvastam ezt a cikket: Kurvába lettem szerelmes.Egy dolgot nem értek: a sztoriban pontosan milyen szerepet játszott az, hogy a lány prosti? Illetve egy másik: a beszámolós oldalakat olvasgatva elég elterjedt mind a csók, mind a kölcsönös francia: hogy a fenébe csinálta a…..
skirm 2014.03.05 20:42:05
@Ivonn88: "Miért hihetetlen a szolgáltató oldaláról? " Éppen csak megismert egy pasit, aki jó esetben havonta 1* jön Magyarországra és első alkalom (2 óra) után rögtön ki akar lépni a vendég szerepkörből és telefonon randira hívja a lányt, amibe ő bele is megy, 16 évvel idősebb Pasival, akinek tudva levő hogy van/volt családja hát hmm biztosan van ilyen :)

Egyébként rájöttem, a túl szép hogy igaz legyen tipikus esete miatt vagyok szkeptikus, mint a mátrixban, hogy az első mátrix tökéletes alkotás volt és tökéletes bukás, mert az ember tökéletlenségében nem tudott elfogadni egy tökéletes világot :)
skirm 2014.03.05 21:12:45
@Ivonn88: A pasinak anyagilag rendbe jött az élete és lecserélte az asszonyt egy 16 évvel fiatalabb csinos lányra. "hogy amióta ismerem, más nőre nem néztem, nem is kell, hiszen mindent megkapok tőle, és én is igyekszem mindenben a kedvére járni." "Mellettem van a világ legszebb nője, akinek minden porcikáját imádom"

Mi ez ha " nem túl szép hogy igaz legyen" befejezés ?:) Olyan pasiról beszélünk, aki másodjára hagyja el a gyerekeit, nem hiszem hogy nagyon érdekli az ilyesmi :) Meg ezek szerint a csajt sem. De hoppá itt megint egy önellentmondás a sztoriban "Élveztem mind a 4 hetet vele, hiszen mindig is nagy családra vágytam, és ezt is átélhettem, milyen egy családi összejövetel" Szóval neki nem volt meg a család érzés, értem...

16 év szerintem sok, mondjuk nem életed párjának nem az, de mondjuk nehezen hiszem el hogy egy 34 éves nő egy 50 éves férfira vágyna :) Magam részéről 13 évvel idősebb nővel voltam /régen/együtt egy darabig, de abban se láttam jövőképet egy idő után, nem is lett.
skirm 2014.03.05 21:36:59
@Ivonn88: Kapcsolatban bent maradni nem kell a gyerekek miatt, de azért egyenesen másik országba menekülni előlük... kétszer! ez nem olyan mint hogy másik településen él, és 2 hetente nála tölthetnek egy hétvégét. Nekem kis koromban elváltak a szüleim, apám jobb körülményeket tudott nekem biztosítani ezért közös megegyezéssel nála maradtam, édesanyámat pedig akkor láthattam amikor csak akartam, ha olyanom volt egész nyarakat nála töltöttem. Na ez szülői hozzáállás, nem pedig az hogy még a jólétből is hazatelepítem őket Magyarországra :)

Na most ledöbbentem, biztos ezerszer leírtad már, én nem figyeltem/láttam, ez jó nagy kórkülönbség, ehhez túl maradi vagyok, áthidalhatatlan lenne számomra :)

"családot kéne alapítani" ez saját elvárás ?
Egy korábbi postban már írtam a azabad akaratról, ez alkalommal viszont kissé más aspektusból közelítem meg a dolgot. Van valaki, akivel, szegénnyel már hetek óta levelezek, mert a találkozó egyszerűen nem akar összejönni (amúgy ebben a postban ugyanettől az embertől idéztem).…..
skirm 2014.02.17 15:57:46
@noname.blogger: Ez elég meredek történet, vagy csak én vagyok maradi hogy elsőre ilyet nem vállalnék be :) De mint ahogy te is írod azóta óvatosabb lettél.
skirm 2014.02.19 14:49:44
@noname.blogger: Egész éjszakás randim sokszor volt már, de ezeket is megelőzte mindig több, rövid 1-2 órás találka, én ennyit vállalok be, nem ugrok egyből fejest a vízbe így értettem. :P Egyébként ha Scarlett Johansson hívna egy hétre azt bevállalnám duzzogva! :D

Ez már a szerelem jele ha olvasgatsz utánam :PP

Na jó általánosítani nem szép dolog, igazad van. Viszont azok a lányok akik megosztották velem a magánéletük kis titkait, mind azt mondták hogy ha tudott róla a pasi akkor előbb vagy utóbb egy heves vitánál előkerült ez a dolog.
skirm 2014.02.19 15:02:20
@Ivonn88: Ez nagyon változó volt, valaki nagyon szégyellte, valaki élvezte, valaki elfogadta a szituációt de azért annyira nem kedvelte. Sok múlik azért azon hogy a szűk család tudja e és ha igen hogy ítéli meg a dolgot, nyilván egy anyuka nem örül ennek, de vannak fokozatok a nem helyeslés és a kitagadás közt és ez szerintem marhára rá tudja nyomni a bélyegét arra, hogy a lány mit is gondol arról amit csinál.
Vagyis helytelen az elköszönés, mert nem jövök vissza. Sajnos abbahagyom a blogot. Szép volt, jó volt, talán elindítottam valamit; ismertebb lett a szakmánk és ez a világ a hétköznapi ember számára is és annak is, aki jártasabb a prostik világában. Már nem raknak ki az indexesek…..
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
Vagyis izé, prostikirálynő választás volt mostanság; ettől hangos a sajtó, a csapból is ez folyik, ezért gondoltam én is elmondom a véleményem ezekről a versenyekről. Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy egy prostinak mi köze van ehhez, de higgyétek el, elég sok…..
skirm 2013.06.24 05:04:57
@rpflora: Ez a bejegyzes nekem se volt az izgalom csucspontja :-D Bar ez lehet azert van mert evekkel ezelott megszuntettem a hazamban a tv-t. Ennel a Hajdu gyereknel is lemaradtam hogy valam beszelgetos musort vezet es ennyi. Az meg hogy nok szopnak elorejutasert nem a szepsegkiralyno verseny sajatsaga , hanem altalanos igazsag olyan teruleteken ahol ferfiak hoznak donteseket :-)
skirm 2013.06.24 13:53:25
@na__most__akkor: Mivel telefonról is be szoktam lépni, így igen ha onnan írok megvan szüntetve az ékezet :)
skirm 2013.07.04 13:02:06
@rpflora: Már azt hittem nyaralni tetszett menni :)
Kedves Látogató! Kérlek, az alábbi bejegyzést olvasd végig (hosszú lesz, de megéri - sokat tanulhatsz belőle), amennyiben az alábbi feltételek valamelyik érvényes rád: - el szeretnél menni egyszer szexpartnerhez- már jártál szexpartnernél- rendszeresen jársz ilyen helyre Nagyon…..
skirm 2013.06.26 16:04:39
@some1one: Pont hétvégén voltam nála, Nem akarok nagyon itt reklámozni, de nem a beszámolók nem tévednek, szóval ne félj tőle :D
Sajnálattal és mély megdöbbenéssel értesültünk róla, hogy az oldalon Cintia kolléganőnket meggyilkolták :( Ha jók az értesüléseink, akkor az eset kb 2 hete történt és egy visszajárós vendége ölte meg veszekedés után. Természetesen nem tudjuk, mint vesztek össze és egyéb…..
skirm 2013.06.22 10:05:19
@rpflora: jellemtelen szarhazi gyava fergek, egy torekeny nore fegyverrel tamadni... Menjenek be egy cigany maffiozo hazaba es ott legyenek ilyen vaganyok. En is remelem h elfogatja oket valakivel. Nem is tudom hogy lehet egy ilyen esetet kivedeni, hiszen a feyver nem jatek es aki alarc nelkul visz vegbe ilyesmit azt nem igazan erdeklik a kovetkezmenyek. Vigyazzatok magatokra!
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
skirm 2013.06.13 18:10:43
@rpflora: Erre nehéz válaszolni, nem voltam soha ilyen helyzetben. A városunkban van egy 30++ anyuka aki hirdeti magát minden vidéki felületen, nála a férj tud mindenről, mielőtt jön a vendég elviszi a 4-5 éves gyereket sétálni stb, ő lehet hogy tudna erre válaszolni, amennyire tudom a bedőlt svájci hitel motiválta őket erre. A magam részéről én nem bírnám elviselni a tudatot hogy óráról órára más férfival legyen együtt a párom, akkor is ha ez munka csak és engem szeret. Ez habitus függő ,vannak akik erre még izgulnak is. Mindenesetre tisztább és etikusabb helyzet hogy ha tudja a férfi. Láttam nem egy párt is aki együtt hirdet, hogy lehet soloban vinni az asszonyt vagy esetleg hármasban, ilyen is van. 100 szónak is egy a vége az én erkölcsi vészcsengőmnek nincs baja azzal ha a másik fél is tud a dologról, az hogy mennyire működőképes az más kérdés :) Egy biztos ha van valami vita BIZTOSAN előjön az a mondat " jólvan bmeg te is csak egy kurva vagy "
skirm 2013.06.14 04:39:23
@álomkor: Erre szokták mondani, hogy a kivétel erősíti a szabályt :)
skirm 2013.06.18 07:51:04
@rpflora: Egyébként nekem a 25 körüli korosztály a kedvencem, ők még azért elég fiatalok, szépek, feszesek stb :), de már rendelkeznek azzal a rutinnal, hogy nem ül ki az undor az arcukra a pocakos testemtől, nem úgy mint 1-2 18 éves lánynál :)
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
skirm 2013.06.02 14:08:44
@WilburSmith: Szerintem a te tapasztalatod/ tudasod meg a rendszervaltas kornyekerol valo, kicsit nezz szet ujra ebben a temaban, par dolog valtozott. No persze ha csak nem egy troll vay aki elvezi a megbotrankoztatast.
skirm 2013.06.14 17:25:24